Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wymiana łożyska Mcpersona od góry ? .

Featured Replies

Napisano

Witam mam pytanie czy wymianę łożyska kolumny MCpampersa wink.gif i odbój z gumy da sie wymienić od góry odkręcając te 3 śróbki? bez wyciągania koła i amora.

Czy po kolei wyciągnać koło amor auto na 6 lewarków i dopiero na wyciągnietym amo założyć łożysko główne? .

Napisano

musisz wyjąć cały amortyzator ok.gif

Napisano
  • Autor

Nie da rady od góry napewno ?

Nie wiecie czy w ASO dostanę tę łozysko bo do Una już nie ściągają części, a panda nie ma tego samego albo punto te nowe auta ? .

Napisano

> Nie da rady od góry napewno ?

niedawno wymieniałem sprężyny i powiem szczerze, że nie wyobrażam sobie wymiany poduszki i łożyska bez wyjęcia całego amorka wink.gif

Napisano

> niedawno wymieniałem sprężyny i powiem szczerze, że nie wyobrażam sobie wymiany poduszki i łożyska

> bez wyjęcia całego amorka

Nie wiem jak to robiłeś, ale ja obie gumy wyciągałem i zakładałem bez wyjmowania kolumny i w ogóle bez podnoszenia auta... hmm.gifgrinser006.gif

Napisano
  • Autor

Ok dzięki więc auto idzie do garażowego Aso wink.gif bo nie mam ściagacza do fedr a mi to za 20 zł zrobią .

A nie wiecie czy da się jeszcze kupić w aso te łożysko? .

Napisano

> Ok dzięki więc auto idzie do garażowego Aso bo nie mam ściagacza do fedr a mi to za 20 zł zrobią .

> A nie wiecie czy da się jeszcze kupić w aso te łożysko? .

co Ty masz z tym ASO? pełno jest sklepów gdzie mają 131653654761 łożysk mcpersona do UNO różnych firm

Napisano

> Ok dzięki więc auto idzie do garażowego Aso bo nie mam ściagacza do fedr a mi to za 20 zł zrobią .

> A nie wiecie czy da się jeszcze kupić w aso te łożysko? .

http://www.allegro.pl/item1071966209_lozysko_amortyzatora_przedniego_fiat_uno_kpl_2sz.html

W sumie jakby się bardzo bardzo uprzeć to może wysooooko lewarując auto - dałoby się wymienić to na samochodzie ale wierz mi - łatwiej będzie zdejmując amor.

To tylko koło i 2 śruby... 10 minut. (+ jeśli masz to śrubka trzymająca przewód hamulcowy)

Napisano
  • Autor

Co mam z Aso bo ktoś gadał że orginał kosztuje tyle samo co zamiennik wink.gif akurat to jest tanie .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.