Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lakier zaprawkowy

Featured Replies

Napisano

Witam

U tescia w Hondzie po zimie pojawilo sie troche ubytkow w lakierze. Niestety Honda nie ma w swojej ofercie kompletow zaprawkowych (lakier kolor+bezbarwny). Doradcie u kogo na allegro mozna smialo kupic taki zestawik aby po kodzie koloru dobrze byl dobrany i lakier byl dobrej jakosci.

Napisano

> Witam

> U tescia w Hondzie po zimie pojawilo sie troche ubytkow w lakierze. Niestety Honda nie ma w swojej

> ofercie kompletow zaprawkowych (lakier kolor+bezbarwny). Doradcie u kogo na allegro mozna

> smialo kupic taki zestawik aby po kodzie koloru dobrze byl dobrany i lakier byl dobrej

> jakosci.

A może po prostu znajdź u siebie w poblużu sklepik z lakierami, gdzie dostaniesz pudełeczko z lakierem do danego auta.

Napisano
  • Autor

> A może po prostu znajdź u siebie w poblużu sklepik z lakierami, gdzie dostaniesz pudełeczko z

> lakierem do danego auta.

nie chcialbym nic na swoje miasto mowic ale tutaj cos dobrego dostac to... smile.gif wiec mzoe lepiej zamowic

Napisano

ja kupowałem w "budce"na Zwyciestwa naprzeciw konrysu po ok 15 zł/szt

Napisano
  • Autor

> ja kupowałem w "budce"na Zwyciestwa naprzeciw konrysu po ok 15 zł/szt

a ten lakier pod konkretny samochod i kod lakieru ? (jakies oryginalne zestawy) czy moze poajesz kod lakieru i gosc miesza i tworzy zestaw ?

Napisano

> a ten lakier pod konkretny samochod i kod lakieru ? (jakies oryginalne zestawy) czy moze poajesz

> kod lakieru i gosc miesza i tworzy zestaw ?

gotowe w buteleczkach z pędzelkiem firmy bodajże ara

podajesz marke i kod z tabliczki znamionowej-z tego co widziałem wybór mają spory- do astry dostalem od ręki mimo, że kolor bardzo rzadko spotykany na ulicach (Z20Q)

Napisano
  • Autor

> gotowe w buteleczkach z pędzelkiem firmy bodajże ara

> podajesz marke i kod z tabliczki znamionowej-z tego co widziałem wybór mają spory- do astry

> dostalem od ręki mimo, że kolor bardzo rzadko spotykany na ulicach (Z20Q)

dobrej jakosci ? ( bo kumpel w pracy kiedy kupil jakis zestaw to farba kolo dziwna byla jakby rozrzedzona wodai slabo kryla

Napisano

> dobrej jakosci ? ( bo kumpel w pracy kiedy kupil jakis zestaw to farba kolo dziwna byla jakby

> rozrzedzona wodai slabo kryla

jakość dobra ale trzeba uważać na kolor bo w moim przypadku pomimo tego samego kodu odcień lakieru był inny....

Napisano

> jakość dobra ale trzeba uważać na kolor bo w moim przypadku pomimo tego samego kodu odcień lakieru

> był inny....

chciałbyś żeby odcień punktu pomalowanego pędzelkiem był taki sam jak całego elementu malowanego pistoletem? shocked.gif zawsze będzie złudzenie...

Napisano

> chciałbyś żeby odcień punktu pomalowanego pędzelkiem był taki sam jak całego elementu malowanego

> pistoletem? zawsze będzie złudzenie...

Kolor mojego samochodu to grafitowy metalik a lakier zaprawkowy był koloru zgniłej, ciemnej zieleni (lakier metalik) więc raczej nie chodzi tu o odcień....

Napisano

witam

na Botanicznej w Białymstoku jest sklep z lakierami i może tam coś dobierzesz,

ponadto, na Allegro jest sprzedawca z Chorzowa, który dobrze dobiera kolor...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.