Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Podginanie blachy

Featured Replies

Napisano

Jak myslicie ? buractwo ? dostalem dzis fotke z jakiejs wiochy, mialem - 52/40 i zastanawiam sie czy to juz aby nie przeginka, bo czlowiek chce jezdzic bezpiecznie i przepisowo a i tak go strzela.. mam dość, zaginam blache... frown.gif

widzialem tez jednego, co zamontowal blache miedzy silnikiem a tylnym kolem - pod blotnikiem, tak zeby kolo zasłaniało...

Napisano
  • Autor

> Sam sobie odpowiedziałes.

Zeby bylo jasne - nie popieram podginania, ale nie chce byc dymany przez państwo jak frajer - bo IMO to jest wyłudzanie pieniedzy nie sluzace bezpieczenstwu

Napisano

> Zeby bylo jasne - nie popieram podginania,

Nie popierasz, a podginasz... hehe.gif

> ale nie chce byc dymany

> przez państwo jak frajer - bo IMO to jest wyłudzanie pieniedzy

> nie sluzace bezpieczenstwu

Nie poruszajmy po raz n-ty tego sameg problemu - przekroczyłeś? Zapłać. ok.gif

A następnym razem nie przekraczaj (albo nie płacz na forum). ok.gif

Napisano
  • Autor

> A następnym razem nie przekraczaj (albo nie płacz na forum).

Nastepnym razem, bede jechal 30/40 i wpadne pod wyprzedzający mnie ciągnik grinser006.gifgrinser006.gif

Napisano

Że też im się chciało mandat wystawić icon_eek.gif . U mnie wystawiają , gdy przekroczenie jest powyżej 20 km/h .

Napisano

> Jak myslicie ?

Myślę, że zaraz będzie dym, zwalą wszyscy święci i Cię zlinczują za to! hahaha.gif

BTW. ostatnio naprawdę dzieję się coś dziwnego, zamiast się wyluzować i spokojnie polatać, to wszędzie trzeba szukać smerfów, budek dla ptaków, kina objazdowego, nawet w winkle strach wchodzić szybciej bo przed większością stoją 40 lub 50 i jak tu się złożyć...a za można spotkać lizaka na poboczu. A pijanych co dłuższy łykend wyłapują tysiące i nic się nie zmienia z tym. pad.gif

Napisano

> Myślę, że zaraz będzie dym, zwalą wszyscy święci i Cię zlinczują za

> to!

> BTW. ostatnio naprawdę dzieję się coś dziwnego, zamiast się wyluzować

> i spokojnie polatać, to wszędzie trzeba szukać smerfów, budek

> dla ptaków, kina objazdowego, nawet w winkle strach wchodzić

> szybciej bo przed większością stoją 40 lub 50 i jak tu się

> złożyć...a za można spotkać lizaka na poboczu. A pijanych co

> dłuższy łykend wyłapują tysiące i nic się nie zmienia z tym.

a może ktoś w końcu w Polsce zacznie mieć szacunek do prawa, bo u Nas z tym kiepsko jest.

płaci podatki to frajer

jedzie przepisowo to frajer

płaci mandat też frajer.

zadzwonił na policje, ze jedzie pijany kierowca to konfident

nie mowie, ze ja jestem święty, bo nie jeżdże przepisowo ale mam świadomość, że jednak żyjemy w państwie prawa i jak mnie zatrzymają to przyjmuje na klate i płacę.

Napisano

> nie mowie, ze ja jestem święty, bo nie jeżdże przepisowo ale mam

> świadomość, że jednak żyjemy w państwie prawa i jak mnie

> zatrzymają to przyjmuje na klate i płacę.

Do tegp trzeba mieć yaya - beksy wolą się wypłakać na forum... hehe.gifok.gif

Napisano

> Jak myslicie ? buractwo ? mam dość, zaginam blache...

