Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odpadły obydwa wkłady lusterek - jak to możliwe?

Featured Replies

Napisano

Dzisiaj rano wsiadłem do auta jak zwykle. Dodam, że trzymam auto na parkingu tzw "strzeżonym". Rzuciłem oko na prawe lusterko i się zdziwiłem, bo nic nie zobaczyłem. Myślę sobie "zaparowało czy co" i wyszedłem ze szmatką na zewnątrz. Jakie było moje zdziwienie jak zobaczyłem wkład leżący pod lusterkiem, całe szczęście się nie stłukł. Ale to jeszcze nie koniec - nie ujechałem 3 metrów, jak zobaczyłem jak wylatuje lewy wkład lusterka - całe szczęście zawisł na plastiku i zdążyłem uchronić go od zbicia.

Czy to możliwe, że ktoś psiknął na lusterka jakimś płynem do rozpuszczania kleju, na który są przyklejone i postanowił wrócić po nie za jakiś czas i nie zdążył mi ich zwinąć? Bo tylko to mi przychodzi na myśl, przecież to niemożliwe, żeby odkleiły się obydwa wkłady lusterek w tym samym czasie?

Napisano

> żeby odkleiły się obydwa wkłady lusterek w tym

> samym czasie?

Moze ten pyl z wulkanu wchodzi w jakas reakcje z klejem?

Napisano

> Moze ten pyl z wulkanu wchodzi w jakas reakcje z klejem?

to by wszystkim powypadały wkłady zeby.GIF:D wygląda na działanie z premedytacja, zadziwiający zbieg okoliczności by był, chyba ze producent obliczył klej na kilka lat tak żeby koniunkturę poprawić zeby.GIF:D

Napisano

Co się dziwisz...W F1 naraz potrafią koła odpaść, to w zwykłym samochodzie mogą odpaść wkłady lusterek...

Napisano

[....]

> Czy to możliwe, że ktoś psiknął na lusterka jakimś płynem do rozpuszczania kleju, na który są

> przyklejone i postanowił wrócić po nie za jakiś czas i nie zdążył mi ich zwinąć? Bo tylko to

> mi przychodzi na myśl, przecież to niemożliwe, żeby odkleiły się obydwa wkłady lusterek w tym

> samym czasie?

Jeździsz na myjki bezdotykowe ???

Napisano

Mojemu koledze, w astrze z 2007, też w czasie jazdy zaczęło lustereczko łopotać - złapał w locie. Raczej wykluczam, że ktoś mu pomagał. Chyba TTTM i basta.

Pozdro,

Pi_

Napisano

w oplach po prostu odpadają - w mojej merivie tez jeden wkład odpadł (luterko elektryczne, grzane) - TTTM

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.