Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nie działa część przycisków na drzwiach

Featured Replies

Napisano

Witam,

ciekawa rzecz...nie działa część przycisków na drzwiach, tzn. blokowanie/odblokowywanie drzwi, otwieranie/zamykanie prawej szyby (ale przycisk od strony pasażera działa), ustawienie prawego lusterka. I jeszcze temperatury powietrza nie wyświetla...

Jakieś pomysły??

Napisano

> Witam,

> ciekawa rzecz...nie działa część przycisków na drzwiach, tzn. blokowanie/odblokowywanie drzwi,

> otwieranie/zamykanie prawej szyby (ale przycisk od strony pasażera działa), ustawienie prawego

> lusterka. I jeszcze temperatury powietrza nie wyświetla...

> Jakieś pomysły??

Do sprawdzenia złączka elektryczna przy drzwiach. Można na początek spróbować rozpiąć i spiąć jeszcze raz, docelowo należałoby psiknąć czymś do czyszczenia styków.

Napisano

Wyjmujesz panel sterujący, zabierasz do domu. Otwierasz go, dokładnie wszystko myjesz, płytkę drukowana traktujesz acetonem lub zmywaczem do paznokci. Składasz wszystko do kupy, cieszysz sie dobrym działaniem.

Napisano
  • Autor

Jacobekal: Bezpiecznik F47 to pierwsza rzecz która sprawdziłem, a F51 co prawda w instrukcji jest niby od czujnika ciśn. powietrza ale też sprawdziłem...są ok.

Pawel-W, iNTER_: dzięki! spróbuje najpierw ze złączką w drzwiach a jak nie pomoże to wyjmę ten panel...

Napisano
  • Autor

haha...

dziś wszystko wróciło do normy cool.gif nic nie robiłem ale podejrzewam, że jednak coś jest gdzieś ze stykami...całą noc padał deszcz i powietrze jest wilgotne więc pewnie dzięki temu zaczęło działać...z szukaniem miejsca gdzie nie styka poczekam jak znów nie będzie działać...

Napisano

> z szukaniem miejsca gdzie nie styka poczekam jak znów nie będzie działać...

na pierwszy plan weż połączenie drzwi z nadwoziem, tą dużą wtyczkę.

Napisano

> Witam,

> ciekawa rzecz...nie działa część przycisków na drzwiach, tzn. blokowanie/odblokowywanie drzwi,

> otwieranie/zamykanie prawej szyby (ale przycisk od strony pasażera działa), ustawienie prawego

> lusterka. I jeszcze temperatury powietrza nie wyświetla...

> Jakieś pomysły??

Temat przerabiany na forum, na dodatek przezemnie wink.gif Jest wątek wraz z rozbebeszoną konsolą z drzwi i co i jak naprawić, szukajka choć leciwa - powinna zaskoczyc smile.gif

Napisano

> Wyjmujesz panel sterujący, zabierasz do domu. Otwierasz go, dokładnie wszystko myjesz, płytkę

> drukowana traktujesz acetonem lub zmywaczem do paznokci. Składasz wszystko do kupy, cieszysz

> sie dobrym działaniem.

Mi nie działają przyciski od zamykania/otwierania drzwi. Po otwarciu całego panelu widac dlaczego (załacznik). Da sie to jakoś zregenerowac?

post-136915-14352508063598_thumb.jpg

Napisano

Witam!

>Da sie to jakoś zregenerowac?

Utlenilo sie polaczenie miedzy stykiem a kostka.

Ten obszar, gdzie gumka zwiera ze soba pola.

Jedno z nich nie ma polaczenia.

Przerabialem u siebie.

Kawalek drucika, regenerujesz sciezke.

Pozdrawiam

Napisano

Szukajka nie zaskakuje. Ona generalnie nie szuka...to najgorsza wyszukiwarka jaką spotkałem na forach, a wiele ich widziałem.

Napisano

> Szukajka nie zaskakuje. Ona generalnie nie szuka...to najgorsza wyszukiwarka jaką spotkałem na

> forach, a wiele ich widziałem.

Ona szuka tylko trzeba ją oszukać wink.gif

Obowiązek po pierwsze to zaznaczyc przedział czasowy na NOWSZE NIŻ i tutaj zmieniamy tylko na ROK smile.gif I szukajka działa, a to że można przeprowadzić jedno wyszukiwanie na kilka minut smile.gif to chyba takie zabezpieczenie przed spamem...

TUTAJ TEMAT: KWIKNIJ TUTAJ

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.