> widzialem tez jednego, co zamontowal blache miedzy silnikiem a tylnym

> kolem - pod blotnikiem, tak zeby kolo zasłaniało...

..w sumie za takie coś to powinni zabierać prawko..

dostalem dzis fotke z jakiejs wiochy,

> mialem - 52/40 i zastanawiam sie czy to juz aby nie przeginka,

> bo czlowiek chce jezdzic bezpiecznie i przepisowo a i tak go

> strzela..

...chcesz ale niemożesz ??

biedactwo, dał sie złapać na przekroczeniu prędkości i teraz wielki zal.plhahaha.gif

Napisano

> a może ktoś w końcu w Polsce zacznie mieć szacunek do prawa, bo u Nas

> z tym kiepsko jest.

No ciężko o szacunek jak służby potrafią tylko klepać kasę na durnie ustawionych znakach w szczerym polu. Szczytem wszystkiego było jak widziałem fotopstryka na AUTOSTRADZIE pod Krakowem-tragicznie niebezpieczne miejsce, bo akurat na tym odcinku nie było remontu! pad.gif Ile razy widzę znaki ustawione bez najmniejszego sensu, byle gdzie i byle jak, albo pozostawione po jakimś małym remoncie pół roku temu.

Przykład z życia: matka zgłosiła kradzież ze służbowego samochodu zaparkowanego na własnej posesji pod domem, to POLICJANT stwierdził, że pewnie sama towar zdefraudowała i teraz próbuję wyłudzić odszkodowanie! pad.gif Oczywiście palcem w sprawie nie ruszyli, a domniemanie niewinności było im obce. wrrr.gif

Kolejny: byłem wezwany na świadka w jakiejś super tajnej sprawie nie na telefon (czułem się prawie jak oskarżony o zamach stanu, kazali się stawić na komendzie i nic więcej nie powiedzieli hahaha.gif). Okazało się, że chodzi o transakcję na alledrogo sprzed pół roku, gdzie koleś nie wysyłał towaru po wpłacie. Ja jakoś kasę odzyskałem, ale ktoś widocznie nie i założył sprawę w sądzie. Posterunkowy wypytywał mnie o adresy mejlowe, nr kont, adresy firmy, nazwiska i ja miałem to na zawołanie znać i sobie przypomnieć na komendzie od ręki! sciana.gifyay.gif Na koniec wyskrobał na kompie (młody chłopak, a skrobał jak kura pazurem po klawiaturze icon_eek.gif), że świadek nie pamięta i wysłał to z powrotem. Jak by w mojej sprawie tak zdobywali zeznania to ja dziękuję! pad.giftuk.gif

Tak więc u mnie szacunek do nich nie istnieje... admin.gif

Napisano

> No ciężko o szacunek jak służby potrafią tylko klepać kasę na durnie

(...)

> Tak więc u mnie szacunek do nich nie istnieje...

piszesz o szacunku do prawa czy do policjanta?

to zdejmij tablice, weź pistolet i zrób z tym porządek! zeby.GIF

pytanie co Ty zrobiłeś w sprawie policjanta, który oskarżył Twoją mamę?

ja takiego bym przeciągnął pod kilem!

czują się bezkarni to tak robią, bo jest na to przyzwolenie społeczne, którego Ty jesteś sprawcą. C

zęsto się smieje z tego co się wyrabia w USA, ale widze ze pozew do sądu i ciężka kasa jako odszkodowanie za takie zachowanie to jedyna metoda.

na autostradzie jest ustawowe ograniczenie prędkości do 130. jedziesz 140 i nic się nie dzieje, to całkiem przyzwoita prędkość przemieszczania się.

