Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Test wstepny (check)

Featured Replies

Napisano

Nie udalo mi sie znalezc takiego tematu w archiwum, wiec pytanie - czy ktos orientuje sie jak wylaczyc dzwiek towarzyszacy check'owi (test wstepny) po przekreceniu kluczyka w stacyjce - u mnie w trakcie wykonywania tej diagnostyki pojawia sie dosc donosny sygnal dzwiekowy, ktory milknie po jakies 3 sekundach, az pojawi sie napisac "check ok" - probowalem wylaczyc to w menu (BUZZ VOL) ale zmniejszenie na wartosc 1 nic nie daje ... :| niewiem.gif

pzdr

Lukasz

Napisano

ten dźwięk towarzyszy jakiemuś błędowi lub masz do zrobienia przegląd /zerknij w menu 'service'/

Napisano
  • Autor

Mam komunikat o serwisie ale dopiero od kilku dni (standardowy co 20 000), natomiast dzwiek jest odkad Stilona kupilem (jakies 4 miesiace) i nie mam zadnej informacji o bledzie - dzwiek pojawia sie podczas wyswietlania "checking", a po zgasnieciu tego napisu zanika, wtedy wyskakuje napis "check ok".

Mialem kiedys komunikat alarmowy o spalonej zarowce, ale bylo to pikanie i pojawialo sie po zakonczeniu operacji checking, a nie zaraz na poczatku :|

Nie mam pojecia o co chodzi ... hmm.gif

pzdr

Luke

Napisano

Ja miałem tak przez półtora roku posiadania Stilo. Nie wnikałem w temat, miałem poważniejsze usterki na głowie zlosnik.gif IMHO nie ma się czym martwić. BTW- moje auto zwiedziło wiele ASO na terenie całego kraju i żaden z serwisantów nie zwrócił na to wycie/pisk uwagi grinser006.gif

Napisano

a jaki jest ding ? taki jak LOW FUEL czy taki jak niezapiety pas czy moze wrecz taki jak niedomkniete drzwi ?

Napisano

> ten dźwięk towarzyszy jakiemuś błędowi lub masz do zrobienia przegląd

> /zerknij w menu 'service'/

Moze masz czujniki parkowania tylko z pikadlem bez ekranika i to przez nie. Np jakas usterka jednego (lub wiecej) jest tak sygnalizowana na poczatku.

Napisano
  • Autor

To jest ciagly dzwiek, ktory pojawi sie po przekreceniu kluczyka i wylacza sie po zgasnieciu napisu "checking", zadne bledy sie nie pojawiaja, czujnik parkowania mam zamontowany, ale dzwiek w nim wylaczony (poza tym dzwiek czujnika parkowania slychac u mnie z samego czujnika, a tutaj mam sygnal niejako z deski rozdzielczej wink.gif

Chyba po prostu ten typ tak ma wink.gif

Sprobuje jutro to nagrac i wrzuce link wink.gif

pzdr

Lukasz

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.