Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

No i się zaczęło....

Featured Replies

Napisano

pierwszy raz od dnia zakupu Stilona spotkało mnie coś takiego że przy odpaleniu zgasł zegar, kompletnie, auto odpaliło zestaw "pomruczał" i się uaktywnił.Aku niby o.k. zielone oczko się "świeci" mrozu też tragicznego nie ma, tylko -5 a w garażu było -1,5. Ki czort?

Napisano

> Aku niby o.k. zielone oczko się

> "świeci"

Zielone oczko jest w jednej celi.Co z pozostałymi 5-cioma tego nie wie nikt.

Napisano

.............dokładnie taki objaw z zegarami miałem przy słabym aku......... elektronika świruje przy dużym spadku napięcia zlosnik.gif

Napisano

Warto raz w tygodniu podładować aku bo jak postoi czasem na mrozku to pad.gif

Napisano

Ej pany a to jest normalne ze klekot po ostrej nocy ( cirka -15^C) tuz po odpaleniu pociagnal obroty do 1k rpm ? Normalnie to mial rzedu 900 i 950 jak sprezarke klimy wyczuwal... a tu dzisiaj rano jakby ssanie mu sie zalaczylo hmm.gif TTTM ?

Napisano

U mnie podobnie. Więc chyba norma....

Napisano

> a tu dzisiaj rano jakby ssanie mu sie zalaczylo TTTM ?

Ja dziś rano nawet nie patrzyłem na obroty, bo jak "zapiąłem dwójkę" to tak mi się -sam, bez naciskania gazu!- zagalopował, że patrzyłem tyko w pośpiechu czy do skrzyżowania nie zbliża się inny pojazd, ponieważ ciężko miałbym wyhamować oink.gifcfaniaczek.gif na lodzie pokrytym śniegiem angryfire.gif (czy ktoś mi jest w stanie odpowiedzieć na pytanie ile razy jednej zimy może ona zaskoczyć drogowców??? wrrr.gif przecież nie od wczoraj zimno i sypie...)

Więc chyba TTTM.

Napisano

A do tego przy takich mrozkach, to "masełko się ubija" w skrzynce biegów, że palce lizać 270751858-jezyk.gif

Napisano

Mam to samo z zegarami. Fajnie wiedziec ze to od akumulatora. Sproboje podladowac a jak nie pomoze to nowa baterie zaloze.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.