Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

małe pyranie odnośnie podejżenia naprawy blacharskiej

Featured Replies

Napisano

Witam, jestem Robert. Chcę kupić FIATA UNO, znalazłem w komisie, owy samochodzik z roku 1996 z przebiegiem 135 000km silnik 1,4L, w cenie 2000zł. Uno ma na progach "baranka", ale na nadkolach i łączeniu blachy ze zderzakiem ma także takiego baranka, wyglądającego jakby ktoś nakleił taśmę, nawet w niektórych miejscach farba odchodzi. Oto prezentuję jego fotki: a65f1705e4e75ad9m.jpg fa74246bccc3f2d3m.jpg 124bddc4e52b21ebm.jpg

Czy takie zabezpieczenie stosował producent, pytam ponieważ sprzedawca mówi mi że tak

Przy okazji zaprezentuję zdjęcia spodu, abyście mogli powiedzieć czy warto go kupić: 2b1a5db2bc0034a8m.jpg 6bf71d5c4b8c77a9m.jpg ba8387067bac5dc5m.jpg a5876de82cbaefe7m.jpg 18ae8bb70c0f25b5m.jpg 7d11ee8ccd3662edm.jpg Tak prezentuje się z zewnątrz 7d8a5412772ae6a8m.jpg 647863f14b3cdc81m.jpg2f8beba75ee0d1e9m.jpg ad0fcf3d4262ed56m.jpg 946258c30c493019m.jpg

Dzięki za pomoc

Napisano

Witaj, jestem Paweł. Mam Fiata Uno, też z 1996 roku. Niestety u mnie producent nie zastosował takiego zabezpieczenia - może to i lepiej, bo moje nadkola wyglądają znacznie lepiej niż w tym na zdjęciach.

A teraz dam Tobie taka jedna maleńką radę - słuchaj uważnie: nie chodź więcej do tego komisu, bo miły Pan sprzedawca ewidentnie robi Ciebie w trąbę.

Dziękuję za uwagę, pozdrawiam.

zlosnik.gif

Napisano

Na progach owszem u mnie był baranek.

Na nadkolach to oczywiście jedna wielka lipa - jakiś partacz musiał łatać dziury, na dodatek baaardzo brzydko mu to wyszło.

W żadnym razie nie jest to fabryczna robota.

Proponuję zwrócić uwagę jeszcze na dolne części drzwi (z obu stron), progi od dołu przy podłodze (jak jest możliwość to zajrzeć od wewnątrz na łączenie podłogi do progu), tylne kielichy od środka oraz podłużnice.

Ja bym sobie jednak to auto darował Za rok nadkola będą w tragicznym stanie.

Napisano

Co do ceny to tez tak srednio ja kupilem swojego z koncoweczki 99 roku z gazem 1,0 na wtrysku za 3000zl. Przy czym byl w bogatszej w wersji ze zderzakami pod kolor. A nadkola i progi w stanie idealnym. Tylko tak jak mowil kolega wczesniej spod drzwi niestety lubi sobie gnic. Rowniez i u mnie mimo stosunkowo mlodego wieku.

Napisano

> Dzięki za pomoc

odpuść go...

po zdjeciach wnoszę, że jest skorodowany jakby ze stawu go ktoś wyciągnął...

Napisano

wygląda to fatalnie, ktoś ostro spartolił robotę... jak by to potraktował szpachlą to nikt by do dzisiaj nie wiedział że takie płaty blachy były wycinane z auta

Napisano

> jeżeli go kupisz więcej się tu nie pokazuj

nawet moja ręczna robota lepiej wygląda, a cena... za czerwony 1.0 fire z 2000 roku z szybami elektrycznymi, centralnym z alarmem, zderzakami w kolorze nadwozia dałem 2500, chociaż był do lekkich poprawek blacharskich....

Napisano

Znajdziesz w lepszym stanie, a tego zostaw właścicielowi komisu. Niech cieszy swoj wzrok tym egzemplarzem...

Napisano

Ten egzemplaż nadaje się jedynie ewentualnie do rozworzenia pizzy i na moje oko wart jest może 500zł.

Napisano

> Tutaj masz bardzo fajnego 1.5 SX za małą kasę i z tego co widać to

> tylko do poprawki blacharskiej i lakierniczej są oba drzwi po

> stronie pasażera

> taki hint IMHO, bo sam spierdzieliłem kupując 'pseudo' tanio

Zależy co rozumiesz przez małą poprawkę lakierniczą, bo trzebaby to auto zobaczyć, dokładnie osłuchać itp. Ale cena tak czy siak wydaje się atrakcyjna waytogo.gifok.gif

Napisano

> Zależy co rozumiesz przez małą poprawkę lakierniczą, bo trzebaby to

> auto zobaczyć, dokładnie osłuchać itp. Ale cena tak czy siak

> wydaje się atrakcyjna

ja za truchło 1000 dałem a i tak stoi teraz rozkręcony w garażu i czeka aż dalej będę drapał rdze... oslabiony.gif

Napisano

> ja za truchło 1000 dałem a i tak stoi teraz rozkręcony w garażu i

> czeka aż dalej będę drapał rdze...

Ja za Strucla dałem 3500 + 2000 na progi + 1500 na inne naprawy hehe.gifzlosnik.gifgrinser006.gifrotfl.gifzakrecony.gif Przynajmniej jeździ i przy 90 / 110 kmh dzisiaj na dystansie 80 km wypalił jakieś 4.5 litra zeby.GIFhehe.gifzlosnik.gifgrinser006.gifrotfl.gifzakrecony.gifzlosnik2.gifhehe.gifzlosnik.gifok.gif

Napisano

> Ja za Strucla dałem 3500 + 2000 na progi + 1500 na inne naprawy

> Przynajmniej jeździ i przy 90 / 110 kmh dzisiaj na dystansie 80

> km wypalił jakieś 4.5 litra

moje truchło pali ~8l gazu na setke spineyes.gif

Napisano

> moje truchło pali ~8l gazu na setke

W trasie mi pali 4,3 - 7.5l w zależności od warunków terenowych a w mieście tak 6l - 8l w zależności od pory roku ok.gif

Napisano

> Tutaj masz bardzo fajnego 1.5 SX za małą kasę i z tego co widać to

> tylko do poprawki blacharskiej i lakierniczej są oba drzwi po

> stronie pasażera

za taka kasę to warto go kupić dla samych nakładek na progach i błotnikach (które skrywają pozostałe ogniska korozji biglaugh.gif). a na poważnie to mu 3. stop odpadł od szyby i prawy chlapacz ma uszkodzony... zakrecony.gifzlosnik2.gif

Napisano

> za taka kasę to warto go kupić dla samych nakładek na progach i

> błotnikach (które skrywają pozostałe ogniska korozji ). a na

> poważnie to mu 3. stop odpadł od szyby i prawy chlapacz ma

> uszkodzony...

faktycznie, to go skreśla hahaha.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.