Napisano

> Do tegp trzeba mieć yaya - beksy wolą się wypłakać na forum...

jak stawiaja znaki jak idioci to co sie dziwic wqrzeniu kierwocy za mandat?

ostatnio sobie jechalem (generalnie przepisowo, czasami 100@90) i w zabudowanym dogonila mnie granatowa astra z niebieskim kogutem. zaraz za zabudowanym zaczynaly sie roboty drogowe i (40). minelismy robotnikow, ale nigdzie nie bylo konca tej 40... dopiero nastepny zabudowany (kilka km) "kasowal" ograniczenie. Twardo jechalem te 40, ale astra dosc szybko sie poddala biglaugh.gif powinienem dzwonic na 112? smile.gif

i takich miejsc w mojej okolicy znam w tej chwili jezscze kilka - np. na poczatku dwupasmowki jest 100m robot - cos tam robia z boku i jeden pas jest zamkniety. przed robotami jest (50). potem cala dwupasmowka ma takie ograniczenie, mimo ze nikt nic dalej nie robi... ale konca ograniczenia nie ma.

pozdro

Napisano

> piszesz o szacunku do prawa czy do policjanta?

Dla mnie jedno i drugie jest blisko siebie i ja jako zwykły szarak mam kontakt tylko z egzekutorem tego prawa.

> to zdejmij tablice, weź pistolet i zrób z tym porządek!

przemilczę to

> pytanie co Ty zrobiłeś w sprawie policjanta, który oskarżył Twoją

> mamę?

> ja takiego bym przeciągnął pod kilem!

Wszyscy są mocni na forum. Ja nie zrobiłem nic, bo nie była to moja sprawa i mnie przy tym nie było. Kazałem matce złożyć skargę u komendanta, ale matka ochłonęła i stwierdziła, że nie chce się z nimi szarpać dłużej. Tak, jest to tzw. ciche przyzwolenie, ale co można ugrać w konflikcie z policją, szczególnie w mniejszej miejscowości?? cfaniaczek.gif

> czują się bezkarni to tak robią, bo jest na to przyzwolenie

> społeczne, którego Ty jesteś sprawcą. C

> zęsto się smieje z tego co się wyrabia w USA, ale widze ze pozew do

> sądu i ciężka kasa jako odszkodowanie za takie zachowanie to

> jedyna metoda.

Taaaa, złożyć sprawę do sądu i się szarpać 10 lat, w efekcie przegrać z "władzą" i bulić koszty sądowe! yay.gif Mamy świetne prawo, szczególnie jak się obserwuję sądy PL! pad.gif

> na autostradzie jest ustawowe ograniczenie prędkości do 130. jedziesz

> 140 i nic się nie dzieje, to całkiem przyzwoita prędkość

> przemieszczania się.

No dobra, ale czy autostrada, jedna z 3 w kraju, jest najlepszym miejscem do kontrolowania prędkości?? Jakoś nie spotkałem się, żeby łapali przy szkole, czarnym punkcie, zawsze stoją w lesie za zakrętem, w "zabudowanym" na polu itp.

Napisano
  • Autor

Najgorsze jest to, ze oni za "zarobioną" kase kupią nastepny fotoradar, i ani im na mysli zeby zrobic cos co naprawde poprawi bezpieczeństwo (bo poco, skoro mozna postawic FR na ogr do 40, i jest taniej niz wysepka czy swiatla). Co do plakania na forum i "mania" yay - mandat zaplace i punkty przyjmę - nastepnym razem nie dam sie tak głupio pstryknąć, a wy jesli macie jaja to zycze miłego dymania przez SM

Napisano

> Dla mnie jedno i drugie jest blisko siebie i ja jako zwykły szarak

> mam kontakt tylko z egzekutorem tego prawa.

tzw. władza wykonawcza, która działa w oparciu o wypociny władzy ustawodawczej..... lepiej jednych i drugich omijać szerokim łukiem

> co można ugrać w konflikcie z policją, szczególnie w mniejszej

> miejscowości??

