Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Auto - Skup czy ktos korzystał?

Featured Replies

Napisano

Witam,

Mam pytanko - jako ze mam do sprzedania Punto 1 do kilku napraw krórych juz nie chce wykonywac z racji ze nie uzywam samochodu i chce go sprzedac w takim stanie jak jest zastanawiam sie nad skrzystaniem z ofert typu auto - skup. Czy ktos ma moze doswiadczenia ze sprzedaza auta takiej firmie i moze cos powiedziec czy to wogole sie jako tako oplaca czy nie warto zawracac sobie nimi glowy?

Napisano

> Witam,

> Mam pytanko - jako ze mam do sprzedania Punto 1 do kilku napraw krórych juz nie chce wykonywac z

> racji ze nie uzywam samochodu i chce go sprzedac w takim stanie jak jest zastanawiam sie nad

> skrzystaniem z ofert typu auto - skup. Czy ktos ma moze doswiadczenia ze sprzedaza auta takiej

> firmie i moze cos powiedziec czy to wogole sie jako tako oplaca czy nie warto zawracac sobie

> nimi glowy?

A nie można po dobroci, tzn np. na Allegro spróbować sprzedać? Ci kolesie mocno zaniżają ceny.

Napisano

> A nie można po dobroci, tzn np. na Allegro spróbować sprzedać? Ci kolesie mocno zaniżają ceny.

Nawet bardzo mocno. Propnują 30-50% mniej niż faktycznie warte jest auto.

Lepiej wystawić na otomoto czy innym alledrogo.

PZDR

Napisano

> Nawet bardzo mocno. Propnują 30-50% mniej niż faktycznie warte jest auto.

> Lepiej wystawić na otomoto czy innym alledrogo.

> PZDR

Tylko na otomoto tez kupia go handlarze, ktorzy nie dadza duzo skoro auto trzeba zrobic aby ktos normalny mogl go kupic.

Zależy tez od sprzedawcy czy chce spotykac sie z dziesiecioma ogladaczami, ktorzy i tak beda wybrzydzac crazy.gif

Napisano
  • Autor

> Tylko na otomoto tez kupia go handlarze, ktorzy nie dadza duzo skoro auto trzeba zrobic aby ktos

> normalny mogl go kupic.

> Zależy tez od sprzedawcy czy chce spotykac sie z dziesiecioma ogladaczami, ktorzy i tak beda

> wybrzydzac

NO wlasnie o to mi chodzi - chce za auto mnie wiecej 2800.

Takie modele "bez wad" na allegro chodza po 4500 - 5500.

Tak wiec moja oferta jest jak najbardzej dla handlarza z tad moje zainteresowanie autoskupami

Napisano

Auto-skup najchętniej kupi powypadkowe. Próbowałem raz sprzedać auto na chodzie, lecz do naprawy. Złomiarz powiedział, że może je ode mnie kupić jako złom - do wyrejestrowania, bo, jak stwierdził, nie będzie próbował go reanimować. A rozbitków na sprzedaż miał pół placu screwy.gif

Napisano

> Witam,

> Mam pytanko - jako ze mam do sprzedania Punto 1 do kilku napraw krórych juz nie chce wykonywac z

> racji ze nie uzywam samochodu i chce go sprzedac w takim stanie jak jest zastanawiam sie nad

> skrzystaniem z ofert typu auto - skup. Czy ktos ma moze doswiadczenia ze sprzedaza auta takiej

> firmie i moze cos powiedziec czy to wogole sie jako tako oplaca czy nie warto zawracac sobie

> nimi glowy?

Jak mój tata chciał sprzedać volvo było na chodzie ale w opłakanym stanie to zaproponowali mu 100 złotych sciana.gif co na alledrogo alusy z niego kosztowały 400 zł.

Napisano

Nawet do nich nie dzwon szkoda na telefon. Wystaw na alelgro pojdzie za tyle ile bedziesz chcial a nie za tyle ile Oni beda chcieli wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.