Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

folia na lampy

Featured Replies

Napisano
  • Autor

6zl to nie majatek... a DR chce zeby zostal na swoim miejscu dlatego pytam wink.gif

Napisano

> 6zl to nie majatek... a DR chce zeby zostal na swoim miejscu dlatego

> pytam

Nawet jeżeli uda Ci się i busted.gif nie zauważą to bierzesz na siebie ryzyko że jakiś moher nie zauważy świateł stopu podczas hamowania i będzie bum - gdyby wyszło na jaw że masz przyciemniane światła to będziesz współwinnym - wtedy i mandat , i zniżka z OC pójdzie , że o DR nie wspomnę palacz.gif

Napisano

> Zastanawiam sie nad kupnem tego...

> http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=239229478

> ale jestem ciekaw czy panowie z niebeda sie czepiac?

Jak dla mnie...GŁUPOTA! Gdybym miał działko, to wszystkich mających taką folie na światłach bym... tuk.gif Jak już chcesz mieć coś cool i trendy to lepiej sobie sprawić światełka diodowe, chociaż nie wiem czy do UNO są dostępne.

Napisano

Ja to miałem. Przez chwilkę 270635636-JUMP2.gif. Wyglądało fajnie, dopuki nie zapaliłem światełek. Światla mijania, kierunki i stop prawie zniknęły. Wsteczny był zielony ogólnie totalna porażka. Odradzam nono.gif

Napisano

Widziałem efekty tego badziewia u kolegi. rzeczywiscie przyciemnia - tak, że nie widać dobrze świateł w trudniejszych warunkach, a przecież w końcu stopy i tylne kierunki masz najbardziej dla własnego bezpieczeństwa, więc ich przyciemnianie to bezsens szkodliwy dla Ciebie. Lepiej zafunduj sobi eostrzejsze, tzn. ljaśniej świecące, bardziej widoczne stopy.

Powo.

Napisano

> powinni sie przyczepic i dowalic porzadny mandat, oraz zabrac dowod i

> skierowac na badanie techniczne, wszak to glupota skrajna

Ja mam przyciemnione farbą i jest ok nikt się nie czepaia nawet policial.gif bo już nie raz jechali za mną.

Także nie mów, że to głupota. Tobie się nie podoba to nie rób tego.

Napisano

Jedyne na co pokusiłbym się u tego sprzedawcy to folia na słupki, niektórzy klubowicze mają taką modyfikację, i jest to jedyna z tych "foliowych" jaka mi się podoba. A to ze światłami to imho wieś totalna.

Napisano

> Ja mam przyciemnione farbą i jest ok nikt się nie czepaia nawet bo

> już nie raz jechali za mną.

> Także nie mów, że to głupota. Tobie się nie podoba to nie rób tego.

To czy mi sie podoba czy nie jest bez znaczenia, bo faktu ze jest to skrajna gluopta i tak nic nie zmieni.

Nalezy dazyc do tego, aby fabrycznie montowane swiatla emitowaly conajmniej tyle ile przewidzial producent. Natomiast jak ktos chce sobie je zakleic tasma i przez to narazac siebie czy innych uzytkownikow drogi na niebezpieczenstwo to oczywiste ze w tym kraju podpada to pod opowiedni paragraf.

Napisano

> To czy mi sie podoba czy nie jest bez znaczenia, bo faktu ze jest to

> skrajna gluopta i tak nic nie zmieni.

> Nalezy dazyc do tego, aby fabrycznie montowane swiatla emitowaly

> conajmniej tyle ile przewidzial producent. Natomiast jak ktos

> chce sobie je zakleic tasma i przez to narazac siebie czy innych

> uzytkownikow drogi na niebezpieczenstwo to oczywiste ze w tym

> kraju podpada to pod opowiedni paragraf.

Ja wole mnieć pomalowane i światła mam chociaż widoczne niż tak jak inni (nie wszyscy) mają wyblakłe i uja widać.

Napisano

Moim zdaniem interwencja busted.gif i zabranie dowodu jest kwestią czasu. Nie polecam ale na własne ryzyko i jeśli się komuś podoba.... Byle nie oklejać w sposób mogący przyczynić się do stwarzania zagrożenia na drodze (patrz niewidoczny stop itp.)

Napisano

> Moim zdaniem interwencja i zabranie dowodu jest kwestią czasu. Nie

> polecam ale na własne ryzyko i jeśli się komuś podoba.... Byle

> nie oklejać w sposób mogący przyczynić się do stwarzania

> zagrożenia na drodze (patrz niewidoczny stop itp.)

A widział u mnie jak jest???

Co prawda malowane ale jest.

Napisano

No widział widział przecież w Grudziądzu był zlosnik.gif No u Ciebie jest ok ale często bywa, że przesada jest źródłem tragedii.. Grunt to robić z głową...

Napisano

> No widział widział przecież w Grudziądzu był No u Ciebie jest ok

> ale często bywa, że przesada jest źródłem tragedii.. Grunt to

> robić z głową...

Ale się namęczyłem żeby tak było. Ale efekt jest na moje ok.gif

Napisano

>Ale się namęczyłem żeby tak było. Ale efekt jest na moje

Wszyscy narzekali, że maluchy miały słabe światła i nie było ich widać nocą. A teraz...ludzie mają wypaśne fury i....lampy po przyciemniane...jak w maluchu hahaha.gif

Napisano

> Wszyscy narzekali, że maluchy miały słabe światła i nie było ich

> widać nocą. A teraz...ludzie mają wypaśne fury i....lampy po

> przyciemniane...jak w maluchu

Nie widziałeś jak mam to nie wiesz jak to wygląda

Napisano

Ja raz wd...piłbym w tył łysego karka w beemce, który lampy sobie pozaklejał taką folią i nawet w nocy ledwo to przepuszczało światło. Od tej pory jestem zaciekłym wrogiem oklejania oświetlenia i podobnie jak przedmówca na miejscu policji waliłbym mandaty.

Z podobnego powodu uważam, że montowanie brwi na przednie lampy ogranicza widoczność. Potem tacy tuningowcy jak nic nie widzą przed sobą to idą do sklepu i kupują żarówki 100W. I co ich to obchodzi, że potem oprócz nich nikt nic nie widzi tuk.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.