Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zapytam...

Featured Replies

Napisano

jestem tu jako gosc...zona ma cienkiego i cos za duzo zaczyna palic,wiec mam pytanie,ile Wam pala 700-tki i ile paliwa zostaje w baku,jak zapali sie rezerwa ? Drugie pytanie...czy wina duzego spalania,linka ssania odbija,moze byc gaznik Aisan ? Sorki,ze smiece,ale zaczynam szukac rozwiazania duzego spalania...

Napisano

brata 700 tka na aisanie pali ok 7 l , 95% jezdy po miescie

Napisano

> jestem tu jako gosc...zona ma cienkiego i cos za duzo zaczyna palic,wiec mam pytanie,ile Wam pala

> 700-tki i ile paliwa zostaje w baku,jak zapali sie rezerwa ? Drugie pytanie...czy wina duzego

> spalania,linka ssania odbija,moze byc gaznik Aisan ? Sorki,ze smiece,ale zaczynam szukac

> rozwiazania duzego spalania...

Moja 700ta nie chciała spalić więcej niż 5.5 litra bez ściemy, na rezerwie robiłem grubo ponad 100km. Pierwsze to sprawdź przewody podciśnienia dokładnie z każdej strony

Napisano

> jestem tu jako gosc...zona ma cienkiego i cos za duzo zaczyna palic,wiec mam pytanie,ile Wam pala

> 700-tki i ile paliwa zostaje w baku,jak zapali sie rezerwa ? Drugie pytanie...czy wina duzego

> spalania,linka ssania odbija,moze byc gaznik Aisan ? Sorki,ze smiece,ale zaczynam szukac

Moja Ćapa w drodze na borki , wtedy po raz pierwszy zalałem do pełna , spaliła dokładnie 6,3 litra i to przy jeździe 100-110km/h.

Także miło mnie zaskoczyła. Przypuszczam że gdym jechał tak 80-90 to śmiało poniżej 6l bym zszedł.

Natomiast w mieście jest różnie. Wiadomo te silniki w warunkach miejskich kiepsko sobie radzą. Nie powiem Ci dokładnie ile mi w mieście chla , ale myślę że te 7 litru wciągnie spokojnie.

Na trasie jak na 700sete i to też Asianową mój pali zadziwiająco mało hmm.gif A nie należę do ludzi którzy jeżdżą wolno i przepisowo zeby.GIF. Jak na taki silnik to daje radę !

Napisano

moim zdaniem po miescie dla 700 stki to normalna rzecz ze spali do 7 litrow moja tyle paliła non stop a tez niby było za duzo i byłem na regulacji w fiacie i dalej tyle paliła tyle ze troszke rowniej chodziła pozdr

Napisano

> Moja Ćapa w drodze na borki , wtedy po raz pierwszy zalałem do pełna , spaliła dokładnie 6,3 litra

> i to przy jeździe 100-110km/h.

> Także miło mnie zaskoczyła. Przypuszczam że gdym jechał tak 80-90 to śmiało poniżej 6l bym zszedł.

> Natomiast w mieście jest różnie. Wiadomo te silniki w warunkach miejskich kiepsko sobie radzą. Nie

> powiem Ci dokładnie ile mi w mieście chla , ale myślę że te 7 litru wciągnie spokojnie.

> Na trasie jak na 700sete i to też Asianową mój pali zadziwiająco mało A nie należę do ludzi którzy

> jeżdżą wolno i przepisowo . Jak na taki silnik to daje radę !

Ty, mnie zadziwiło moje 1.1 normalnie pali w granicach 7-10, Jadąc na Borki tam i z powrotem + parada i przejażdżki licznik wypluł 540km pojechałem na stację i dolałem to pełna 30l co daje wynik 5.5 winner.gif

Napisano

mój tez w tych granicach przepalił w takiej samej drodze jak Twoja zeby.GIF

Napisano

> moim zdaniem po miescie dla 700 stki to normalna rzecz ze spali do 7 litrow moja tyle paliła non

> stop a tez niby było za duzo i byłem na regulacji w fiacie i dalej tyle paliła tyle ze troszke

> rowniej chodziła pozdr

Do dupy z taką 700ką która nie jedzie, jest głośna a pali tyle co 1.1 zlosnik.gif

Napisano

> Do dupy z taką 700ką która nie jedzie, jest głośna a pali tyle co 1.1

nom tyle palą jak sie ma ciezką noge ale zeby tym autem jechac jakoś to musialem niezle dawac mu po piz...i to dlatego

Napisano

> Do dupy z taką 700ką która nie jedzie, jest głośna a pali tyle co 1.1

Zapomniał wół jak cielęciem był wpysk.gif

Napisano

Gdybym to ja miał kupować to na pewno 700 bym nie brał pod uwagę.

