Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

A co jecie..?

Featured Replies

Napisano

..transportowcy i gdzie..?, bo ja jak na razie w steropianie za 11 zł... zlosnik.gif, ale nie jest zle.. ok.gif

A po trasie...? food.gif

Napisano

> ..transportowcy i gdzie..?, bo ja jak na razie w steropianie za 11 zł... , ale nie jest zle..

> A po trasie...?

W kabinie najlepiej. grinser006.gif Ja mam spaprany żołądź więc najlepiej jak sam sobie żarełko szykowałem i mało w knajpach jadałem oslabiony.gif

Napisano

> ..transportowcy i gdzie..?, bo ja jak na razie w steropianie za 11 zł... , ale nie jest zle..

> A po trasie...?

A ja mogę polecić restauracyjkę na tym nowym Statoil w Stoku. Za dwadzieścia parę złotych dostałem dewolajka z fryteczkami, suróweczkami i herbatkę. I był to najsmaczniejszy dewolaj jakiego jadłem poza domem smile.gif A na zagramanicy to wcinam co mi dziewucha w słoiki nabije smile.gif

Napisano
  • Autor

No ale czy dwadzieścia pare złotych to tak tanio..? hmm.gif

Napisano

Ja mogę podpowiedzieć u mnie na rejonie

Dawny 201km DK6, bar "Gabi", przeniesiony na 217km DK6.

Obecnei urosła mu konkurencja i na 205, trzeba odbić w bok i przy stacji MZK powstał bar.

Schabowy za ~12, dania pełne nie przekraczają 20 pln

W Gabi za 20 pln najadała się 3 osobowa rodzinka (2 dorosłych + dziecko).

Napisano

> No ale czy dwadzieścia pare złotych to tak tanio..?

Nie pisałem, że tanio. Pisałem, że super smacznie, podane przez miłą panią na czystym stoliku, dupkę posadziłem na czystym krzesełku i przejechałem przez Niemcy bez odwiedzin w Sanifair smile.gif

Napisano

> Ja mam spaprany żołądź więc

Było nie stawać na grzybki w lesie :-)

Napisano

> Było nie stawać na grzybki w lesie :-)

I zamiast grzybków grzybica rotfl.gif

Napisano
  • Autor

> Schabowy za ~12, dania pełne nie przekraczają 20 pln

> W Gabi za 20 pln najadała się 3 osobowa rodzinka (2 dorosłych + dziecko).

O i to rzetelne ceny... ok.gif

Ja osobiście to moge polecic bary na trasie nr 1, między Tczewem , a Świeciem, tj w Pieniążkowie bar "Konkurent" nad jeziorkiem, w Kurzejewie, bar "Pod piramidą" i w Warlubiu na skrzyżowaniu na wjezdzie do wsi... ok.gifbiglaugh.gif

A jeśli ktoś przepada za czerninką , to w Górnej Grupie obok komisu samochodowego zapodają... food.gifA specjalnością tego baru są żołądki drobiowe.. food.gifok.gif.Problem, że dośc drogo sobie cenią... oslabiony.gif

Napisano

> A po trasie...?

jak jeździłem na zachód to zawsze zatrzymywałem się w Nevadzie (Poźrzadło) na pyszne flaki, polecam food.gif

Napisano

> jak jeździłem na zachód to zawsze zatrzymywałem się w Nevadzie (Poźrzadło) na pyszne flaki, polecam

To byłeś blisko dobrego jedzenia smile.gif Zatrzymujesz się na parkingu koło Nevady i przechodzisz przez trasę i masz taki mały bar. Tanio i smacznie smile.gif

Napisano

> To byłeś blisko dobrego jedzenia Zatrzymujesz się na parkingu koło Nevady i przechodzisz przez

> trasę i masz taki mały bar. Tanio i smacznie

no właśnie przejśc przez te trase w tym miejscu to jak lot z prezydentem ale nastęnym razem wypróbuję waytogo.gif

Napisano

> I zamiast grzybków grzybica

No mówię...

Napisano

> To byłeś blisko dobrego jedzenia Zatrzymujesz się na parkingu koło Nevady i przechodzisz przez

> trasę i masz taki mały bar. Tanio i smacznie

OOOO właśnie bo w Nevadzie to dziadostwo niesamowite sick.gif

Napisano

> A po trasie...?

Ja z reguły jakiś gulasz w barach o nazwie Taurus (kierunek Kraków-Rzeszów) ale często się zdarza że zabieram kanapeczki na drogę. smile.gif

Napisano

> Ja z reguły jakiś gulasz w barach o nazwie Taurus (kierunek Kraków-Rzeszów) ale często się zdarza

> że zabieram kanapeczki na drogę.

dzis tam jadłem ok.gif

Napisano
  • Autor

ale często się zdarza

> że zabieram kanapeczki na drogę.

No na kanapkach samych to daleko ja bym nie zajechał... hehe.gifbiglaugh.gif

Napisano

Jakieś 6 lat temu to w Nevadzie bywałem dwa razy w tygodniu

i na żarcie nie można było narzekać

Napisano

> Jakieś 6 lat temu to w Nevadzie bywałem dwa razy w tygodniu

> i na żarcie nie można było narzekać

Mi tam nigdy nie smakowało no.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

> jak jeździłem na zachód to zawsze zatrzymywałem się w Nevadzie (Poźrzadło) na pyszne flaki, polecam

a mnie kumpel przyzwyczaił do portu 2000 wink.gif ale i w Słubicach da się zjeść jak się ma więcej czasu ok.gif

Napisano

> a mnie kumpel przyzwyczaił do portu 2000 ale i w Słubicach da się zjeść jak się ma więcej czasu

Tam nie lubiłem jeść no.gif

Napisano

> Tam nie lubiłem jeść

w porcie czy słubicach?

Napisano

Offtopic mały: a "kurczak" na Olszynie jeszcze jest? Pamiętam jak kiedyś tym zielonym autkiem jeździł biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> Offtopic mały: a "kurczak" na Olszynie jeszcze jest? Pamiętam jak kiedyś tym zielonym autkiem

> jeździł

Na pewno mnie zapytowywujesz? hmm.gif

Napisano

> Na pewno mnie zapytowywujesz?

Ogólne wywołanie, a odpowiedzieć komuś trzeba. grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.