Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotele SPEED - zamówienie zbiorowe.

Featured Replies

Napisano

Cześć smile.gif

Chciałbym się dowiedzieć ile osób byłoby zainteresowanych zakupem foteli MIRCO (SPEED). Napisałem meila do tej firmy odnośnie zamówienia zbiorowego (minimum 10 sztuk foteli) i dostałem następującą wiadomość:

"Witam. Przy takiej ilości możemy zaproponować rabat 10% oraz przy przelewie wysyłka gratis (fotele pakowane po 2szt)

pozdrawiam"

Jeśli uzbiera się więcej osób może dałoby się wynegocjować jeszcze lepsze warunki.

Cenik foteli na stronie producenta: klik

Proszę o wszelkie propozycje i uwagi odnośnie tego tematu smile.gif

Napisano

Troche nie rozumiem tego z przesylka. Jak zamowie 2 to mam gratis a jak nie to place normalnie za przesylke? confused.gif

Napisano
  • Autor

> Troche nie rozumiem tego z przesylka. Jak zamowie 2 to mam gratis a jak nie to place normalnie za

> przesylke?

Tak, przy zamówieniu dwóch foteli na ten sam adres przesyłka jest darmowa (jeśli zamówi się dwa lub ewentualnie znajdzie się osoba w najbliższej okolicy która też będzie chciała zamówić fotel).

Napisano

po co chcesz zamawiac przez poczte skoro mieszkasz w czechowicach i do skoczowa masz 30km hmm.gif bezsensowne

Napisano
  • Autor

> po co chcesz zamawiac przez poczte skoro mieszkasz w czechowicach i do skoczowa masz 30km

> bezsensowne

Ja fotel mogę odebrać osobiście, ale jak ktoś mieszka dalej to może nie mieć możliwości odbioru osobistego

Napisano

> Proszę o wszelkie propozycje i uwagi odnośnie tego tematu

Na co komu i do czego takie fotele? Wyglądają jak foteliki do przewożenia dzieci, w dodatku z Tesco. Wrzuć to na Centomanię ok.gifgrinser006.gif

Napisano

> Cześć

> Chciałbym się dowiedzieć ile osób byłoby zainteresowanych zakupem foteli MIRCO (SPEED). Napisałem

> meila do tej firmy odnośnie zamówienia zbiorowego (minimum 10 sztuk foteli)

Spojrz na mojego siga.

Napisano

To ma być wygodne:

s2000-01_091102146_mbd.jpg

Nie, dziękuję taczką nie jeżdżę grinser006.gif

Napisano

> To ma być wygodne:

> Nie, dziękuję taczką nie jeżdżę

Nie ma wygodniejszych siedzeń od kubłów, czyli jednak jeździsz taczką.

Napisano

> Cześć

> Chciałbym się dowiedzieć ile osób byłoby zainteresowanych zakupem foteli MIRCO (SPEED). Napisałem

> meila do tej firmy odnośnie zamówienia zbiorowego (minimum 10 sztuk foteli) i dostałem

> następującą wiadomość:

> "Witam. Przy takiej ilości możemy zaproponować rabat 10% oraz przy przelewie wysyłka gratis (fotele

> pakowane po 2szt)

> pozdrawiam"

> Jeśli uzbiera się więcej osób może dałoby się wynegocjować jeszcze lepsze warunki.

> Cenik foteli na stronie producenta: klik

> Proszę o wszelkie propozycje i uwagi odnośnie tego tematu

a macie jakis inny sklep z fotelemi?? ja bardziej bym gustowałw zwykłych fotelach rozkładanych, ale takich na wzór kubełków troszke, a w tym skoczowie lipe mają straszną...

Napisano

> a macie jakis inny sklep z fotelemi?? ja bardziej bym gustowałw zwykłych fotelach rozkładanych, ale

> takich na wzór kubełków troszke, a w tym skoczowie lipe mają straszną...

Albo kubel, albo rozkladany. Rozkladnay kubel to taka ani swinka, ani morska. Jesli juz chce miec bardziej fotel pochylony to na mocowaniach z tylu mozesz go nizej zamocowac, a same mocowania rozkladane dac. Zasada kubla jest taka, ze ma byc sztywno i ciasno, dlatego kubel dobiera sie pod siebie, a nie uniwersalny pod iles osob. Taka niestety jest prawda.

Napisano

> Albo kubel, albo rozkladany. Rozkladnay kubel to taka ani swinka, ani morska. Jesli juz chce miec

> bardziej fotel pochylony to na mocowaniach z tylu mozesz go nizej zamocowac, a same mocowania

> rozkladane dac. Zasada kubla jest taka, ze ma byc sztywno i ciasno, dlatego kubel dobiera sie

> pod siebie, a nie uniwersalny pod iles osob. Taka niestety jest prawda.

może źle się wyraziłem, ja chce cos na ta modłę:

http://allegro.pl/item1046943903_fotele_sportowe_kubelkowe_monza_cena_za_2.html

Napisano

> Nie ma wygodniejszych siedzeń od kubłów, czyli jednak jeździsz taczką.

Nie ma bezpieczniejszych foteli od kubełkow. Co do wygody to droga Wrocław-Poznań i tyłek do wymiany wink.gif

Napisano

> Co do wygody to droga Wrocław-Poznań i tyłek do wymiany

jak ktos jezdzi inaczej niz kapelusz, to kubly beda ok, bo nie wpadnie do kieszeni na drzwiach, ale jezdzilem trasy po 1tys km w kublach i bylo ok.

pamietam, ze predzej mnie na seriach plecy bolaly od garbienia niz w kublach.

a trase Poznan-Wroclaw w kublach jechalem moze nawet 10x.

Napisano

> Nie ma bezpieczniejszych foteli od kubełkow. Co do wygody to droga Wrocław-Poznań i tyłek do

> wymiany

jak tak miałem po pierwszej długiej trasie

a teraz to wsiadam i jade i mogę też powiedzieć że kubełki

zajefajne są zeby.GIF

Napisano

> Nie ma bezpieczniejszych foteli od kubełkow. Co do wygody to droga Wrocław-Poznań i tyłek do

> wymiany

Jechałem nad morze i z powrotem w Mirco II i dla mnie rewelacja.

Jakby się dało to bym sobie i do ciężarówki założył smile.gif

Napisano

> wymiany

To chyba masz go do wymiany bardziej przez zawias niż kubeł.

Bo po twardym kuble mnie mniej boli niż po siedzeniu, na którym siedziało się prawie jak na taborecie.

W seryjnych fotelach często bóle pleców powodują te wypuklenia na lędzwiach np. Opel, Renault itp.

Projektują parcia tak jakby wszyscy mieli jednakową anatomie pleców.

W kubełkach tego problemu nie ma, bo oparcia są płasie, albo lekko wklęsłe.

Napisano

> w norauto teraz za 600 na allegro po 900

widziałem za 660zł za dwa w Nor auto

Napisano

> To ma być wygodne:

> Nie, dziękuję taczką nie jeżdżę

taka prawda ze bardziej zmęczony wysiadam z seryjnego fotela niż z kubła, do tego w seryjnym mnie całe plecy bolą i w ogole

Napisano

> ale dwa ??

tak, a myslisz ze dlaczego sprzedajacy z aukcji sprzedaje tylko 2 sztuki hehe.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.