Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zabudowa Golf IV -Kris :)

Featured Replies

Napisano

> Zabiera, sie i zabrac nei moge ...Ale powolutku

> Zmiana koncepcji

No no będzie ciekawie zeby.GIF

będe śledzić postępy waytogo.gif

I trzymam kciuki ok.gif

Napisano

no też jestem ciekaw tylko po ilości mdfu to przez moment przeszło mi przez myśl że dom będziesz stawiał bo sporo tego masz jak na zabudowę

Napisano

> Zabiera, sie i zabrac nei moge ...Ale powolutku

> Zmiana koncepcji

czyzbys sie nie mogł zdecydowac ktore radio wybrac ? zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> no też jestem ciekaw tylko po ilości mdfu to przez moment przeszło mi przez myśl że dom będziesz

> stawiał bo sporo tego masz jak na zabudowę

jutro juz sie wszytko wyjaśni dlaczego tyle MDF-u:)

Napisano
  • Autor

> czyzbys sie nie mogł zdecydowac ktore radio wybrac ?

Zgadza sie ale zostanie Klarek ze wzgledu na 2Din przypadł mi do gustu bo ma Navi . Może w schowku zamontuje 9812 smile.gifalbo cos podbnego ale narazie $$ brak

Napisano

Widzę że wkońcu udało Ci się zabrać za robotę. Pierwsze prace już widać. Teraz tylko czekać postępów.

Napisano

fajnie, fajnie, dobrze ze zdecydowales sie na 2DIN bo te wysuwane nigdy do mnie nie przemawialy. czekam na postepy, bo wiem, ze mozna spodziewac sie po Tobie profi roboty ok.gif

Napisano

nie myslales o tym, zeby otworzyc jakis warsztat car-audio? bo widze, ze nawet stolarka nie jest Ci obca ok.gif

Napisano
  • Autor

> nie myslales o tym, zeby otworzyc jakis warsztat car-audio? bo widze, ze nawet stolarka nie jest Ci

> obca

Mieszkam na takim zad.. wieksze miasto Stalowa Wola ale tamtejszy rynek znam (tuby itp) nikt nie patrzy na jakość zabudowy tylko na to która zabudowa więcej "gapiów" przyciagnie i teksty "jemu lepiej gra tzn głośniej"

Napisano

> Mieszkam na takim zad.. wieksze miasto Stalowa Wola ale tamtejszy rynek znam (tuby itp) nikt nie

> patrzy na jakość zabudowy tylko na to która zabudowa więcej "gapiów" przyciagnie i teksty

> "jemu lepiej gra tzn głośniej"

heh... to jest po prostu przykre.

Napisano

Projekt będzie bardzo ciekawy. waytogo.gif

We wnęce koła przygotowujesz "skrzynkę" pod głośnik? cfaniaczek.gif

Napisano
  • Autor

> Projekt będzie bardzo ciekawy.

> We wnęce koła przygotowujesz "skrzynkę" pod głośnik?

Nie będzie idealna pod głośnik.

Napisano

widzę że zapasówki nie będzie ..co zrobisz gdy kapeć będzie?powiedz Mi jeszcze co to za rodzaj płyty którą masz na spodzie? i jak to cenowo wychodzi bo sam czasem też coś dziobie a mdf drogi

Napisano

> widzę że zapasówki nie będzie ..co zrobisz gdy kapeć będzie?powiedz Mi jeszcze co to za rodzaj

> płyty którą masz na spodzie? i jak to cenowo wychodzi bo sam czasem też coś dziobie a mdf

> drogi

ja jezdzilem 4 lata bez zapasu i jakos sobie dawalem rade zeby.GIF

Napisano

> widzę że zapasówki nie będzie ..co zrobisz gdy kapeć będzie?powiedz Mi jeszcze co to za rodzaj

> płyty którą masz na spodzie? i jak to cenowo wychodzi bo sam czasem też coś dziobie a mdf

> drogi

Wygląda to na sklejkę chociaż mogę się mylić wink.gif

A na kapcia zawsze można użyć pianki zeby.GIF

Napisano
  • Autor

> drogi

Sklejka Liściasta jescze droższa od MDF

Napisano

> Nie będzie idealna pod głośnik.

Tzn.?

Napisano
  • Autor

okolo 40l bedzie miala jak licze a nie wiem czy dam BR.

A może zrobię normalna prostokątna bez udziwnień .. będzie szybciej i prościej zalezy kiedy mi nowy frez przyjedzie .

Koncepcja miała byc na 2x10 ale ze wzgledu na to że jest przesunienie "wneki" koła zapasowego nie było łatwe zmieszczenie 2x10

Napisano

a jak pytałem czy mi litraż obliczysz to mówiłes ze nie umiesz kara.gif

Napisano
  • Autor

> a jak pytałem czy mi litraż obliczysz to mówiłes ze nie umiesz

bo mi pisze w ksiązce ile mam miec grinser006.gif

Napisano

> bo mi pisze w ksiązce ile mam miec

no mi też ale małe problemy mam zeby to do SC upchnąc frown.gif

Napisano

> okolo 40l bedzie miala jak licze a nie wiem czy dam BR.

