Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jakie amory do Stilo Abarth 3D

Featured Replies

Napisano

Jakie polecacie amory aby auto było sztywniejsze , narazie zastanawiam się nad KYB gazówkami ( miałem takie w seji i było ok.gif ) , ogólnie autko ma springi -35mm więc może coś innego do 800zł za kpl hmm.gif

Napisano

KYB jak i Bilsteiny B4 są w porządku.

Osobiście preferuję B4 ale mam u siebie mieszankę.

Wśród ludzi którzy się nie od dzisiaj "bawią" autami panuje opinia że ani jedne ani drugie amorki (a także inne trzecie i czwarte) nie sprawują się dobrze ze sprężynami obniżającymi.

Amor w takim przypadku pracuje w innym punkcie i zakresie tłumienia w rezultacie czego w ogóle nie działa dobrze i szybko się zużywa.

Sam aktualnie mam z tym zagwozdkę i 3 komplety różnych sprężyn do sprawdzenia. Nie wiem czy nie skończy się na wizycie w ASO w celu zakupienia fabrycznych sprężyn na przód - do MJ'a nic nie można dostać dobrego moim zdaniem (tak jak do Abartha).

A jeśli chodzi o dobry zestaw obniżający to trzeba by wybrać jakiś gwint lub zestaw obniżający sprężyny+amory od Bilsteina na przykład B12

Napisano
  • Autor

Nie popadajmy w skrajność B12 to nei ta liga cenowa zlosnik.gif

Na swoim przykładzie Seicento moge powiedzieć że KYB + EIBACH obniżenie sprawdziło się doskonale pomiędzy komfortem a usztywnieniem , natomiast co do samego usztywnienia to malina była z KROSNO PUCHAR + WEITEC , ale taiego usztwnienia nie potrzebuje w Stilo zlosnik.gif

A i nie zapominajmy budzet do 800zł , na llego widziałem SASCH ciekawe jak to by się sprawdziło w Stilonie hmm.gif

Napisano

B4 - polecam ok.gif

Napisano
  • Autor

ale B4 to zamiennik oryginałów tak samo jak KYB zlosnik.gif , a chciało by się coś lepszego w rozsadnych pieniądzach food.gif

Napisano

> ale B4 to zamiennik oryginałów tak samo jak KYB , a chciało by się

> coś lepszego w rozsadnych pieniądzach

No to B-6 .... zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.