Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dyskoteka

Featured Replies

Napisano

Po raz kolejny walczę ze światłami. Więm że jest to wina kostek z tyłu przy lampach, ale dlaczego raz jedno, raz drugie mi wariuje. Teraz przy włączaniu lewego migacza miga mi prawy wsteczny, lewy stop zamienił się z migaczem miejscami i do tego jeszcze żarzy sie lewy wsteczny... No masakra. Do tego lewe kostki mi się grzeją. Chyba do tego stopnia się zagrzały, że stopiło kostki. Co może być przyczyną. Gdzie szukać, co zmieniać. Dodam, że jest weekend majowy i dupa z częściami, więc raczej zostają domowe sposoby. Ratujcie... sciana.gif

Napisano

> Po raz kolejny walczę ze światłami. Więm że jest to wina kostek z tyłu przy lampach, ale dlaczego

> raz jedno, raz drugie mi wariuje. Teraz przy włączaniu lewego migacza miga mi prawy wsteczny,

> lewy stop zamienił się z migaczem miejscami i do tego jeszcze żarzy sie lewy wsteczny... No

> masakra. Do tego lewe kostki mi się grzeją. Chyba do tego stopnia się zagrzały, że stopiło

> kostki. Co może być przyczyną. Gdzie szukać, co zmieniać. Dodam, że jest weekend majowy i dupa

> z częściami, więc raczej zostają domowe sposoby. Ratujcie...

polutować przewody bezpośrednio do lamp, styki są z blachy ocynk więc trzeba wcześniej kwasem potraktować i skończą się problemy z światłami

Napisano

> Po raz kolejny walczę ze światłami. Więm że jest to wina kostek z tyłu przy lampach, ale dlaczego

> raz jedno, raz drugie mi wariuje. Teraz przy włączaniu lewego migacza miga mi prawy wsteczny,

> lewy stop zamienił się z migaczem miejscami i do tego jeszcze żarzy sie lewy wsteczny... No

> masakra. Do tego lewe kostki mi się grzeją. Chyba do tego stopnia się zagrzały, że stopiło

> kostki. Co może być przyczyną. Gdzie szukać, co zmieniać. Dodam, że jest weekend majowy i dupa

Miałem to samo i wystarczyła wymiana kostek icon_rolleyes.gifok.gif

Napisano

musisz metoda prob i bledow dojsc co i jak... lacznie ze zmiana lamp na inne, przydalby Ci sie tez jakis elektryk z miernikiem... bo jak masz dyskoteke na krzyz to niekoniecznie wina kostek, braku masy itp... mozesz miec przerwe lub nadtopione kable gdzies po drodze do tylu i Ci taka dyskoteka powstaje... ale to trzebaby na zywo looknac tongue.gif

ps. west coast custom fenix garage otwarty tongue.gif

Napisano

> Do tego lewe kostki mi się grzeją. Chyba do tego stopnia się zagrzały, że stopiło kostki.

tam gdzie się grzeje tam styku nie ma.(albo raczej jest ale bardzo slaby)

pozdr

Napisano

Ortes mogliśmy założyć te światła co ja ci dawałem i by się zobaczyło co i jak a kostki też by się znalazły:P

Napisano
  • Autor

> Ortes mogliśmy założyć te światła co ja ci dawałem i by się zobaczyło co i jak a kostki też by się

> znalazły:P

Dałem już radę, Najbliżej był fenix (jak zwykle zeby.GIF)

Miałem przebicie na trzecim stopie, który jest podłączony do kablelków stopa z lewej strony i dlatego świrowało. Odizolowane, przeczyszczone i świeci jak należy smile.gif

Napisano
  • Autor

> musisz metoda prob i bledow dojsc co i jak... lacznie ze zmiana lamp na inne, przydalby Ci sie tez

> jakis elektryk z miernikiem... bo jak masz dyskoteke na krzyz to niekoniecznie wina kostek,

> braku masy itp... mozesz miec przerwe lub nadtopione kable gdzies po drodze do tylu i Ci taka

> dyskoteka powstaje... ale to trzebaby na zywo looknac

> ps. west coast custom fenix garage otwarty

A teraz jest jeszcze East coast custom 270635636-JUMP2.gif Ricco garage zeby.GIF:D

Napisano

> A teraz jest jeszcze East coast custom Ricco garage zeby.GIF

Haha może być zlosnik.gif Mamy jeszcze dużo do zrobienia Ortes ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.