> A może zrobię normalna prostokątna bez udziwnień .. będzie szybciej i prościej zalezy kiedy mi nowy

> frez przyjedzie .

> Koncepcja miała byc na 2x10 ale ze wzgledu na to że jest przesunienie "wneki" koła zapasowego nie

> było łatwe zmieszczenie 2x10

Dość pojemna wyjdzie. Czyli jednak 2x10 uda się zrobić? waytogo.gif

Napisano

> Sklejka Liściasta jescze droższa od MDF

skoro droższa to dlaczego nie zastosowałeś mdfu?

Napisano
  • Autor

> Dość pojemna wyjdzie. Czyli jednak 2x10 uda się zrobić?

Centralnie na środku nie. Jakby sie dało to by było mało miejca na kalbe itp

Napisano
  • Autor

> skoro droższa to dlaczego nie zastosowałeś mdfu?

Bo tam gdzie kupowałem MDF to są tylko arkusze (2070x2800) a sklejki były mniejsze i na magazynie mieli mały arkusz (został od jakiegoś klienta) .

Napisano
  • Autor

Jakby ktos posiadał dokłądne zdjecia "boczku" o takie cos

46.jpg

nie wiem czy da sie to jakos sensownie wygłuszyc

Napisano

Trzeba przyznać, że jesteś b.dobry w te klocki. Śledzę Twoje wszystkie projekty i zawsze byłem pod wrażeniem. Zadziwia mnie to, skąd ludzie mają na takie zabawki pieniądze zlosnik.gif

Życzę powodzenia i trzymam kciuki jak zawsze (bi-X do SC było konkret!) ok.gif Czekam na więcej zdjęć claps.gif

Napisano

> Zadziwia mnie to, skąd ludzie mają na takie zabawki pieniądze

ja swoje pierwsze pożądne car audio mialem z pieniedzy za stypendium naukowe zlosnik.gif trzeba sie było dobrze uczyć po prostu grinser006.gif

Napisano

> ja swoje pierwsze pożądne car audio mialem z pieniedzy za stypendium naukowe trzeba sie było

> dobrze uczyć po prostu

Jak mam się uczyć jak ja 90% czasu po szkole spędzam przy kompie albo w garażu. Człowiek jest z natury leniwcem zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

no Panie projekt dobry zeby.GIF czekam na dalsze postępy prac

Napisano
  • Autor

Między czasie dla kolegi dłubie smile.gif

47.JPG

48.JPG

49.JPG

50.JPG

ale bede przednia scianke przerabiał tzn wyżej głośnik bo sie nie mieści albo odsune bardziej całosc

Napisano

chce Ci się tak męczyć z tymi dechami, nie lepiej było tył zrobić z żywicy - szbyciej, lepiej i dokładniej by wyszło - większy litraż

Napisano
  • Autor

> chce Ci się tak męczyć z tymi dechami, nie lepiej było tył zrobić z żywicy - szbyciej, lepiej i

> dokładniej by wyszło - większy litraż

przez ten boczek co robiłem musiałem wziaśc z swojej zabudowy deski.

Chyba będzie normalny prostokąt w kole bo narazie weny nie mam na wycienianie dalsze .

Z żywicy jakoś nie lubię i pewnie koszt byłby większy .

smile.gif

Napisano

zapowiada się ciekawie. Czekam na dalszy efekt prac

Napisano

ja bym do Kenwood'a zostawil te ala drewnianą obudowę niz ten chrom, jakos mi tak to lepiej pasuje ale to Twoj samochód ok.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

Narazie odpoczynek od zabudowy (pogoda itp) po weekendzie jak dostane zamówione "klocki" to wracam do roboty.

Ciagle mi chodzi Chip po głowie bo juz 150km mało .. ehh

Napisano

> Ciagle mi chodzi Chip po głowie bo juz 150km mało .. ehh

Rób rób food.gifzlosnik.gif

Zabudowa dodatkowo osłabi trochę auto wink.gif

Po skradzionym aucie ze sprzętem jakoś nie mogę się zabrać za zbieranie klocków...

Tak na początek myślę nad radiem, a raczej stacją multimedialną tak dla odmiany i pewnie zwrócę się do Ciebie o poradę wink.gif

Napisano
  • Autor

> Rób rób

> Zabudowa dodatkowo osłabi trochę auto

> Po skradzionym aucie ze sprzętem jakoś nie mogę się zabrać za zbieranie klocków...

> Tak na początek myślę nad radiem, a raczej stacją multimedialną tak dla odmiany i pewnie zwrócę się

> do Ciebie o poradę

Szefie powalcz o lepszy rabat na Virusa smile.gif W CS smile.gif a kolega zczytał mi z kompa "logi" ale nie chciał mi ich dać bo sam pisze programy (nie che dac zarobic konkurencji). Powiedział że spokojnie można robić program .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.