Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ASO TO DNOOOOOO

Featured Replies

Napisano

Panowie gdzie w Warszawie można pożalić się na fatalny stan wiedzy w ASO, to co tam wyprawią przechodzi ludzkie pojęcie, 0 wiedzy, 0 dociekliwości, 0 chęci, 0 czegokolwiek

Nie mają najmniejszego pojęcia o chevich, ich wiedza jest 10 razy mniejsza od mojej - bo trochę poczytałem - KOSZMAR, nie potrafią zrobić najprostrzej czynności np:

Poprosiłem o regulację ręcznego, a oni po całym dniu stwierdzili, że się nie da bo tzreba całą konsolę rozboerać - więc kazałem wejść ze mną kierownikowi tego burdelu do środka mojego auta

otworzyłem schowek i jednym ruchem wyciągnołem go, a pod nim co śruba regulacyjna linki ręcznego, ręce opadają - powiedziałem, że mają to w serwisówce (bo ja to tam sprawdziłem), a on mi na to "kto by tam zagląda"

takich przykładów moge dac kilkanaście

i jeszcze dostali jakąś nagrodę od GM RĘCE OPADAJĄ

mam ochote dać wpysk.gifwpysk.gifwpysk.gifwpysk.gifsciana.gifsciana.gifsciana.gifsciana.gifsciana.gif

Napisano

Jakie pały. Nie da sie bo trzeba konsole rozebrać. To niech rozbierają jak nie potrafią inaczej! Ja sie pytam od czego oni są, od czego są oni hehe.gif

Mnie też nie trzeba mówić, że ASO to dnooo wiem o tym zresztą jak chyba kazdy użytkownik Chevroleta. Troche amerykańskiej technologi i już się gubią wink.gif No i jeszcze te części zza ocenau - minimum miesiąc czekania.... niewiem.gif japońce jakoś potrafią z innego kontynentu części szybko załatwić, a Ci Amerykańcy niewiem.gif

Napisano

Maja cos takiego jak CAC (customer Assistance Center) pod numer 22 6061777 wybierasz opcja 2 i gadasz z paniusia, ona zapisuje twoje dane i ma obowiazek oddzwonic co zaltwila jakie jest stanowisko GMDAT na te twoje skargi. Pamietaj o zapamietaniu imienia i nazwiska panienki i numeru sprawy ktory zobowiazana ci dac.

Napisano

Hehe, w sobotę jadę na przegląd po 15kkm. Ciekawe jak sobie chłopaki poradzą. Chociaż tylko na wymianie płynów i filtrów się skończy bo żadnych problemów z autem nie mam.

Napisano

Co do dostepnosci czesci to sie calkowicie zgadzam pad.gif

Ja jezdze od 8 lat do tego samego serwisu Daewo/Opel/Chevrolet i nie narzekam ok.gif

Napisano

No coz, potwierdzaja sie nasze uwagi.

Najwiekszy bol polega na tym , ze oni nie chca i nie widza potrzeby uczenia sie. Jezeli dodamy ze Chevi to jeden z mniej skomplikowanych samochodow na naszym rynku to rece opadaja.

Jak ktos powiedzial wczesniej na forum-najwiekszym przeklenstwem Chevroleta jest to , ze zostal w sieci Opla.

Gdyby zostal w sieci Daewoo poziom serwisu i zadowolenia klienta bylby zdecydowanie wyzszy.

Arek Evanda CDX 04 W-wa

Napisano

Nie wiem czy NEXTEAM posiada również ASO Chevy, ale z jako jedynego ASO Opla w Warszawie byliśmy z Ojcem z nich zadowoleni. smile.gif

Napisano
  • Autor

> Maja cos takiego jak CAC (customer Assistance Center) pod numer 22

> 6061777 wybierasz opcja 2 i gadasz z paniusia, ona zapisuje

> twoje dane i ma obowiazek oddzwonic co zaltwila jakie jest

> stanowisko GMDAT na te twoje skargi. Pamietaj o zapamietaniu

> imienia i nazwiska panienki i numeru sprawy ktory zobowiazana ci

> dac.

no i dzwoniłem, pogadałem z Panią, no i odesłała mnie do z_lol1.gifserwisu bo nic nie może pomóc ponieważ i tu cytat: "na mechanice się nie zna" więc zapytałem kto sie zna a ona, że ASO sciana.gif

no to powiedziałem Pani jak się znają, dając kilka przykładów kompetencji w ASO, pani zapisała moje dane i tyle...... bo chyba nie wiedziała o czym mówię

mam pomysła wszyscy, których wpieniło ASO niech wyślą pismo do Chevroleta Polska w ciągu 14 dni musza ponoć dać odpowiedz może to pomoże, albo zróbmy wspólna akcje to wtedy namówimy jakiegoś pismaka co by opublikował kilka miłych wspomnień z ASO Chevroleta, no i w końcu coś dobrego wyniknie z naszego gadania/pisnia

co WY na to?