Jest to tak nie udany wynalazek że szkoda gadać.

Jakby nie mogli robić samych 900setek...

No ale nic , ma sie za free to nie mozna narzekać zeby.GIF.

Ale , będzie swap będzie dobrze zeby.GIF:D

Ale tak szczerze powiedziawszy 700set potrafi zaskoczyć hmm.gif

Kurde takie spalanie do teraz mnie dziwi zeby.GIF.

Na krótkich odcinkach jak goniłem chłopaków to nawet do 130km/h dobiegałem hmm.gif

Dokładnie to nie całe pół zbiornika na bokri czyli ode mnie z garażu 309km smile.gif.

Napisano

> Gdybym to ja miał kupować to na pewno 700 bym nie brał pod uwagę.

> Jest to tak nie udany wynalazek że szkoda gadać.

> Jakby nie mogli robić samych 900setek...

> No ale nic , ma sie za free to nie mozna narzekać .

> Ale , będzie swap będzie dobrze zeby.GIF

Muszę się z tobą zgodzic. Mam tak samo smile.gif Zapala mi sie rezerwa tankuje po 60zł to z 180-200KM znowu do rezerwy zrobie. zależy jaka jazda kiedys do 150KM i rezerwa. Ale przy w miare normalnej jezdzie spalanie ok.gifzlosnik.gif

Napisano

Witam!!!

Mój CC palił max 6.9 po mieście a jeździłem do deski smile.gif tyle że był na FOSie

Napisano

> Gdybym to ja miał kupować to na pewno 700 bym nie brał pod uwagę.

> Jest to tak nie udany wynalazek że szkoda gadać.

> Jakby nie mogli robić samych 900setek...

tak jakby 900 paliła mniej niż 1,1 spineyes.gif

mnie 1,8 125 KM w VAGu kiedyś do Mielna 6,4 wciągła więc mam świadomość że jest to wynik niesamowity smile.gif (oczywiście jazda eco-total eco)

jedyna słuszna opcja dla naszych cc czy sc to niestety 1,1, które pali jak pali ale na pewno stosunek mocy do spalania lepszy niż w 0,9

Napisano

> Witam!!!

> Mój CC palił max 6.9 po mieście a jeździłem do deski tyle że był na FOSie

i bardzo dobrze ze na fosie tez mam taki i przynajmniej naprawic można smile.gif

Napisano

> i bardzo dobrze ze na fosie tez mam taki i przynajmniej naprawic można

dokładnie raz na jakis czas rozkręcałem go na części pierwsze i czyściłem smile.gif nie było żadnych problemów - ale przyszedł czas, że zaczęło brakować mocy i z wielkim bólem trza było sprzedać. Jakby popatrzeć na liczby to mówią same za siebie CC 700 palił mi max 6.9, a SC 1.1 pali mniej więcej tyle samo a mocy ma o wiele więcej(oczywiście jak sie bedzie deptać to wir w baku smile.gif ) dlatego lepiej śmigac sejkiem smile.gif

Napisano

> tak jakby 900 paliła mniej niż 1,1

> mnie 1,8 125 KM w VAGu kiedyś do Mielna 6,4 wciągła więc mam świadomość że jest to wynik

> niesamowity (oczywiście jazda eco-total eco)

Ja zrobiłem Volvo s40 1.8T 6.6 smile.gif

> jedyna słuszna opcja dla naszych cc czy sc to niestety 1,1, które pali jak pali ale na pewno

> stosunek mocy do spalania lepszy niż w 0,9

Święta prawda smile.gif

Napisano

> tak jakby 900 paliła mniej niż 1,1

> mnie 1,8 125 KM w VAGu kiedyś do Mielna 6,4 wciągła więc mam świadomość że jest to wynik

> niesamowity (oczywiście jazda eco-total eco)

słyszałem właśnie że te 1.8 mało palą ok.gif

> jedyna słuszna opcja dla naszych cc czy sc to niestety 1,1, które pali jak pali ale na pewno

> stosunek mocy do spalania lepszy niż w 0,9

Napisano

> słyszałem właśnie że te 1.8 mało palą

powtarzam i oświadczam że była to jazda typowo po Dziadkowemu smile.gif 90-100-110 bez emocji i pokazywania kto tu rządzi smile.gif niestety miasto nie sprzyja takiemu spalaniu i generalnie moja noga też smile.gif ale wtedy byłem zdziwiony wskazaniem kalkulatora smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.