Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

CCs pali jak smok

Featured Replies

Napisano

Siemka

Kumpel ma CCs i wcina mu to 12 litrów na setke spineyes.gif może to być wina sondy?czy czegos innego?

Napisano

Mam ccs i pali 6,5 a trasa 5,5 ale ja mam wsio sprawne auto jest raz na pół roku podłączane pod kompa,wiec lepiej zdiagnozować podpinając pod kompa,moze być to wina sondy ,krokoweko i samego ukł wtryskowego!!! tak kolega miał

Pozdrawiam

Napisano

Mi w miescie pali lekko dyche, a na trasie zalezy od nogi zlosnik.gif

Wsio mam sprawne tylko silnik lekko pomodzony zlosnik.gifzakrecony.gif

Napisano

ja w CC mam serie 1.1 wydech przelotowy dolot + filtr stożkowy no i koła15` duzo wiecej paliwa mogą zabierac takie gadzety ??? hmm.gif

Napisano

Wcale nie jest powiedziane ze cc musi palic tyle i tyle zlosnik.gif

No chyba ze jest to seria to wtedy tak, a jak piszesz Ty to sie z toba zgdzam

Napisano

> ja w CC mam serie 1.1 wydech przelotowy dolot + filtr stożkowy no i

> koła15` duzo wiecej paliwa mogą zabierac takie gadzety ???

wydech i dolot niezauwazalnie, tu zalezy w zasadzie od stylu jazdy

kola 15 minimalnie

Napisano

Jak ktos ma ciezka noge to wtedy pali i palia jak ktos jezdzi tak jak starszy dziadek to wtedy pali malucienko zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

On ma kompletna serie ale ciągle mu sie coś tyrkoli w tym samochodzie, no a nogi nie ma za lekkiej ale 12 to jest min. nawet 14 mu spalił raz icon_rolleyes.gif iteraz nim nie jeździ bo mu rozrusznik padł ...

Napisano

każdy jeździ jak jeździ ja nie pisze ze auta nie pałuje owszem zbiera sie i seryjne sportasie ziadam,mam głowice profi zrobioną wydeszek ulter i reszta na bieżąco wymieniane i na pełnym baku 560km i nikt nie mówi o moherowej jeździe!!!gdzie mozna to mozna

Napisano

Dobry wynik.

Ja na pelnym baku jak zrobie maks 320km to jest sukces. Mowa tutaj o cylu mieszanym i miasto i dluzsze trasy.

Owszem raz jezdzac przy samych dlyzszych trasach na pelnym baku udalo mi sie zrobic 400km ale to tylko raz zlosnik.gif

Napisano

Wydaje mi sie ze tak bo jakoś przy pojemności 1,1 żeby auto paliło 10litrów to lekko mówiąc chore wtedy lepiej juz kupić auto ze 100KM silnikiem i ma prawo palić tyle .

Napisano

Ja nie pisalem ze mam serie 1,1 tylko pomodzona serie kolego takze .......

A co do mojego spalania to mam ciezka noge i licze sie z tym ze mi tyle spalac bedzie

Napisano

nie neguje tego kolego... ale ja musiał bym tylko do 3 biegu jeździć do do 5,5 tyś obr żeby mi tyle palił i nie mam seryjnego 1,1 zresztą ilu właścicieli tyle aut a ile aut rózne spalanie smile.gif

Napisano
  • Autor

na pełnym baku

> 560km i nikt nie mówi o moherowej jeździe!!!gdzie mozna to mozna

no to ładnie. ja jeszcze na pełnym baku nie mierzyłem ale oszczednie to zdecydowanie rzadko śmigam.

Napisano

seryjne 1.2: na baku w trasie wychodzi ponad 600km, a w korkach w miescie 400km, czyli jakies 8 l/100km.

ciezko porownywac spalania roznych samochodow i z roznymi kierowcami, ale 12 litrow, to zdecydowanie kupa...

Napisano

Mam cholernie ciezką noge ale tu sie nei da powoli jeździć:( jak on na 1 ma 6,5 obrotów wogole nei słychać ze wyje 2 i on ma juz 80km/h dobry wynik no ale wtedy jak on łyka ? dosłownie jak SMOK ? mysle ze kiedys przejdzie taka zajawka zeby sobie nie depnąc albo i nie biglaugh.gifbiglaugh.gifbiglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> Zasadnicze pytanie czego Pali te 12Lit

benzyny, nie jest struty gazem

Napisano

No kupa i to straszna ale wiesz nie lubie jezdzic zgodnie z przepisami bo jak pisalem mam ciezka noge i to bardzo ....