Napisano

Masz racje te Panie nie znaja sie na mechanice i nie musza. Ona musi przyjac zgloszenie i przekazac wyzej do District'a a on ma za zadanie znalezc ludzi, ktorzy to rozwiaza. Jeszcze raz - CAC to nie jest informacja techniczna dla klienta, to jest telefoniczna ksiażka skarg i zażaleń.

Masz numer zgłoszenia?

Napisano
  • Autor

> Masz racje te Panie nie znaja sie na mechanice i nie musza. Ona musi

> przyjac zgloszenie i przekazac wyzej do District'a a on ma za

> zadanie znalezc ludzi, ktorzy to rozwiaza. Jeszcze raz - CAC to

> nie jest informacja techniczna dla klienta, to jest telefoniczna

> ksiażka skarg i zażaleń.

> Masz numer zgłoszenia?

Nie mam bo pani nie chciała przyjąć zgoszenia chociaż się upierałem, odesłała mnie do ASO w Warszawia pad.gif

Napisano

A co chciales jej zglosic? Ona powinna dzialac jak ASO daje ciala z obslugą, a jak chcesz zeby rozwiazala problem to zly adres

Napisano

> Hehe, w sobotę jadę na przegląd po 15kkm. Ciekawe jak sobie chłopaki

> poradzą. Chociaż tylko na wymianie płynów i filtrów się skończy

> bo żadnych problemów z autem nie mam.

No i zrobili. Merytorycznie nie mam się do czego przyczepić, bo skończyło się na wymianie oleju tylko - nawet filtra przeciwpyłkowego nie chciałem zmieniać bo po co, jak auto ma 2 miesiące. Auto umyli.

Ale cennik...

Filtr oleju 99,50zł

Olej silnikowy 255,00zł

Różne pierdoły, uszczelka jakiaś itp. 21,33zł

Robocizna 272,30zł

Razem prawie 650zł. Raaaaany ale drogo.

Napisano

> No i zrobili. Merytorycznie nie mam się do czego przyczepić, bo

> skończyło się na wymianie oleju tylko - nawet filtra

> przeciwpyłkowego nie chciałem zmieniać bo po co, jak auto ma 2

> miesiące. Auto umyli.

> Ale cennik...

> Filtr oleju 99,50zł

> Olej silnikowy 255,00zł

> Różne pierdoły, uszczelka jakiaś itp. 21,33zł

> Robocizna 272,30zł

> Razem prawie 650zł. Raaaaany ale drogo.

Ja nabyłem wszystkie filtry i olej poza ASO - w ASO czeka mnie tylko koszt robocizny (+ ewentualnie jakieś pierdółki) - wychodzi zdecydowanie taniej

Napisano

> Ja nabyłem wszystkie filtry i olej poza ASO - w ASO czeka mnie tylko

> koszt robocizny (+ ewentualnie jakieś pierdółki) - wychodzi

> zdecydowanie taniej

Też tak chyba następnym razem zrobię. Nie lubię jak ktoś robi ze mnie idiotę i sprzedaje mi olej po 50zł/litr.

Napisano

> Ja nabyłem wszystkie filtry i olej poza ASO - w ASO czeka mnie tylko

> koszt robocizny (+ ewentualnie jakieś pierdółki) - wychodzi

> zdecydowanie taniej

ja rowniez nabylem wszystko poza ASO i bede umawial sie chyba na przeglad na czwartek bo to juz przeszlo 30 tys km smile.gif

chyba ubiegles mnie na allegro z filtrem kabinowym ale ja poczekalem i mam teraz 2 za ta sama cene KLIK zlosnik.gif

Napisano

> ja rowniez nabylem wszystko poza ASO i bede umawial sie chyba na

> przeglad na czwartek bo to juz przeszlo 30 tys km

> chyba ubiegles mnie na allegro z filtrem kabinowym ale ja poczekalem

> i mam teraz 2 za ta sama cene KLIK

pokerowa zagrywka grinser006.gif

w ASO 80-90 złotych icon_eek.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.