Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co dobry Stiloman kupić powinien!

Featured Replies

Napisano

no właśnie, dylemat.

gumki na lato się skończyły i teraz co wybrać ?

na oku dwie propozycje

1. Nokian H

283430446-nokian_h_no-wm.jpg

2.Dunlop SP 1

283430446-dunlop_sp_sport01_no-wm.jpg

i co wybrać ???

post-7259-14352506545363_thumb.jpg

Napisano

Witaj

Więc tak może zaczne od Dunlop SP1 napewno są to dobre oponki. dobrze odprowadzają wode, dobrze trzymają się drogi ale ich wielkim minusem jest to że są bardzo głośne jeżeli Ci to nie przeszkadza to spoko ale hałas jest naprawde duży.

Nokian H to również bardzo dobre opony które szczerze Ci polecam niewiem jak cenowo ale myśle że podobnie jak i Dunlop-y

napewno lepiej trzymają się drogi i świetnie spisują się podczas szybkiej jazdy.

a wiem co mówie bo moja mama ma w Mercedesie CLK 230 właśnie Nokian H i świetnie się spisują:)

zaś tata kupił na poprzednią wiosne do VW Passata B6 te dunlopy i po 2 miesiącach zmienił bo hałas był naprawde uporczywy

• 3 tygodnie później...
Napisano

ATE 13.0460-3983.2 - takie klocki na przód nabyłem (do tej pory miałem kilka razy ferodo). Różnica w cenie nie wielka a jak narazie biorą bardzo ładnie. No i może nie będą popiskiwać jak ferodo z nawiercanymi tarczami zimmermana.

• 1 miesiąc później...
Napisano

Kupiłem Bergen HP 75Ah, 760A. Bez rewelacji. Na papierze ma parametry takie jak Centra Futura ale nie czuję się tego. Owszem, silnik uruchamia się bez problemu ale jak radio wyłączało się na czas uruchamiania tak dalej się wyłącza. Czyli te 760A prądu rozruchowego to raczej lipa.

Napisano

> Kupiłem Bergen HP 75Ah, 760A. [...] ale jak radio wyłączało się na

> czas uruchamiania tak dalej się wyłącza. Czyli te 760A prądu rozruchowego to raczej lipa.

Nie oceniałbym po tym jakości akumulatora... Varta o podobnych (identycznych?) parametrach też "wyłącza radio" BTW.

Napisano

> Nie oceniałbym po tym jakości akumulatora... Varta o podobnych (identycznych?) parametrach też

> "wyłącza radio" BTW.

niewiem.gif Kiedyś była o tym dyskusja i kącikowe autorytety stwierdziły, że w czasie uruchamiania silnika ani radio ma się nie wyłaczać ani lampki przygasać.

Napisano

> Nie oceniałbym po tym jakości akumulatora... Varta o podobnych (identycznych?) parametrach też

> "wyłącza radio" BTW.

Zakupiłem CENTRĘ FUTURE 72 ah/ 720 A dwa miechy temu

i nic nie przygasa . drive.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.