Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

kupno focusa

Featured Replies

Napisano

Witam kolegów smile.gif

Kolega zamierza jechać obejżeć to autko, trochę się na nie napalił itd cfaniaczek.gif Wiem ze tak po fotkach to troche trudno ocenic co i jak ale moze cos zauwazycie czy cos z nim jest nie tak....na co zwracac uwage w tych autkach itd??? Bede wdzieczny za wszelka pomoc 20.GIF

Pozdrawiam

http://moto.allegro.pl/item535982460_bardzo_ladny_ford_focus_1_8_turbo_diesel_90_km.html

Napisano

wygląda fajnie. obejrzec dokladnie, miernikiem pomierzyc. sprawidzic czy nie ma korozji na rantach klapy, drzwi, kolo lusterek.

Napisano

drogi trochę, ale stan na fotkach naprawdę niezły....niech Kolega zwróci uwagę, co się dzieje pod dywanikiem w bagażniku - bo tam kryć się mogą różnego rodzaju niespodziewanki biglaugh.gif

Napisano

> drogi trochę, ale stan na fotkach naprawdę niezły....niech Kolega

> zwróci uwagę, co się dzieje pod dywanikiem w bagażniku - bo tam

> kryć się mogą różnego rodzaju niespodziewanki

Przy odrobinie szczęścia może nawet koło zapasowe tam znajdzie wink.gif

Napisano

Fajne ogloszenie, facet nie zachwala auta bo nie pisze ze super i tak dalej.

lakonicznie na koncu "idealny ....stan opon" zlosnik.gif

Autko na zdjeciach wyglada calkiem fajnie wiec milego ogladania.

Napisano

> Pozdrawiam

> http://moto.allegro.pl/item535982460_bardzo_ladny_ford_focus_1_8_turbo_diesel_90_km.html

1. Uzbroić się w miernik grubości lakieru - wydatek niewielki, a się zwraca dość szybko grinser006.gif

2. Spytać sprzedającego o naprawy blacharskie i pomierzyć auto. O ile malowanie na klapie z tyłu lub na drzwiach przednich może wskazywać na zwalczanie korozji (dośc częstej w tym modelu) to malowane błotniki przednie, maska i słupki wskazują raczej na dzwona.

3. Skontrolować wykładzinę podłogową przy tylnim siedzeniu, z lewej strony. Czemu jest taka pozałamywana?

4. Sprawdzić jaka niespodzianka kryje się pod artystycznie "ogryzionymi" deklami sick.gif

5. Jak samochód przejdzie weryfikację wstepną skontrolować mechancznie (zawieszenie, przekładnię kierowniczą - czy niecieknie itd.)

Napisano

> Fajne ogloszenie, facet nie zachwala auta bo nie pisze ze super i tak

> dalej.

> lakonicznie na koncu "idealny ....stan opon"

> Autko na zdjeciach wyglada calkiem fajnie wiec milego ogladania.

Stan opon to może i ma idealny ale popatrzcie jak wyglądają kołpaki, zwłaszcza z przodu. Ktoś musiał namiętnie atakować krawężniki, bo wyglądają jak obgryzione. zlosnik.gif

Napisano

> Stan opon to może i ma idealny ale popatrzcie jak wyglądają kołpaki,

> zwłaszcza z przodu. Ktoś musiał namiętnie atakować krawężniki,

> bo wyglądają jak obgryzione.

też na to zwróciłem uwagę, jednak jeżdżąc essim, mimo tego, że po krawężnikach nie jeździłem, to pod wpływem ciepła (w sensie nagrzewające się felgi od tarcz) kołpaki robią się kruchę i może być taki finał....

nie dyskwalifikuję tego auta - trzeba obejrzeć i tyle....

aha, dobrze sprawdzić podwozie w okolicach bagażnika - bo tam potrafi dziurwa się zrobić cool.gif

Napisano
  • Autor

Witam, dziekuje wszystkim za podpowiedzi, pojedziemy w weekend i zobaczymy co i jak na zywo smile.gif

Znalezlismy jeszcze jedno autko, jest ono w miare blisko tego wiec ogladniemy pewnie i to :

http://moto.allegro.pl/item538418539_focus_1_8_tddi_klima_stan_idealny_spr_z_niemiec.html

Ale mam pytanie do kolegow: ogladajac te 2 auta zauwazylem ze maja one dziwnie liczniki niewiem.gif tzn. chodzi mi o obrotomierz...czy w dieslu w focusach sa one az do 7 tys/obr????

Napisano

> Ale mam pytanie do kolegow: ogladajac te 2 auta zauwazylem ze maja

> one dziwnie liczniki tzn. chodzi mi o obrotomierz...czy w

> dieslu w focusach sa one az do 7 tys/obr????

Sam sie zdziwilem, ale z tego co widze, to normalne hmm.gif

DSC02768.JPG

Ford_Focus_TDCienginebay.jpg

Napisano

pożyczam czasem tdci od teściowej i te obroty na początku mnie dobijały hehe.gif musiałem uczyć się tym jeżdzić. z "typowym" dieslem nie wiele ma wspólnego. kręci jak benzynka to i zakres obrotów wyższy.

Napisano
  • Autor

Dziekuje wszystkim za pomoc 20.GIF

W weekend bylismy autko ogladnac itd...okazalo sie ze wszystko jest brawo.gifwaytogo.gifrotfl.gif ....kolega sie zdecydowal i zakupil autko yay.gif i mam nadzieje bedzie sie cieszyl jazda itd rotfl.gif Pozdrawiam

Napisano

> Sam sie zdziwilem, ale z tego co widze, to normalne

Pewnie, jechałem takim 115km na obrotach pomiędzy 4 a 5 tys. Jeszcze było można dalej kręcić, ale nie miałem takiej potrzeby smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.