Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Spasowanie maski z grilem

Featured Replies

Napisano

Gdy kupywalem samochod nie zwrocilem na to uwagi. 1 samochod, napalilem sie itd... i dalem sie zrobic w ..... Ale nic juz na to nie poradze wiec chcialem sie dowiedziec czy mozna takie cos w warunkach domowych zrobic i/lub ile moze takie cos kosztowac u mechanika

dsc00407hv0.jpg

prosze o porade frown.gif

Napisano

Najtaniej to chyba by było wyj* ten grill do śmieci i kupić normalny zlosnik.gif

A zrobić i to by się dało, ale sens operacji jest wątpliwy.

Napisano
  • Autor

Zebyś fotkę zrobił centralnie z przodu.....

Chodzi tylko o dużą szczelinę na środku?

Napisano

> Gdy kupywalem samochod nie zwrocilem na to uwagi. 1 samochod,

> napalilem sie itd... i dalem sie zrobic w ..... Ale nic juz na

> to nie poradze wiec chcialem sie dowiedziec czy mozna takie cos

> w warunkach domowych zrobic i/lub ile moze takie cos kosztowac u

> mechanika

> prosze o porade

Ooo... znajomy widok grinser006.gif U mnie nie jest aż tak tragicznie ale efekt podobny. Tak jak mówi eleven: obaj mamy fajansiarsko-podróbkowy grill zlosnik.gif

276454666-dz_2.JPG

Pozdroofka

Napisano

ale moim zdaniem zdjęcie u góry to nic innego jak przykład grilu wykonanego z laminatu czy jo to sie pisze??? Do tego te śmieszne "brewki" wedłóg mnie do astry nie pasują żadne sportowe grile brewki , okulary itp.

Napisano

> ale moim zdaniem zdjęcie u góry to nic innego jak przykład grilu

> wykonanego z laminatu

Możliwe, choć raczej jest to zwykły grill z wyjetymi czarnymi żeberkami. Zresztą jak by nie było, trza kupić porzadny grill smile.gif

Pozdroofka

Napisano

maska jest na pewno źle spasowana z błotnikami - zwróć uwagę na "nieciągłość" linii brzegu kierunkowskazu i maski . Druga rzecz to dziwna atrapa , której kształt potęguje widoczną szczelinę idea.gif

Napisano

> maska jest na pewno źle spasowana z błotnikami - zwróć uwagę na

> "nieciągłość" linii brzegu kierunkowskazu i maski . Druga rzecz

> to dziwna atrapa , której kształt potęguje widoczną szczelinę

Zapewne było jakieś małe bum... i zrobili to jak widać na obrazku zlosnik.gif

Napisano

> Lelek, ta Twoja Astra to normalnie jest bielsza od śniegu

Teraz jeszcze mi wytłumaczcie, dlaczego ja byłem przekonany, że lelek ma kombii icon_eek.gificon_eek.gifzlosnik.gif

Napisano

> Teraz jeszcze mi wytłumaczcie, dlaczego ja byłem przekonany, że lelek

> ma kombii

ja wiedziałem że ma chtb bo chyba ma taką sygnature w podpisie zeby.GIF, i wiedziałem że ma biały kolor astrolot, wiem że rocznik 92 i silnik taki jak mój. Nie wiem w której metropolii mieszka zeby.GIF. Wiem że w pięknej zeby.GIF

Napisano

> Lelek, ta Twoja Astra to normalnie jest bielsza od śniegu

Tak wyglądała przed polerką. Teraz jest "bielsza pd bieli" jak stwierdził mój sąsiad zlosnik.gif

Pozdroofka

Napisano

No to masz faktycznie szczelinę, ja mam coś pomiędzy szczeliną Lelka a Twoją - ale ja na 100% wiem, że moja dostała po twarzy. Mnie ta szpara specjalnie nie przeszkadza, a moja żona twierdzi że Astra się po prostu uśmiecha [może nawet szyderczo], próbowałem zredukować "uśmiech" przez wkręcanie odbojników gumowych, szpara się zmniejszyła ale maska przestała odskakiwać jak próbowałem ją otworzyć a w szczerym polu nie ma co liczyć na dwie osoby potrzebne do otwierania maski i dałem sobie "siana".

