Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

co sie znajduje z tylu w wytrzeszczu w bagazniku?

Featured Replies

Napisano

topic debilny ale nie wymyslilem lepszego:)

chodzi mi o to ze w vanie wycescowym mam pod klapka w tapicerce od śruby tylnej lampy, z lewej strony, wtyczke z 2 kablami.....no i intryguje mnie co to moze byc i do czego to mozna wykorzystac?

Napisano

> topic debilny ale nie wymyslilem lepszego:)

> chodzi mi o to ze w vanie wycescowym mam pod klapka w tapicerce od śruby tylnej lampy, z lewej

> strony, wtyczke z 2 kablami.....no i intryguje mnie co to moze byc i do czego to mozna

> wykorzystac?

jak wtyczka wygląda

Napisano

> jak wtyczka wygląda

czasem to nie jest instalacja do lampki środkowej która jest właśnie w vanach?

Napisano

> czasem to nie jest instalacja do lampki środkowej która jest właśnie w vanach?

może to być to

Napisano
  • Autor

> może to być to

zrobie dzisiaij fotke - przepraszam za brak odpowiedzi ale zbanowal mnie jeden taki na 3 dni

Napisano
  • Autor

znalazlem jeden kabelek tez po drugiej stronie w wiazce.... na glosniki mi to nie wyglada... kolory kabli przy wiazce radia sa w innych kolorach....poza tym nie wiem dokad biegna te kable od radia (sa wyprowadzone ale nie wiem gdzie)

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Napisano

> znalazlem jeden kabelek tez po drugiej stronie w wiazce.... na glosniki mi to nie wyglada... kolory

> kabli przy wiazce radia sa w innych kolorach....poza tym nie wiem dokad biegna te kable od

> radia (sa wyprowadzone ale nie wiem gdzie)

Wlasnie takie wtyczki pasuja do fabrycznych glosnikow w PII, wiec pewnie te przewody sa wlasnie do nich.

Napisano
  • Autor

> Wlasnie takie wtyczki pasuja do fabrycznych glosnikow w PII, wiec pewnie te przewody sa wlasnie do

> nich.

kurcze bez sensu....czemu inny kolor kabla by byl z jednej strony a inny z drugiej? pomierze w wolnym czasie i zobacze co sie pojawia na tych drutach... moze sztukowane byly.................ale wygladaja na oryginaly.

wiesz jak wpuscic kable w drzwi moze?

Napisano

> na glosniki mi to nie wyglada...

zolte kostki tego typu sa tez w cinquecento i seicento do przednich glosnikow.

> kolory kabli przy wiazce radia sa w innych kolorach....

odpowiedz sobie na wazne pytanie: radio masz mono czy stereo? zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> odpowiedz sobie na wazne pytanie: radio masz mono czy stereo?

ta ale ja nie mowilem o roznicach pomiedzy lewa a prawa a pomiedzy tym co wychodzi przy radiu a tym co wychodzi z tylu.

Napisano

> wiesz jak wpuscic kable w drzwi moze?

Najlepiej dokupic pinow do zlaczek na slupkach i dolozyc przewodow. Tak bedzie najbardziej profesjonalnie.

Ja u siebie kiedys w PII poszedlem na latwizne i puscilem po wierzchu, przypinajac do tej gumowej harmonijki zlosnik.gif.

Napisano

> ta ale ja nie mowilem o roznicach pomiedzy lewa a prawa a pomiedzy tym co wychodzi przy radiu a

> tym co wychodzi z tylu.

Odpowiedź powinna być w okolicach nóg pasażera, po prawej stronie "pod słupkiem A", pod tapicerką wink.gif

W P2 tam jest chyba całe rozprowadzenie fabrycznego audio waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> Najlepiej dokupic pinow do zlaczek na slupkach i dolozyc przewodow. Tak bedzie najbardziej

dzwonilem do aso i nic takiego nie znalazl... gapilem sie w epera i tam widze tylko cale gotowe wiąchy po ca 100pln.....

zna ktos nr czesci ( tych pinów)?

Napisano

> dzwonilem do aso i nic takiego nie znalazl... gapilem sie w epera i tam widze tylko cale gotowe

> wiąchy po ca 100pln.....

> zna ktos nr czesci ( tych pinów)?

w eperze znajdziesz, ale szukaj pod mk2 a nie FL, bo dla FL'a fiat przewidział wymiany całych wiązek, a w mk2 sa i piny i kostki osobno - ot taka uroda cudaczenia Fiata zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.