Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

rozrząd 1.6...

Featured Replies

Napisano

Rolki zakładałem takie same tylko pasek conti. Ale ten zestaw z linka jest też ok ok.gif

Napisano

Może być! Ja zakładałem pasek Gates i rolki SKF. Cena też przyzwoita jest smile.gif

Napisano

> Może być! Ja zakładałem pasek Gates i rolki SKF. Cena też przyzwoita jest

Ja też zakładałem pasek wzmacniany Gates, pompę i rolki SKF i śmiga jak ta lala.

Ten zestaw z linku powinien też być cacy.

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

> Ten zestaw z linku powinien też być cacy.

...dzięki wszystkim za odzew...

1. nie dziwi was że taki zestaw w intercars'ie kosztuje 370,-...? a tu tak tanio...?

2. to jeszcze dopytam o (nie żebym oszczędzał) o firmę Ruville co to jest w linku poniżej:

http://allegro.pl/item1062501596_rozrzad_182_a4_lancia_dedra_delta_lybra_1_6.html

pzdr mrk

ps. no będzie słońce...

Napisano

> ...dzięki wszystkim za odzew...

> 1. nie dziwi was że taki zestaw w intercars'ie kosztuje 370,-...? a tu tak tanio...?

Nie patrz na zestawy, bo w przypadku rozrządu taniej wychodzi kupić osobno pasek i rolki. W IC zestaw 370 a osobno 340 zł. Są tacy, co mają po 45 % rabatu, lub kupują w innej hurtowni z niższą marżą.

> 2. to jeszcze dopytam o (nie żebym oszczędzał) o firmę Ruville co to jest w linku poniżej:

> http://allegro.pl/item1062501596_rozrzad_182_a4_lancia_dedra_delta_lybra_1_6.html

Ruville jest tylko pakowaczem. W przypadku rozrządu do Fiata 1,6 wkłada do pudełka produkty INA.

Napisano
  • Autor

> Ruville jest tylko pakowaczem. W przypadku rozrządu do Fiata 1,6 wkłada do pudełka produkty INA.

...czyli warto...?

pzdr

Napisano

> Nie patrz na zestawy, bo w przypadku rozrządu taniej wychodzi kupić osobno pasek i rolki. W IC

> zestaw 370 a osobno 340 zł. Są tacy, co mają po 45 % rabatu, lub kupują w innej hurtowni z

> niższą marżą.

> Ruville jest tylko pakowaczem. W przypadku rozrządu do Fiata 1,6 wkłada do pudełka produkty INA.

SKF w pudełku Ruville też się zdarza, jak ktoś ma wtykę na magazynie można sobie wybierać co lepsze zeby.GIF Sprawdzone empirycznie hehe

Napisano

> SKF w pudełku Ruville też się zdarza, jak ktoś ma wtykę na magazynie można sobie wybierać co lepsze

> Sprawdzone empirycznie hehe

Owszem, Ruville wkłada też do swoich pudełek SKF, ale w przypadku napinacza do 1,6 kładą INA. SKF robi zupełnie inny konstrukcyjnie napinacz do tego silnika.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.