Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Filtr paliwa w 1.2 8v mpi pytanie do swapowiczów

Featured Replies

Napisano

Witam

Przymierzam się do swapa agenta 0,7 na 1.2 8v mpi 75kucy z P1 i mam pytanie dotyczące filtra paliwa. W sportingu jest filtr paliwa ale już z tego co wiem w Puncie z tym silnikiem co chcę włożyć to z tego co się orientuje to nie ma. Moje pytanie brzmi: czy zakładać filtr jak tak to jaki? (z czego?). Pompa jest 3 barowa oczywiście

Napisano

Generalnie to obojętnie jaki. Możesz zapodać pod autko, możesz zapodać pod maskę, nie ma różnicy.

Napisano
  • Autor

> Generalnie to obojętnie jaki. Możesz zapodać pod autko, możesz zapodać pod maskę, nie ma różnicy.

Ale montować? Może być seryjny z sportinga zaraz za bakiem? Nie będzie silnikowi przeszkadzał? nie będzie się dławił lub etc?

Napisano

> Ale montować? Może być seryjny z sportinga zaraz za bakiem? Nie będzie silnikowi przeszkadzał? nie

> będzie się dławił lub etc?

zakladaj normalny. nawet moze byc od cc/sc 900. bezposrednio za bakiem tam gdzie seryjny (jak masz seryjny to go zostaw ) ok.gif

Napisano
  • Autor

> zakladaj normalny. nawet moze byc od cc/sc 900. bezposrednio za bakiem tam gdzie seryjny (jak masz

> seryjny to go zostaw )

oki dzięki temat do zamknięcia

Napisano

funkcje filtra w palio czy punto pelnilo sitko zamocowane do wkladu pompy w baku ale nie zaszkodzi zamontowac pod samochodem lub pod maska zwyklego filtra poniewaz to sitko w baku czasem cos przepuszcza.

Napisano

> funkcje filtra w palio czy punto pelnilo sitko

ale tylko w mk2, w mk1 jest i sitko przy pompie i zwykły filtr na przewodzie jak u was

Napisano

> funkcje filtra w palio czy punto pelnilo sitko zamocowane do wkladu pompy w baku ale nie zaszkodzi

> zamontowac pod samochodem lub pod maska zwyklego filtra poniewaz to sitko w baku czasem cos

> przepuszcza.

w palio jest normlany filtr za bakiem zresztą taki sam jak w sc czy cc 1.1

Napisano

Jest w pompie sito i za pompa mam zamontowany filter, pod podwoziem. Dokladnie to Filtron PP 831.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.