Pozdrawiam

Paweł

Napisano

> Nie wiem w której metropolii mieszka . Wiem

> że w pięknej

jakbyś był na forum tak długo jak ja, coś byś już wywnioskował z jego postów shhh.gifwink.gif

Napisano

> jakbyś był na forum tak długo jak ja, coś byś już wywnioskował z jego

> postów

czasami coś mi świta, zapewne są może jakieś zdjęcia czy coś? Ale może uda mi się to odgadnąć 270751858-jezyk.gif puki co nie wiem

Napisano

> Teraz jeszcze mi wytłumaczcie, dlaczego ja byłem przekonany, że lelek

> ma kombii

z_lol1.gif

Od samego początku mam w podpisie "htb" grinser006.gif

Pozdroofka

Napisano

> ja mam coś pomiędzy szczeliną Lelka

> a Twoją - ale ja na 100% wiem, że moja dostała po twarzy.

Moja też, Niemiec wjechał sobie pod szlaban. Ma nową maskę, grill, lampy i kierunki. Myslałem, że może maska różni się przed i po liftingu ale to jednak wina badziewnego grolla smile.gif

Pozdroofka

Napisano

> Od samego początku mam w podpisie "htb"

> Pozdroofka

To ja wiem smile.gif Nawet wiem, że biała - a podświadomie kojarzy mi się jakieś ciemne kombi zlosnik.gifrotfl.gif

Napisano

> puki co nie wiem

To niech tak zostanie wink.gif Przecież dałbym sobie do opisu miasto... wink.gif

Pozdroofka

Napisano

> podświadomie kojarzy mi się

> jakieś ciemne kombi

To samo miałem z azją. Ciągle kojarzył mi się w białym kolorze. Zdziwiłem się okrutnie jak zapodał fotki kiedy potłukł trochę autko smile.gif

Pozdroofka

Napisano

Wszystko do odratowania 893goodvibes.gif Kosmetyka pasa przedniego, trzeba go podgiac, bo lampy opadaja wewnetrznymi stronami do dolu, grill do wymiany, na oryginal najlepiej, mache podneisc na srubkach u gory do gory wink.gif, podeprzec w kilku punktach, nacisnac w odpowiednich miejscach we 2-3 luda, skorygowac blotnik pod keirunkowskazem i powinna byc laleczka zakrecony.gif Robilem takie cos podobne u siebie, bo neistety sie leciutko przywitalem z pewnym jedjota, ktory nagle zdecydowal sie hamowac screwy.gif Ogolnie mlotek gumowy, jakies drewienka i kilka godzin zabawy 270635636-JUMP2.gif Aha, jakby ktos chcail pozbyc sie prawego reflektora po FL firmy Valeo to niech da znac skromny.gif

Napisano

> przywitalem z pewnym

> jedjota, ktory nagle zdecydowal sie hamowac

A czemu uważasz, że to idiota?

Pozdroofka

Napisano

Bo jak ktos zapiernicza za przeproszeniem jak glupi zeby zdazyc sie wlaczyc do ruchu przed jadacym po drodze z pierwszenstwem samochodem, a pozenij hamuje niemal stajac w miejscu to nie jest to normalne. Inna rzecz, ze drugi jedjota, zamiast patrzec przed siebie, to patrzyl w lewo, czy nic nie jedzie. No i bedac swiecei przekonanym, ze tamten juz sobie pojechal, toczyl sie na luzie do skrzyzowania patrzac w lewo i dupna wpysk.gif Ot, cala histeria oink.gif

Napisano

> Bo jak ktos zapiernicza za przeproszeniem jak glupi zeby zdazyc sie

> wlaczyc do ruchu przed jadacym po drodze z pierwszenstwem

> samochodem, a pozenij hamuje niemal stajac w miejscu to nie jest

> to normalne. Inna rzecz, ze drugi jedjota, zamiast patrzec przed

> siebie, to patrzyl w lewo, czy nic nie jedzie. No i bedac

> swiecei przekonanym, ze tamten juz sobie pojechal, toczyl sie na

> luzie do skrzyzowania patrzac w lewo i dupna Ot, cala histeria

Zrobiłeś zupełnie ten sam numer co moja była kobieta hahaha.gif

Napisano

Nom, nie bylo to najmadrzejsze posuniecie, ale to akurat byl tydzien w gorach ze znajomymi, wiadomo, malo sie stedy czlwoiek wysypia, no i sa skutki sick.gif Nauczka na przyszlosc, teraz trzymam wieksza odleglosc a na krzyzowkach wzmazam uwage kilka krotnie spineyes.gif