to wszyscy wiemy

> Jakoś nie spotkałem się,

> żeby łapali przy szkole,

no popatrz - a ja widziałem, pozdrowiłem panów w oplu palcem grzecznościowym. stali przy szkole, gdzie jest "50", przejście dla pieszych z sygnalizacją i cykali foty. szkoda tylko, że to było w niedzielę około południa......... żenujące i żałosne. a w tygodniu nie widziałem ich jeszcze ani razu. to się nazywa poprawianie bezpieczeństwa screwy.gif

Napisano

> Najgorsze jest to, ze oni za "zarobioną" kase kupią nastepny

> fotoradar, i ani im na mysli zeby zrobic cos co naprawde poprawi

> bezpieczeństwo (bo poco, skoro mozna postawic FR na ogr do 40, i

> jest taniej niz wysepka czy swiatla). Co do plakania na forum i

> "mania" yay - mandat zaplace i punkty przyjmę - nastepnym razem

> nie dam sie tak głupio pstryknąć, a wy jesli macie jaja to zycze

> miłego dymania przez SM

na krusie PJ byla prezentacja (chyba komendy glownej Policji), w której padlo twierdzenie, że koszt przebudowy dróg w taki sposób, żeby było bezpiecznie (drogi dwujezdniowe, skrzyzowania bezkolizyjne itd) jest mniejszy niz koszt wypadkow.

ale z drugiej strony to jednak biznes - ubezpieczenia, zaklady pogrzebowe, warsztaty, osrodki rehabilitacji, producenci samochodow i czesci, handlarze - wszyscy na dzwonach zarabiaja..

pozdro

Napisano

> jak stawiaja znaki jak idioci to co sie dziwic wqrzeniu kierwocy za mandat?

Z tym się zgadzam. Mnie też to wnerwia i ograniczenie prędkości jest jedynym, którego nie przestrzegam. Często widuję ograniczenia do 40km/h w miejscach, gdzie nawet drukrotnie wyższa prędkość nie stanowi zagrożenia. Takie znaki często są ustawiane bezmyślnie w miejscach, gdzie nigdy nie powinno ich być!

Kiedyś próbowałem jechać przepisowo według znaków... po kilku kilometrach spałem! Dosłownie. Rozłożyło mnie. Rozumiem w miastach lub w okolicach np. szkół, ale na drodze krajowej przy wyjeździe z miasta? To nie jest normalne.

Oczywiście kontrola w najgłupszych miejscach. Raz dostałem mandat za przekroczenie 40km/h przy wyjeździe z miasta właśnie.

Głupie prawo należy zmieniać, a nie szanować.

> ostatnio sobie jechalem (generalnie przepisowo, czasami 100@90) i w

> zabudowanym dogonila mnie granatowa astra z niebieskim kogutem.

> zaraz za zabudowanym zaczynaly sie roboty drogowe i (40).

> minelismy robotnikow, ale nigdzie nie bylo konca tej 40...

> dopiero nastepny zabudowany (kilka km) "kasowal" ograniczenie.

> Twardo jechalem te 40, ale astra dosc szybko sie poddala

> powinienem dzwonic na 112?

Ja miałem jeszcze ciekawiej.... Tuż za zakrętem auto z pracownikami, którzy coś dłubali przy drodze, a znak z ograniczeniem prędkości - dopiero kilkaset metrów za nimi.

Widocznie komuś się zapomniało albo nie chciało przestawiać..

Napisano

> Głupie prawo należy zmieniać, a nie szanować.

O totototo - teraz się pochwal, co zrobiłeś w temacie zmiany tegoż "głupiego" prawa? palacz.gif

Napisano

> a może ktoś w końcu w Polsce zacznie mieć szacunek do prawa, bo u Nas

> z tym kiepsko jest.

> płaci podatki to frajer

> jedzie przepisowo to frajer

> płaci mandat też frajer.

> zadzwonił na policje, ze jedzie pijany kierowca to konfident

> nie mowie, ze ja jestem święty, bo nie jeżdże przepisowo ale mam

> świadomość, że jednak żyjemy w państwie prawa i jak mnie

> zatrzymają to przyjmuje na klate i płacę.

