Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czujnik otwarcia maski???

Featured Replies

Napisano

Czujnik otwarcia maski/stycznik.

Mam pytanie gdzie znajduje się kość, do której podłącza się czujnik otwarcia maski.

Podobno jest to wyposażenie przy seryjnym alarmie.

Ta kość jest gdzieś ukryta - kwestia podłączenia do tego styku i wszystko wg mnie powinno działać - tak jest w Mercedesach czy Chrysler `ach

Jak ktoś ma taką instalacje niech się pochwali ikonka_photo2.gif gdzie montowany jest stycznik i kość?

282874477-maska.jpg

ZDJECIE Z NETU

post-120396-14352504424316_thumb.jpg

Napisano

> w zamku

kiedys badałem temat i chyba po wymiane zamka, examiner... bawilem sie kostka i nie było zadne reakcji... confused.gif

Napisano

kupiłem czujnik podpiołem pod kostę zero rekacji sick.gif , czujnik sprawny devil.gif

Napisano

> kupiłem czujnik podpiołem pod kostę zero rekacji , czujnik sprawny

ja to odbadałem bez zamka... sprobuj jechac do aso na osiowanie licznika... to jedyna szansza aby to zadziałało... tak mysle... gdy zakładało sie abarthowe zegary w ktore były z wersji 3d, to nie bylo reakcji na otwarcie tylnych dzwi.. po osiowaniu pojawiły sie komunikaty...

Napisano

hmm.gif

bo ten czujnik jest troche dziwny

z tego co sprawdziłem to przerywa obwód co powinno zaowocować pojawieniem się komunikatu , a najlepsze jest to że już przewody w samej wtyczce wykazują że obwód jest zamknięty yikes.gif

Napisano

> bo ten czujnik jest troche dziwny

> z tego co sprawdziłem to przerywa obwód co powinno zaowocować

> pojawieniem się komunikatu , a najlepsze jest to że już przewody

no ja nie miałem zamka do dyspozycji.. a zabawy z kostka nic nie dały... wiec jedynie co to gdybam ze podpiecie exa cos da...

hmm.gif

moze Marek zna bardziej temat i napisze...

Napisano

zabawa z kostką nic nie da po tak jak Ci pisze obód już jest zwarty a aby pokazał wyśiwetlacz że maska jest otwarta to ma być obwód przerwany ok.gif

Napisano

> zabawa z kostką nic nie da po tak jak Ci pisze obód już jest zwarty a

> aby pokazał wyśiwetlacz że maska jest otwarta to ma być obwód

> przerwany

no tak tez to wybadałem... tylko ze bez zamka ,olałem temat... w ramach poceszenia zamontowałem wtedy sobie orginalnego parktronica grinser006.gif

Napisano

ja niby tez mam ten czujnik przy zamku maski- komunikatu na wyświetlaczu nie mam, jedynie jak maska jest niezamknięta i zamykam auto to mam sygnał dźwiękowy, ze coś jest niezamknięte...wiec uznaje, ze ów czujnik/mikrostyk współdziała z alarmem

Napisano
  • Autor

A dal zaspokojenia moje ciekawosc - gdzie jest kosc pod maska gdzie wpina sie styk - na pasie przednim nie mam zadnej instalacji!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.