Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przywitam sie i od razu pytam (techniczne)

Featured Replies

Napisano

Samochód już jeździ?? - jeśli tak to co było przyczyną??

I jeszcze przy okazji - czemu u mnie podobnie jak u kolegi wartość Desired Boost Pressure wynosi zawsze 0??

Napisano
  • Autor

> Samochód już jeździ?? - jeśli tak to co było przyczyną??

> I jeszcze przy okazji - czemu u mnie podobnie jak u kolegi wartość Desired Boost Pressure wynosi

> zawsze 0??

No niestety jeszcze się męczę (terminy), ale na 95% pod koniec tygodnia do fachury stawiam wóz i po wszystkim oczywiście zdam relacje co było nie tak ok.gif

Napisano

> I jeszcze przy okazji - czemu u mnie podobnie jak u kolegi wartość Desired Boost Pressure wynosi

> zawsze 0??

Ponieważ w CF-2 nie ma mapy ciśnienia doładowania zapisanej w ECU .

• 3 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

Znalazł sie winowajca, przepływomierz trup a do tego żeby było miło IC dziurawy no i turbina pompowała w atmosfere. Na poprawe humoru wstępne plany większy ic, turbina i więcej szmocy. Jak by ktoś chętny był w lipcu do sprzedania będę miał trubine z mojego JTD sprawdzana w bdb stanie.

Napisano

> Znalazł sie winowajca, przepływomierz trup a do tego żeby było miło IC dziurawy no i turbina

> pompowała w atmosfere.

Jakoś mnie ta diagnoza zbytnio nie zaskoczyła - miałeś te opcje sugerowane już około 15 maja smirk.gif

Napisano
  • Autor

> Jakoś mnie ta diagnoza zbytnio nie zaskoczyła - miałeś te opcje sugerowane już około 15 maja

No niby tak ale wolałem oddać we własciwe ręce które zrobią z tego auto. Ja tam na dieslach się zlosnik.gif nie znam. No ale niedługo auto uzdrowione wróci tak że zobaczymy jak to sie kula na prawde, bo jak by nie było to teraz miał z 80ps

Napisano

> Dodam że odometr zgadza się z licznikiem czyli licznik nie kręcony 170tys

> Z góry dzięki za pomoc

hej kolego mam pytanko jaki "odometr" jak sprawdzic fiata z kilometrów czy niebył kręcony? pytam bo chce kupic marea weekend i chce to zrobic profesjonalnie a nie laikowo smile.gif

Napisano

> hej kolego mam pytanko jaki "odometr" jak sprawdzic fiata z kilometrów czy niebył kręcony?

Poczytaj sobie podwieszony wątek FES ...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.