NA poczatku piszesz, iz masz szacunek do prawa, a na koncu ze nie jezdzisz przepisowo, czyli = nie masz szacunku do prawa, a reszta tekstu wieje obluda.

Napisano

> O totototo - teraz się pochwal, co zrobiłeś w temacie zmiany tegoż

> "głupiego" prawa?

Głosuję w tak zwanych "wolnych wyborach" 270751858-jezyk.gif

Napisano

> NA poczatku piszesz, iz masz szacunek do prawa, a na koncu ze nie

> jezdzisz przepisowo, czyli = nie masz szacunku do prawa, a

> reszta tekstu wieje obluda.

łapią mnie = płacę i nie płaczę. to nazywam szacunkiem a nie przestrzeganiem prawa

nie przestrzegam, płacę, więc szanuję.

paniał?

Napisano

> nie przestrzegam, płacę, więc szanuję.

hahaha.gifrotfl.gif

A jakbys nie szanował to byś nie płacił hahaha.gifrotfl.gif

Napisano

a u mnie na starego typu kamerach tolerancja jest +5km/h

a na nowych +3km/h sick.gif

Napisano

> łapią mnie = płacę i nie płaczę. to nazywam szacunkiem a nie

> przestrzeganiem prawa

> nie przestrzegam, płacę, więc szanuję.

> paniał?

Ja płacę dopiero wtedy, kiedy upomina się o to komornik palacz.gif

Staram się uważać na fotoradary i miśków i zwalniam w miejscach ich występowania... Ale chyba tylko tam jeżdżę z dozwoloną prędkością bananaevil.gif

Napisano

> Jak myslicie ? buractwo ? dostalem dzis fotke z jakiejs wiochy,

> mialem - 52/40 i zastanawiam sie czy to juz aby nie przeginka,

> bo czlowiek chce jezdzic bezpiecznie i przepisowo a i tak go

> strzela.. mam dość, zaginam blache...

> widzialem tez jednego, co zamontowal blache miedzy silnikiem a tylnym

> kolem - pod blotnikiem, tak zeby kolo zasłaniało...

Stary ... jakie dymanie ..jakie wyludzanie.

miales 52 na 40 ... proste pytanie ..przekroczyles predkosc ?

Przekraczajac predkosc kazdy z nas robi to swiadomie .. i nie wazne czy o 5 czy 50km/h ... dlatego albo jezdzisz nie przekraczajac ograniczen ..i nie placisz mandatow ..ale ryzykujesz i liczysz na szczescie.

Przy okazji ... to nie Policja czy SM ustala zasady ... tylko SEJM ... Policja i SM tylko je egzekwuja ... tak wiec wszelkie zale kierujcie na Wiejska w W-wie.

Napisano

> Myślę, że zaraz będzie dym, zwalą wszyscy święci i Cię zlinczują za

> to!

> BTW. ostatnio naprawdę dzieję się coś dziwnego, zamiast się wyluzować

> i spokojnie polatać, to wszędzie trzeba szukać smerfów, budek

> dla ptaków, kina objazdowego, nawet w winkle strach wchodzić

> szybciej bo przed większością stoją 40 lub 50 i jak tu się

> złożyć...a za można spotkać lizaka na poboczu. A pijanych co

> dłuższy łykend wyłapują tysiące i nic się nie zmienia z tym.

Ostatnia weekendowa wycieczka ...350km ... tak .. przekraczalem predkosc ... liczac sie z tym ze zatrzyma mnie policjant czy dostane fotke za jakis czas.

Robilem to swiadomie ... jechalem za szybko ... z podobna roznica predkosci co ZET ... ale gdyby mnie zatrzymali ..to uszy po sobie i grzecznie przyjmuje mandat.

Tu nie chodzi o swietosc ..tylko o to ze tam mieszkaja ludzie, ktorzy chca bezpiecznie przejsc od sasiada do sasiada.