Napisano

> ale wiesz nie lubie jezdzic zgodnie z przepisami

> bo jak pisalem mam ciezka noge i to bardzo ....

zastanow sie co piszesz... passed_out.gif

chyba nikt nie jezdzi calkowicie zgodnie z przepisami,

ale takie wypowiedzi to IMO objaw albo szczeniactwa albo glupoty.

sie nie dziwie, ze ludzie nie chca lep miec, jak maja takich jak Ty w klubie. wstyd i tyle... no.gif

Napisano

Szczeniaka to moze masz ale w domu wiec wypraszam sobie takie gadki chlopczyku ....

A co do przepisow to chyba malo po swiecie jezdzisz autem, bo na drogach multum ludzi takich co jak widza znak ograniczenie do 50 to moment zwalniaja ......

i nie wiem o co ci chodzi z tymu lepkami .... najpierw ludzie chcieli a potem nie chca .... to jest glupie i szczeniackie jakbys chcial wiedziec

Napisano

Nie chce sie klocic z nikim ....

Poczytaj sobie watek od poczatku bo napisalem w nim ze licze sie z tym ze majac ciezka noge moje cycy bedzie tyle spalalo ... A na drogach pojawia sie coraz to wiecej niedzielnych kierowcow co przestrzagaja przepisow jak nie wiem ...

A cpo do lepek to nie jet post o lepkach tylko o spalaniu cc .... takze jak masz cos do lepek to pisz w pocie o lepkach i tyle ...

Pozdro

Napisano

> Nie chce sie klocic z nikim ....

> Poczytaj sobie watek od poczatku bo napisalem w nim ze licze sie z

> tym ze majac ciezka noge moje cycy bedzie tyle spalalo ... A na

> drogach pojawia sie coraz to wiecej niedzielnych kierowcow co

> przestrzagaja przepisow jak nie wiem ...

> A cpo do lepek to nie jet post o lepkach tylko o spalaniu cc ....

> takze jak masz cos do lepek to pisz w pocie o lepkach i tyle ...

> Pozdro

w temacie lepek Psychikowi chodzilo o to ze ludzie ktorzy maja w d...e przepisy i woza lepki.. daja zle swiadectwo calej centoomanii. stad to zrywanie lepek ..

oburzasz sie bo ktos prawde napisal .. masz ciezka noge ok.. nmasz gdzies ograniczenia ok .. po co sie tym chwalisz ?.. myslsiz ze ktos przyklasnie ?.. wiadomo ze 80% i tak przepisy lamie.. niektorzy w granicach rozsadku inni nie ..

osobiste wycieczki tez sobie daruj.. Personalnie Psychik nic do Ciebie nie napisal ..

PS .. zeby nie bylo.. cala inicjatywe cm.com i nowych lepek popieram..

ale.. trolche rozwagi i pomyslec 2 razy co sie na forum psize

pzdr

Napisano

> To po co te wszystkie przeróbki aut, skoro i tak wszędzie 50tka, max

> 90?

wracajac do zuzycia paliwa... moja "szkoda Fabia" pali od 6 do 12 / 100... wszystko zalezy od tego gdzie i jak jade zeby.GIF

tak wiec odpowiadajac koledze z poczatku - sprawdz auto i zweryfikuj swoj styl jazdy smile.gif

Napisano

Wiesz ja nie mam w dupie przepisow jesli o to chodzi .....

Do tej pory mam tylko jeden mandat na swoim koncie .......

A ciezka noge mam w takich miejscach gdzie mozna sobie na to pozwolic ......

A tak poza tym Psychik mnie nie zna wiec niech nie gada roznych bzdor .....

To fajnie ze popierasz inicjatywe lepek i CM.COM bo wiele ludzi ze stazem nie popieraja jej dajac przyklad ze to oni maja w czterech literach.

Napisano

Wiesz czlowiek robi auto dla siebie, czasem na pokaz, na rajdy ..... takze na to pytanie mozesz miec multum odpowiedzi ...

Co do predkosci to kazdy wie jakie w Polsce mamy wspaniale drogi i moze przez to takie ograniczenia sa

Napisano

> Siemka

> Kumpel ma CCs i wcina mu to 12 litrów na setke może to być wina

> sondy?czy czegos innego?

moze byc sonda , moze byc cos innego

Napisano

mi 899 łykało 9, teraz H 10-11 co mnie nie zmiernie cieszy bo w sumie roznica nie duza w cenie ale za to jaka przyjemnosc zeby.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.