Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

czujnik zużycia kosci sciernych hamulca

Featured Replies

Napisano

mam taki problem...prawdopodobnie po wizycie w serwisie ucieli mi lub urwali kabel od tego czujnika. i mam pytanie w którym miejscu ten kabel ma byc przymocowany? zeby faktycznie pokazalo kiedy sie zetra na maxa. może ktos ma jakas fotke ze szczególami.

gdy wychodzilem z serwisu pan powiedzial ze za niedlugo musze szykować 4500 zl na hamulce bo sie juz konczą. ale ja widze ze w ASO to pomagaja im sie konczyc, zeby zarobili angryfire.gifangryfire.gifangryfire.gif

Napisano

> gdy wychodzilem z serwisu pan powiedzial ze za niedlugo musze

> szykować 4500 zl na hamulce bo sie juz konczą.

Ile? yikes.gifyikes.gifyikes.giffaint.gif

Nie wracaj tam już.

Napisano
  • Autor

> Ile?

> Nie wracaj tam już.

a co anjlpepsze to pytam klijenta czy beda też tarcze i zaciski wymieniac to mi sypnal ze tylko kostki hamulcowe.to już wogóle mnie rozbawilo. jka bedzie trzeba to kupie kostki na allegro i tarcze tez i sam sobie wymienie. tylko nadal nie wiem gdzie ten kabelek ma byc podlaczony? podejrzewam ze do tylnej kostki do tej blaszki na której nalane jest ta czesc scierna. tylko nie wiem gdzie szukac

Napisano

Ja teraz będę wymieniał tarcze oraz klocki przed przeglądem 100 tyś, oczywiście nie w ASO. Ciekawe czy podczas przeglądu już w ASO będą sugerowali wymianę na nowe zlosnik.gif

Napisano

Cabelek jest jeden z przodu od strony kierowcy, jest on z wtyczką do której podłączasz klocek. Przymocowany jest do amorka....z tyłu chyba też jest jeden ale nie pamiętam. A co kosztu to chcą Cię nieźle naciągnąć,chyba że wymienią Ci klocki komplet +tarcze+przewody+pompa ze wspomaganiem + 1500; zł dla szefa ASO cool.gif

Napisano

> gdy wychodzilem z serwisu pan powiedzial ze za niedlugo musze

> szykować 4500 zl na hamulce bo sie juz konczą.

Tarcze ceramiczne, zaciski 6-cio tłoczkowe... no no... Z tyłu nie ma. Przód tylko od strony kierowcy.

Napisano

> Tarcze ceramiczne, zaciski 6-cio tłoczkowe...

zeby.GIF tak, na takim zestawem to jeszcze trzeba umieć hamować

Napisano

> mam taki problem...prawdopodobnie po wizycie w serwisie ucieli mi lub

> urwali kabel od tego czujnika.

Tym kablem się nie sugeruj. On jest tak wklejony, że jeszcze pół klocka zostaje. Od momentu, gdy dotknął tarczy i zrobił zwarcie zapalając kontrolkę na desce rozdzielczej mojego stilonka a po 20 km samoczynnie się urwał w cholerę, zrobiłem jeszcze 15.000 km i nadal na klockach zostało 2-3 mm materiału trącego. Teraz już mam wymienione klocki na nowe, ale ten drucik i jego komunikaty nijak się mają do faktycznego zużycia klocków. tongue.gif Co 10kkm trzeba po prostu odkręcić wszystkie 4 koła i obejrzeć grubość okładzin. zlosnik.gif

Napisano

Poglądowo to wygląda tak:

FDB1467.jpg

Ale jeśli wyrwali kabelek z klocka to już tego nie naprawisz.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.