A my jadac 2oo czy 4oo w sytuacji gdy lamiemy przepisy, nie powinnismy obwiniac innych za to ze dostalismy mandat !

Napisano
  • Autor

> chca bezpiecznie przejsc od sasiada do sasiada.

> A my jadac 2oo czy 4oo w sytuacji gdy lamiemy przepisy, nie

> powinnismy obwiniac innych za to ze dostalismy mandat !

Gwarantuje Ci, ze w miejscu gdzie dostałem fotke, droga była szerokosci okolo 10m, teren zabudowany na dlugosciu jakichs 200m, kilka domków dluga prosta - weekend majowy wiec pusto i spokojnie (ani zywej duszy). Nie jest tu miejsce na wymyslanie czy bylo bezpiecznie czy nie, wiem jedno - ta 40 stała tam nie z powodu bezpieczenstwa, tylko zapomniana po jakims remoncie. I to jest to co najbardziej mnie boli, celowo ustawili tam FR zeby zarobic. Dlatego nie jestem zły na sejm, cyz prawo jakie mamy, tylko na SM, bo rownie dobrze mogliby ustawic FR na drodze osiedlowej i strzelac fotki rowerzystą. De facto i tak widac poprawe, bo niebiescy nie chowają sie juz tak bardzo w krzakach jak kiedys (stoją zazwyczaj w miejscach naprawde niebezpiecznych), nadrabia to SM - bo dostali uprawnienia na mandaty i szaleją.. wieśniaki. Minie troche czasu, zanim się opamietają

Napisano

A konia d... jaka była droga, ile miała metrów szerokości i czy była przy niej buda dla psa czy nie - przekroczyłeś prędkość, zrobili ci fotę to płać a nie płacz. Na koprucha Cię stać to i na mandat chyba też?

Napisano

Jestem ciekaw ilu z krzykaczy "płać, a nie płacz" jeździ z chirurgiczna precyzja - 50 to 50, 20 to 20 ... Czuje w waszych wypowiedziach tone hipokryzji... i wierzyc mi sie nie chce ze tacy praworządni jestescie ... no.gif

Napisano

> i wierzyc mi sie nie chce ze

> tacy praworządni jestescie ...

..myślisz że wszyscy są tacy sami jak Ty ?

Napisano

> ..myślisz że wszyscy są tacy sami jak Ty ?

Taki sam jak ja czyli jaki? Prosze powiedz jaki jestem i jak dobrze mnie znasz ?

Napisano

Coś sie z u mnie z przegladarka popaprało dlatego tak wyszlo..

Napisano

> Jestem ciekaw ilu z krzykaczy "płać, a nie płacz" jeździ z

> chirurgiczna precyzja - 50 to 50, 20 to 20 ... Czuje w waszych

> wypowiedziach tone hipokryzji... i wierzyc mi sie nie chce ze

nie jeżdżę 60/60 ale wiem ze jak jadę 200/60 to mam szanse zapłacić 500 za to

Napisano

> Taki sam jak ja czyli jaki? Prosze powiedz jaki jestem i jak dobrze

> mnie znasz ?

..edytuj swoje wypowiedzi, nie pisz sam pod sobą.

Odniosłem się konkretnie do konkretnego fragmentu...ciężko pojąć o czym piszę ??

~52/40 to przekroczenie o 30%...to aż tak aptekarskie zawyżenie ??

Nie ma obowiązku korzystania z pojazdów, możesz się na rower/komunikacje publiczna przesiąść...skoro się nie podoba ze inni uważają że skoro jest 40 to należy jechać 40

Napisano

> Prosze powiedz jaki jestem i jak dobrze

> mnie znasz ?