Napisano

> Nom, nie bylo to najmadrzejsze posuniecie, ale to akurat byl tydzien

> w gorach ze znajomymi, wiadomo, malo sie stedy czlwoiek wysypia,

> no i sa skutki Nauczka na przyszlosc, teraz trzymam wieksza

> odleglosc a na krzyzowkach wzmazam uwage kilka krotnie

No.. każdemu się zdarza jakiś numer odstawić zlosnik.gif

A czym dłużej jeżdżę, tym czasem bardziej jestem przerażony,

jak zobaczę co wykombinowałem spineyes.gif

Na początku nie zauważa się tych potencjalnych skutków - póki w coś nie przywalimy zlosnik.gif

PS. Ona wtedy miała jakieś super szczęście - przyłożyła facetowi w nubirę kombi

i zderzak odpadł z mocowań hehe.gif A u niej ani zarysowania...

Napisano

Zebys wiedzial, jak siadlem pozenij przy kielbasakch i 20.GIF i tak sie zastanowilem, to kurna, taki debilizm, ze szok zakrecony.gif Numer z ktorego mozna sie smiac ale nikomu nie zycze skromny.gif Tylko glupio mi przed samym soba ziew.gif I jeszcze cala Polska to czyta zakrecony.gif

Nu, a u mnie tak jak u zalozyciela tematu, z tym ze 1 klosz poszedl sie kochac. Teraz nie ma juz sladu, zostaly tylko pekniete zeberka w czarnej czesci grilla smile.gif Obylo sie bez wymian (nie liczac klosza 24pln) A koles szukal jelenia i za pekniety (!) zderzak chcail 2000pln i sie rozchodzimy biglaugh.gif Zgodzilby sie na 1400 a gdy juz kazalem mu wzywac policje, biedny mial taka smutna mine hehe.gif Jeszce dla smiechu mu przy policji powiezdialm "a moze 1000" to sie zaczal gleboko zastanawiac, ale oddalem dokumenty policmajstrowi i tyle zarobil frajerek (bo z wygladu jak nic frajerek hahaha.gif )

Napisano
  • Autor

> Wszystko do odratowania Kosmetyka pasa przedniego, trzeba go

> podgiac, bo lampy opadaja wewnetrznymi stronami do dolu, grill

> do wymiany, na oryginal najlepiej, mache podneisc na srubkach u

> gory do gory , podeprzec w kilku punktach, nacisnac w

> odpowiednich miejscach we 2-3 luda, skorygowac blotnik pod

> keirunkowskazem i powinna byc laleczka Robilem takie cos

> podobne u siebie, bo neistety sie leciutko przywitalem z pewnym

> jedjota, ktory nagle zdecydowal sie hamowac Ogolnie mlotek

> gumowy, jakies drewienka i kilka godzin zabawy Aha, jakby ktos

> chcail pozbyc sie prawego reflektora po FL firmy Valeo to niech

> da znac

Grill jest orginalny tylko ze go lekko przerobilem wink.gif wydaje mi sie ze ten co robil asterke bo buumie źle spasowal ten "most" co montuje sie do niego grila bo lamp nie moge juz podniesc do gory bo sie blokuja slinka.gif

Napisano

> Grill jest orginalny tylko ze go lekko przerobilem wydaje mi sie ze

> ten co robil asterke bo buumie źle spasowal ten "most" co

> montuje sie do niego grila bo lamp nie moge juz podniesc do

> gory bo sie blokuja

Podzialaj mlotkiem gumowym pw rurhakiem przez kawalek drewna i gruba, twarda szmate (ja uzylem grubych rekawic skorzanych). Nic nie znac ze cos bylo nie tak z autem. A i tak to co bylo, to bylo male piwo.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.