Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Leon 180 KM 1.8T Salon polska

Featured Replies

Napisano

Witam,

to i ja mam pytanie do znawców grupy VW zlosnik.gif

właściciel zaręcza że samochód igła, a sprzedaje dlatego że 5 lat to już stary jest

http://www.motoallegro.pl/item328007281_seat_leon_top_sport_180km_turbo_6_biegow.html

cena dość atrakcyjna bo przy zakupie bez faktury istnieje

możliwość większej negocjacji zlosnik.gif

na co zwrócić uwagę na miejscu

100% niebity ale to się sprawdzi

100% ASO więc podjedzie się do ASO

przy tym przebiegu ma zjechane opony

2 szt letnich i 2 szt zimowych

wydaje mi się że to są oponki z przedniej osi

doradzajcie, dzięki z góry

Napisano

spytam kogos w kielcach czy wie cos o takowym leonie. Ale tak jak przegladam komentarze i aukcje tego kolesia to widze, ze czesciami handluje, wiec zebys sie nie naciol but.gif

Napisano

popros wlasciciela o fotke spod maski (tak zeby bylo widac pas przedni i blotniki) tylko w lepszej jakosci niz fotki z aukcji ktore sa tak zrobione ze nic na nich nie zobaczysz...

Napisano
  • Autor

> spytam kogos w kielcach czy wie cos o takowym leonie. Ale tak jak

> przegladam komentarze i aukcje tego kolesia to widze, ze

> czesciami handluje, wiec zebys sie nie naciol

będę wdzięczny ok.gif cena atrakcyjna ale czasami można się przeliczyć

Napisano
  • Autor

> popros wlasciciela o fotke spod maski (tak zeby bylo widac pas

> przedni i blotniki) tylko w lepszej jakosci niz fotki z aukcji

> ktore sa tak zrobione ze nic na nich nie zobaczysz...

masz jakieś podejrzenia ??

zadzwonię i poproszę o takie foto ok.gif

Napisano

> masz jakieś podejrzenia ??

> zadzwonię i poproszę o takie foto

w leonie duzo mozna powiedziec na podstawie tego zdjecia...

Napisano

> masz jakieś podejrzenia ??

> zadzwonię i poproszę o takie foto

dokladnie popros foto spod maski i powiemy Ci czy pod Nia jest wszystko ok smile.gif

Napisano

ogladac kazdy centymetr auta i najlepiej wziasc ze soba kogos, kto sie na tym zna waytogo.gif

Napisano

jakoś nie pasuje mi ten seat, wprawdzie nie znam wersji top sport, ale FR czy cupra wyraźnie były inne niż seryjny seat, a tutaj widze seryjniaka z wyjątkiem tych białych zegarów.

U mnie w książce serwisowej jest naklejka, która jest zdublowana w bagażniku pod wykładziną, naklejki muszą się zgadzać a co najważniejsze na tej naklejce jest zakodowane wyposażenie jakie samochód miał gdy opuszczał fabryke. Niby pierdołka ale warto sprawdzić smile.gif

Nie wiem jak w kielcach ale w moim ASO jest prowadzona pełna informacja z czym i kiedy samochód przyjeżdżał, więc skoro pan twierdzi że serwisowany w ASO to z pewnością jego ASO potwierdzi i da Ci wgląd do usług jakie przeprowadzało. Seacik da przyjemność z jazdy, szczególnie te 180 KM 893goodvibes.gif

Napisano

ja sie poki co niczego nie dowiedzialem, nie wiem jakie ma blachy ten leon a jezdzi troche takich po kielcach. Skoro mowi, ze jest idealny i serwisowany w ASO to trzeba wziasc historie. Tylko tyle, ze w kielcach w roku 2003 byl Cichonski. Jakos po 2 latach chyba stracil licencje (i przeszedl na honde), nastepnie nie bylo nic i dopiero od ubieglego roku powstal nowy salon.

Napisano

> jakoś nie pasuje mi ten seat, wprawdzie nie znam wersji top sport,

wlasnie, skoro nie znasz to nie opowiadaj zlosnik.gif

wyglada na czysta wersje top sport, inne zderzaki, felgi dla tej wersji, kubelkowe fotele (polecam), kierownica smile.gif

co do reszty, to masz racje najlepiej sprawdzic z naklejeczka i porownac ok.gifok.gifok.gif

Napisano

> jakoś nie pasuje mi ten seat, wprawdzie nie znam wersji top sport,

> ale FR czy cupra wyraźnie były inne niż seryjny seat, a tutaj

> widze seryjniaka z wyjątkiem tych białych zegarów.

Seryjne mialy takie zderzaki, felgi i srebrne konsole ??? To chyba mj seryjniak jakis dziwny jest hehe.gif Ten Leon wyglada jak seryjny Top Sport.

Zalozycielowi tematu polecam brac historie, zaufanego mechniora i jeszcze zaliczyc przeglad w ASO. Autko fajne. Mam co prawda tylko Signo w TDI`ku ale naprawde jestem mega zadowolony wiec jak szukasz czegos ze sportowym "pazurkiem" to sie nie zawiedziesz... ;-)

Napisano

i ma kolega zdjatka spod maski? Moze juz obejrzany? Cos mi sie troche podejrzana ta cena wydaje...A jesli jest oki to za długo na allegro "lezy"

Napisano
  • Autor

fotki nie sa najlepszej jakości ale tylko takie udało mi się

otrzymać

a tak BTW to co za gad z AK dowiaduje mi się o samochód zlosnik.gif

280569528-l1.JPG

280569528-l2.JPG

280569528-l3.JPG

co jeszcze mam wkleić bo jest jeszcze kilka fotek

post-3983-14352492091562_thumb.jpg

Napisano

Ja miedzy innymi z ciekawosci sie dowiadywałem..widziałem te foty.... Napisze tak..masaaaakraaa.....brakuje kołeczków mocujących..inacej poprowadzona linka otwierania klapy..błotniki odkręcane i do tego "rozjechane" przedni pas nieoryginalny ( matowy i bez naklejek) Takze ja bym sobie darował..bo kolo cosik ściemnia

Napisano

na pewno oba blotniki byly odkrecane, a na pasie brak naklejek seata, oraz naklejki od klimatyzacji. Szkoda ze zdjecia sa kiepskiej rozdzielczosci, ale wydaje mi sie, ze brak tam jakis koleczkow, badz srubek zlosnik.gif

tak wiec byl ''ruszony'' pytanie teraz jak? zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

choć wydaje mi się że większość jest delikatnie puknieta

pytanie tylko co znaczy dla kogos puknieta

dzieki za info ok.gif

dziś wkleję innego brzydala tym razem w TDI zlosnik.gif

oczywiście jak gość fotki przyśle ok.gif

Napisano

popatrz na leonclub.pl tam ludzie codziennie wrzucaja wszystko co na allegro jest i oceniaja. Radza omijac auta z okolicy kielc gdzie jest zaglebie leonow. Z kilku robia jednego.

Napisano

> popatrz na leonclub.pl tam ludzie codziennie wrzucaja wszystko co na

> allegro jest i oceniaja. Radza omijac auta z okolicy kielc gdzie

> jest zaglebie leonow. Z kilku robia jednego.

tak to fakt...a widzę że koelga sie udziela na Leonclub.pl.. w poszukwianiu Leonka wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.