Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

zwarłem coś ?

Featured Replies

Napisano

Po zdemontowaniu i ponownym założeniu el tj: włącznik świateł, prędkościomierz, konsola środkowa podczas przekręcania kluczyka świeci się non stop podświetlenie pokręteł, a nie ma mi. podświetlenia licznika.Co popsułem hmm.gif

Przy wyjętym włączniku świateł oraz przekaźniku świateł jest to samo

Napisano

> Nie widzę żadnej Astry na liście? Pomóż nam, to my też pomożemy.

> Pozdr.

Zdaje się, że astra f (x16SZ), model po liftingu (kombi). O ile dobrze kojarzę wcześniejsze posty kolegi.

Pozdr

Napisano

> Zdaje się, że astra f (x16SZ), model po liftingu (kombi). O ile

> dobrze kojarzę wcześniejsze posty kolegi.

> Pozdr

Zyciorys biglaugh.gif, ma dosc bogaty i dokladnie udokumentowany.

Moze kaciki pomylil 270635636-JUMP2.gif

Napisano

misiaczek , jeśli masz F-kę, to:

Quote:

konsola środkowa podczas przekręcania kluczyka świeci się non stop podświetlenie pokręteł

Ja wiem, że ciężko w to uwierzyć, ale to podświetlenie jest podpięte pod + po stacyjce, a nie po światłach. W związku z czym pali się zawsze przy przekręconym kluczyku. Po latach jazdy ze spalonymi żarówkami byłem mocno zdziwiony, że to tak funkcjonuje i na początku po wymianie też szukałem zwary...

Quote:

a nie ma mi. podświetlenia licznika

A czy po włączeniu świateł podświetla się TID? Jeśli nie to najprawdopodobniej coś nie styka/jest walnięte w samym włączniku świateł. Jeśi TID się świeci, to wyjmij wtyczki od zegarów i włóż ponownie. Jeśli to nic nie da, to zegary na stół, podaj +12V z jakiegoś zasilacza na styki którejś z żarówek podświetlenia, ew. poszukaj po ścieżkach które to piny we wtyczce i tam daj napięcie. Jak się nie zapalą to po ścieżkach sprawdź,czy się któraś nie odkleiła. One się niestety odklejać lubią :/

Napisano

> One się niestety odklejać

> lubią :/

Lubia tez stopić sie przy zakładaniu zegarów gdy nie odepnie sie akumulatora i dotknie masy, co przy konstrukcji szkieletu "poddeskowego" jest bardzo łatwe do zrobienia... wink.gif

Ja tak upaliłem ścieżki i sposobem partyzanckim-aby nie kupowac licznika- zastapiłem je kabelkami... biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

czyli to podświetlenie jest na stałe , od przekręcenia kluczyka waytogo.gif

Pierwszy mój Opel to pytanie z niewiedzy wynika zlosnik.gif a że wszystkie 1.2 W żaróweczki były przepalone to ciemno było zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.