Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

glupieje bingo m

Featured Replies

Napisano

Dobry 20.GIF

mam taki bol-wymienialem instalacje gazowa,bo w starej zjaral sie komp angryfire.gif

ok-kupilem taki sam zestaw Bingo M i od razu nowy parownik Tomassetto (nie chce mi sie szukac jak sie to pisze poprawnie-z gory przepraszam 20.GIFblagam.gif), wymienilem i...ZONK icon_eek.gif

nowy komputer zjaral sie po odpaleniu samochodu i probie ruszenia angryfire.gif

zlutowalem sciezke (reklamacja raczej nie zdala by egzaminu... irked.gif), podpialem i ...znowu angryfire.gif

no to jeszcze raz,zwiekszylem bezpiecznik i znowu(mozna bylo sie domyslec biglaugh.gif)

no to jeszcze raz tylko,ze zmienilem parownik na stary i przy bezpieczniku 10 zjaral sie komp,a pozniej bezpiecznik pad.gif

no to dalem 15-poszlo sie rabac no.gif

akt desperacji-wpialem 20-stke i....dziala 001.gifwinner.gifclaps.gif

tylko,ze to nienormalne na takim jezdzic chyba??? niewiem.gif

teraz pali sie komp i bezpiecznik jak dojde na 3-ce do odciecia (siegne 140km/h) ale dopoki tego progu nie osiagne to toczy sie bez bolu(pol roku juz tak jezdze i wszystko smiga ok.gif)

pytanie-dlaczego na nowym parowniku komp pali mi sie od razu??? niewiem.gif (co jest takiego w reduktorze co moze miec wplyw na palenie sie komputera??? niewiem.gif)

dlaczego na starym moze jezdzic jesli bezpiecznik jest co najmniej 20-ka??? niewiem.gif

i jeszcze jedno z tylka wyjete,nie do tematu-jak obnizyc wartosc temperatury przy,ktorej ma sie przelaczac na gaz-denerwuje mnie juz powoli jak mam zrobic milion kilometrow na benzynie zanim sie przelaczy, a gaziarze mowia,ze nizej sie juz nie da tego ustawic irked.gif ostatnio mi sie pomka paliwa zjarala i musialem z buta dymac,bo nie moglem go na gazie uruchomic sciana.gif

da rade cos z tym poczac??? hmm.gif

z gory dzieki za pomoc 20.GIF

Napisano

screwy.gifdaj sobie luz z takimi "fachowcami"

temperature można ustawić jaką sie chce,ja mam na 10'C

-znajdź konkretnego gazownika smile.gif

(ile dałeś za komputerek??)

Napisano
pad.gif czy ty chcesz koniecznie się spalić? Ewidentnie masz gdzieś zwarcie lub źle podłączoną instalację.
Napisano

> temperature można ustawić jaką sie chce,ja mam na 10'C

Nie jaką się chce tylko od 10'C w górę.

Trzeba podpiąć się kabelkiem do kompa, uruchomić program od BingoM i ustawić żądaną temperaturę.

Napisano

>(co jest takiego w reduktorze co moze miec wplyw na palenie sie

> komputera??? )

Moim zdaniem nie w reduktorze, tylko to problem cewek zaworow gazowych albo zwarcie gdzies w instalacji z jakims innym kablem.

Jeżeli coś bierze dużo prądu to się bardzo grzeje. Sprawdz temeprature cewek i przekazników podlaczonych do kompa gazu.

Napisano

Cewka elektrozaworu i dioda.Jak się odwrotnie podepnie bieguny(albo cewka ma zwarcie, lub dioda jest uszkodzona) to popłynie udarowy prąd...Mam nadzieję, że wiesz o tym, że diody na cewkach podłącza się w kierunku zaporowym cfaniaczek.gif

Napisano

> Nie jaką się chce tylko od 10'C w górę.

> Trzeba podpiąć się kabelkiem do kompa, uruchomić program od BingoM i

> ustawić żądaną temperaturę.

o to to właśnie smile.gif

znaczy sie można temp. ustawić ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.