Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

EcoBOX

Featured Replies

Napisano

Nie....

Kolego wszystkie Boxy to zło no.gif ( zło = kompromis wink.gif ).... nie można na ich podstawie poprawnie sterować/przesterować silnik

Jeśli pragniesz mieć auto Eco.... to po prostu należy wgrac odpowiednio zmodyfikowany program ok.gif

Napisano
  • Autor

> Jeśli pragniesz mieć auto Eco.... to po prostu należy wgrac

> odpowiednio zmodyfikowany program

A to juz ciekawiej i napewno taniej. Gdzie takie cos moge zalatwic? Tez w tej samej firmie? Jak nie trudno sie domyslec moc spadnie ale przezyl bym te np 100HP jesli spado by spalanie i zwiekszyla by sie zywotnosc silnika smile.gif

Napisano

> A to juz ciekawiej i napewno taniej. Gdzie takie cos moge zalatwic?

> Tez w tej samej firmie?

Czy taniej to nie powiedział bym hehe.gif ale na pewno w tej firmie to załatwisz...

Największym "Guru" jest w Polsce nijaki "Master's" ale podobno tylko gustuje w VW-podobnych wytworach wink.gif

U nich to zrobisz ... ceny oscylują w granicy 1000 - 1600 zł

Napisano

>jesli spado by spalanie

jak bardzo musi spasc spalanie, zeby zwrocil ci sie koszt zmiany oprogramowania w realnym czasie? Jezeli spadni ci o 1l/100km (wydaje mi sie, ze to duzo) to koszt 1000zl zwroci sie po 25kkm... nie wiem, czy to az tak oplacalne.

> i zwiekszyla by sie zywotnosc silnika

po co ci wieksza zywotnosc silnika (slupek bez osprzetu). Bedziesz jezdzil tym autem do 500kkm (tyle powienien przejechac bez problemu)???

Napisano

> jak bardzo musi spasc spalanie, zeby zwrocil ci sie koszt zmiany

Może lepiej wymienić Stilaka na wersje 85 KM hehe.gifhehe.gifhehe.gif

Ale kto powiedział, że moc musi spaść... u mnie moc jest taka jak widać... swiety.gif a przy eco-drivingu potrafie zejśc do 3,8 litra/100... zamieszczałem zdjecia.

Średnie spalanie jak jeździsz do 90 km/h utrzymuje sie na poziomie 4,1 - 4,4 litra/100 km.....

Ja nie potrafie sie powstrzymać i srednio mam 5,2 - 5,8 litra / jednym baku .... weryfikowane przy dystrybutorze hehe.gif

Napisano

> Największym "Guru" jest w Polsce nijaki "Master's" ale podobno tylko

> gustuje w VW-podobnych wytworach

ee tam, Freeco robił u niego Stilaka i Alfę i był zadowolony (chyba grinser006.gif). Na JTD-kach też się znają, na ich forum często przewija się opinia że to dobry i wdzięczny do modyfikacji motor waytogo.gif

Napisano

> ee tam, Freeco robił u niego Stilaka i Alfę i był zadowolony (chyba

> ). Na JTD-kach też się znają, na ich forum często przewija się

> opinia że to dobry i wdzięczny do modyfikacji motor

Miałem okazje prosic go o pomoc i odniosłem inne wrazenie wink.gif

Napisano

> Miałem okazje prosic go o pomoc i odniosłem inne wrazenie

Poziom obsługi i kontakty z klientami to inna para kaloszy: mój ojciec był tam na hamowni raz i nie był zachwycony. Chyba że chodzi Ci o to, że mówił, że JTD się do wirusa nie nadaje?

Napisano

> Poziom obsługi

Nie .. myśle że jest OK.... ale specjalizuje sie w VW a o innych wytworach motoryzacyjno podobnych wie mniej ....

Co i tak nie oznacza, ze sie nie zna i nie napisze dobrego programu ECO dla JTD... wink.gif

Napisano

Programy eco .... moim skromnym zdaniem maja sens w samochodach typowo dostawczych .... dla typowego zjadacza kilometrów deczko mija sie z celem ..... z moich obserwacji wynika , ze nawet na mega ostrym sofcie przy kapeluszniczej jeździe autko spalało mniej niż na oryginale .

Co do magikow ... jest ich wielu ...

Masters ... klasyka lecz bez indywidualnego podejscia do klienta .. moim zdaniem ...

TTC czyli Daniel ... robi cuda z softami

Aligator czyli Wojtek ... jednak to mój faworyt .... mysle ze devilla tez??

Kazdy z nich nie zrobi bubu silnikowi ... chyba ze klient sobie tego zażyczy

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.