Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czy mozna założyc tempomat?

Featured Replies

Napisano

Mam pytanie, bo nie wiem do końca, jak technicznie wygląda tempomat, tylko wiem do czego służy, czy jest możliwość jego zamontowania? Gdzieś słyszałem, że niby instalacja jest przygotowana pod tempomat i co, po zmianie manetek i osłony kierownicy trzeba by jeszcze zrobić?

Napisano

Nic nie trzeba, jak masz kostkę i zmontujesz co trzeba to wszystko. We wskazanym wątku dowiesz się jeszcze, że kontrolka nie będzie się świecić i dlaczego tak się dzieje.

Napisano

Żeby nie walnąć gafy chciałbym Was tylko prosić o potwierdzenie.

czy to:

link

to jest właśnie ta przez wielu upragniona kostka?

BTW, nie zadziałało mi [image], to normalne? niewiem.gif

Napisano

Dzięki za info.

A co do kostki to nikt nie pomoże? frown.gif

Teoretycznie się cieszę, bo to jedyna wolna kostka w tym miejscu, ale żeby mieć 100% pewności wolę poczekać na zapewnienie. Zlitujcie się bo mi już slinka.gif na myśl o tempomacie food.gif

Napisano

> Zlitujcie

> się bo mi już na myśl o tempomacie

Zlitują się jak na zdjęciu będzie wogóle coś widać. Ja nic nie widzę, czarna plama.

Napisano

Na powiększeniu widać kostkę. Poza tym ona nie chce stamtąd mocniej wyjść więc to jedyne co mogłem zrobić.

Tzn ja rozumuję tak, że jeśli ktoś już tą kostkę widział w praktyce to ją jednak rozpozna ok.gif

Napisano

> Tzn ja rozumuję tak, że jeśli ktoś już tą kostkę widział w > praktyce to ją jednak rozpozna

Pasuje? smile.gif

281889967-P1000625.JPG

post-28378-14352499690514_thumb.jpg

Napisano

Pasuje, dzięki bow.gif

Teraz już tylko trzeba manetkę w dobrej cenie znaleźć 270635636-JUMP2.gif

Napisano

Jeszcze jedno pytanko: czy taki tempomat after market pokazuje na wyświetlaczu info, np że został włączony, że prędkość została zmieniona itp? W archiwalnym wątku jest tylko mowa, że kontrolka się nie świeci, o wyświetlaczu ani słowa.

Napisano

> się nie świeci, o wyświetlaczu ani słowa.

Na wyświetlaczu napisze tylko ze Crusaidre costam ON i po chwili znika, nie ma napisanej aktualnie ustawionej prędkości nigdy jej tam nei było i nigdy nie będzie, chyba ze ktoś ma wersję z tym taki kolorowym małym wyświetlaczem to może tam mają takie "bajery"

Napisano

Proszę powiedzcie mi to debilowi drukowanymi literami- dobrze rozumiem- jeśli mam kostkę to tylko podłączyć i nic nie przerabiam??

No i pomocnicze pytanie czy takie coś może być? czy da się z tego manetkę przekręcić bez ściągania kierownicy???

Napisano

Ja Ci tylko na to drugie mogę odpowiedzieć - może być i spokojnie z tego zdemontujesz manetkę od tempomatu i zamontujesz u siebie. Tylko taniej by wyszło poszukać po rozbitkach samej manetki, może i za stówkę by wtedy dało radę.

A co do pierwszego pytania to w sumie wszystko na to wskazuje że faktycznie wystarczy jedynie podłączyć. Mam nadzieję, że nie robili innych manetek do jtd a innych do benzynowca w kontekscie ułożenia pinów. Mi sprzedawca coś mówił, żeby ostrożnie do tego podchodzić bo można coś uszkodzić, ale jakoś sceptycznie podchodzę do jego słów po lekturze wspomnianego wyżej i dość rozbudowanego wątka krolik.gif

Napisano

> Proszę powiedzcie mi to debilowi drukowanymi literami- dobrze

Skoro tak sobie zyczysz wpysk.gif:

A UMIESZ CZYTAC ?! JAK TAK TO W MANULAU WSZYSTKO JEST NAPISANE zeby.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.