Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

owiewki jak się to sprawdza ?

Featured Replies

Napisano

Witam

Ostatnio latają mi myśli po głowie by zaopatrzyć się w owiewki właściwie już teraz miałem kliknąć "kup-teraz" na alledrogo ale przeszła mnie jedna myśl ...

często jeżdżę w trasie a co za tym idzie prędkości rzędu 100 km/h i więcej nie są żadkością

i z tąd pytanie czy owiewki nie powodują zwiększonego hałasu przy większych prędkościach ?

i czy faktycznie przy opadach deszczu jak uchylę lekko okno woda nie leci do środka ?

Napisano

> Witam

> Ostatnio latają mi myśli po głowie by zaopatrzyć się w owiewki

> właściwie już teraz miałem kliknąć "kup-teraz" na alledrogo ale

> przeszła mnie jedna myśl ...

> często jeżdżę w trasie a co za tym idzie prędkości rzędu 100 km/h i

> więcej nie są żadkością

> i z tąd pytanie czy owiewki nie powodują zwiększonego hałasu przy

> większych prędkościach ?

Powodują

> i czy faktycznie przy opadach deszczu jak uchylę lekko okno woda nie

> leci do środka ?

Tak nie leci

Napisano

> Jak nie masz klimy, to jest jakieś wyjscie.

Mialem takowe w Lanci i od razu po zakupie stilacza zamowilem takowe na allegro, bardzo fajna sprawa, tym bardziej ze gdy pada deszcz to do stilacza leca tony wody do srodka a nawet ze spryskiwacza, wiec od razu sobie zamowilem, halasu zadnego nei zwieksza wrecz przeciwnie, no i fajki sie lepiej z owiewkami pali smile.gif:), jeden problem to patrzylem na to jak zamontowac w stilaczu i tu chyba bedzie dosc spory problem bo nie wiele jest miejsca tam do wcisniecia owiewki w srodek podszybia a jeszcze wszystko jest oblozone jakims futerkiem wiec nie wiem jak to sie bedzie kleic do tego czegos ?

Napisano

czy mógłby ktoś z posiadaczy owiewek zamieścić zdjęcie, jak się auto prezentuje po takiej modyfikacji ??

Napisano

> czy mógłby ktoś z posiadaczy owiewek zamieścić zdjęcie, jak się auto

> prezentuje po takiej modyfikacji ??

Co prawda zdjęcia trochę "dziwne" z powodu krótkiej ogniskowej, ale coś tam widać:

e73ab18b139f3d8b.jpg

f7e9a8933c60c019.jpg

Owiewki mają swoje wady i zalety, w każdym razie w przypadku tego konkretnego auta widać było więcej zalet niż wad biglaugh.gifok.gif

Napisano

> Co prawda zdjęcia trochę "dziwne" z powodu krótkiej ogniskowej, ale

> coś tam widać:

> Owiewki mają swoje wady i zalety, w każdym razie w przypadku tego

> konkretnego auta widać było więcej zalet niż wad

Hej a jak z montazem tego, klei sie to bez problemu na tym kleju co ma w standardzie, bo nie wiem czy to futerko to lapie taki klej ? i wciecie tam tez nie jest zbyt glebokie ?

Napisano

> Hej a jak z montazem tego, klei sie to bez problemu na tym kleju co

> ma w standardzie,

klei się bez problemu ale szybko się odkleja. Wskazane jest abyś użył taśmy dwustronnie klejącej i wzmocnił miejsca "klejenia"

• 2 tygodnie później...
Napisano

albo ewentualnie znie wielkich postokątnuch blaszek zgiętych w pół zrobic rozpórki, najpierw założyć owiewke a potem w to wcisnąć te zgięte blaszki i docisnąć szybą blaszki powinny trzymaćtak miałem w punto jak zakladałem owiewki

• 1 miesiąc później...
Napisano

> Jak nie masz klimy, to jest jakieś wyjscie.

A jeśli masz klimę, to owiewki są bez sensu?

Pomyślałem coby sprawić autku prezencik tani - tam gdzie pada deszcz,

a szybę trzeba otworzyć, np. przycisnąć przycisk wydrukowania biletu

na parking - mogłyby się przydać hmm.gif

Napisano

Ja ostatnio kupiłem. Zamontowałem i okazało się, że od strony kierowcy zrobiło się za ciasno pomiędzy uszczelkami i szyba nie chciała się zamykać do końca. Od strony pasażera domykała się ale z oporami. angryfire.gif i wywaliłem.

Napisano

Ja je mialem ale zdjalem i wyrzucilem, jakos mi nie podpasowaly oslabiony.gif podczas deszczu wszystko lecialo z nich na szyby, ktore byly cale zasyfione i bylo slabo przez nie widac wrrr.gif

Napisano

Ja czesto zostawiam sobie lekko uchylone szyby , kiedys zapomnialem domknac i owiewki ocalily mnie przed zalaniem 270751858-jezyk.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.