Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

bagażnik mocowany na relingi

Featured Replies

Napisano

Będzie używany sporadycznie (= może być bez zamków na kluczyk), małe obciążenia na krótkich trasach (nie boxy czy inne rowery biglaugh.gif) - co kupic? niewiem.gif

Na allegro mnogość, ale przy zastosowaniu j.w. chyba nie warto wydawać kilku stówek na thule czy inne "firmidło"? hmm.gif

Jakiś uniwersalny z atestem i homologacją da radę?

Poproszę o podpowiedź, bo ostatnim bagażnikiem (dachowym), którego używałem, był druciak na PF 126p. biglaugh.gif

Napisano

Na naszej giełdzie kolega username sprzedaje bagażnik, czyli bellki i dwa uchwyty do rowerów, podobno używany 2 razy, ja miałem brać ale nagle wyskoczyły inne wydatki i zrezygnowałem, co do twojego pytanie to nie wiem, ale napisałem ci o bagażniku bo tu możesz kupić dużo taniej i prawie nówkę.

Napisano

Faktycznie wydawanie dużych pieniędzy na wypasiony bagażnik nie wydaje się mieć w Twoim przypadku uzasadnienia...

zlosnik.gif

... ale zwrócę zatem Twoją uwagę na jedną ważną kwestię: te tańsze często powodują niemiłosierny hałas podczas jazdy z pustymi belkami. Koniecznie wypytaj sprzedawcę pod tym kątem, a najlepiej poproś o założenie bagażnika na dach i jazdę testową (w dobrym sklepie nie powinno być z tym problemu).

Napisano

Przy zakupie bagażnika zwróć uwagę, czy będzie pasował do Twoich relingów. Co auto to inny rozmiar tego dziadostwa i niektóre bagażniki nie mogą pasować.

Napisano

Ja kupiłem podobne: http://www.allegro.pl/item716345538_uniwersalny_bagaznik_na_reling_z_zamkami.html

Drugi rok wożę na dachu moją łódkę ok 40 kg. i jest ok. Hałas jest znośny do prędkości 130 km/h, a z łódką i tak nie jadę szybciej niż 100 bo boję się że odfrunę

Napisano

> Ja kupiłem podobne:

Mam podobny do tego, czyli ten najtańszy prawie, płaciłem z rok temu ok 120-130 zł z zamkiem.

Pasuje ładnie do wszystkich autek z relingami a i jest znośnie cichy, choć ostatnio jak jechałem z boxem 160-170 km/h to nie było aż tak głośno.

Napisano

> Mam podobny do tego, czyli ten najtańszy prawie, płaciłem z rok temu

> ok 120-130 zł z zamkiem.

> Pasuje ładnie do wszystkich autek z relingami a i jest znośnie cichy,

> choć ostatnio jak jechałem z boxem 160-170 km/h to nie było aż

> tak głośno.

Z boxem 160 shocked.gif

Kosmici są wśród nas zlosnik.gif

Napisano

> Z boxem 160

> Kosmici są wśród nas

Prawidłowo nie stanowi żadnego zagrożenia, jedynie zwiększa hałas i zużycie paliwa.

Zawsze jeżdżę ok 120 km/h, ale czasem zdarzy się krytyczna sytuacja i trzeba przyspieszyć skromny.gif

Napisano

> Prawidłowo nie stanowi żadnego zagrożenia, jedynie zwiększa hałas i

> zużycie paliwa.

Poczytaj instrukcję do auta, bagażnika, boksa, bo może i można tyle, ale może zalecają np. poniżej 130km/h.

Napisano

> Poczytaj instrukcję do auta, bagażnika, boksa, bo może i można tyle,

> ale może zalecają np. poniżej 130km/h.

dlatego też piszę.

Na autostradach nie jeżdżę zazwyczaj więcej niż 120 km/h

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.