Przyganiał kocioł garnkowi - a Ty znasz tych "praworządnych", o których piszesz? hehe.gif

Napisano

> Jestem ciekaw ilu z krzykaczy "płać, a nie płacz" jeździ z

> chirurgiczna precyzja - 50 to 50, 20 to 20 ... Czuje w waszych

> wypowiedziach tone hipokryzji... i wierzyc mi sie nie chce ze

jeszcze raz powtarzam .. nie jezdze zgodnie z ograniczeniami predkosci (inne staram sie jak najbardziej respektowac ... i dosc czesco modle sie aby koles na stopie przed torami nie wjechal mi w dupsko) .. ale gdy dostane mandat za przekroczenie ograniczenia to nie placze ...place ...

Napisano

> jeszcze raz powtarzam .. nie jezdze zgodnie z ograniczeniami

> predkosci (inne staram sie jak najbardziej respektowac ... i

> dosc czesco modle sie aby koles na stopie przed torami nie

> wjechal mi w dupsko) .. ale gdy dostane mandat za przekroczenie

> ograniczenia to nie placze ...place ...

hehe, juz to widze:

- jechal pan 57/50. bedzie mandacik.

- wal pan 200. nalezy sie jak psu buda!

czy raczej

- ale panie wladzo, takie minimalne przekroczenie.. chwila nieuwagi i dlatego. moze wystarczy pouczyc?

zeby.GIF

pozdro

fosfor

Napisano
  • Autor

> - ale panie wladzo, takie minimalne przekroczenie.. chwila nieuwagi i

> dlatego. moze wystarczy pouczyc?

grinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gif przynajmniej jeden zrozumial OC mi chodziło grinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gifbrawo.gif

Napisano

ja mialem tablice na zawiasach. powyżej 30 km/h już byly w poziomie zeby.GIF

Napisano

> Przyganiał kocioł garnkowi - a Ty znasz tych "praworządnych", o

> których piszesz?

Nie, nie znam...

Napisano

> ja mialem tablice na zawiasach. powyżej 30 km/h już byly w poziomie

miałeś ?

Napisano
  • Autor

> miałeś ?

odrazu sprobowalem to sobie wyobrazic i w sumie to by miało nawet sens grinser006.gif

Napisano

> hehe, juz to widze:

> - jechal pan 57/50. bedzie mandacik.

> - wal pan 200. nalezy sie jak psu buda!

> czy raczej

> - ale panie wladzo, takie minimalne przekroczenie.. chwila nieuwagi i

> dlatego. moze wystarczy pouczyc?

> pozdro

> fosfor

jasnowidz ?

strach sie bac.

Dostalem kiedys mandat ... 70/50 ... nie probowalem sciemniac ... powiedzialem tylko ze nie widac bylo znaku (faktycznie, byl troche przysloniety krzakami) ... przyjalem dzielnie mandat.

Zdziwiony ?

Napisano

> ja mialem tablice na zawiasach. powyżej 30 km/h już byly w poziomie

To je dobre.

Tylko trzeba chyba wycyrklowac jak lekko chodza, zeby nie lataly za bardzo przy byle machnieciu. Wtedy nawet kontrole drogowa czy badania techniczne by przeszlo.

Napisano

> Tylko trzeba chyba wycyrklowac jak lekko chodza, zeby nie lataly za

> bardzo przy byle machnieciu.

a gdyby blachę połączyć z rollgazem? dajesz w palnik - blacha unosi się niczym spoyler... hmm.gifbiglaugh.gifzlosnik2.gif

Napisano

> odrazu sprobowalem to sobie wyobrazic i w sumie to by miało nawet

> sens

blache masz na zawiasach, (musisz je dobrze spasować aby leciutko chodziły) do tego dokładasz małe magnesy które pomogą przytrzymać blache przy "mniejszych" prędkościach - tu w zależności od tego ile powietrza dostajesz w tył musisz je umieścić wyżej lub niżej na podstawie prób i błędów zlosnik.gif

ja nie przestrzegam ograniczeń, zawsze kiedy chciałem zjawił się ktoś kto mi to utrudniał,,,,

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.