Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Taka mała ankieta...

Featured Replies

Napisano

Jakie instalacje są polecane w Waszym rejonie przez gazowników? Co Wam montują?

Prosiłbym o wpisywanie: Rejon - Marka instalacji.

Napisano

> Jakie instalacje są polecane w Waszym rejonie przez gazowników? Co Wam montują?

> Prosiłbym o wpisywanie: Rejon - Marka instalacji.

A to różnie... bo jak pojadę do autoryzowanego przedstawiciela czakramu to polecają BRC...

Jak pójdę do salonu fiata w Gdańsku to tartarini...

Napisano
  • Autor

> A to różnie... bo jak pojadę do autoryzowanego przedstawiciela czakramu to polecają BRC...

> Jak pójdę do salonu fiata w Gdańsku to tartarini...

No fiat zawsze dawał tartarini - w Lublinie też ale powiedzmy, że ASO pomijamy grinser006.gif

Napisano

W Swifcie niezależny gazownik polecał BRC i taką założył, do Fiata też chciał mi sequenta24 sprzedać, ale wybrałem Staga. Kupiłem od niego wszystkie graty i sam założyłem.

Napisano

trochę bez sensu taka ankieta, co ulica czy dzielnica to gazownik daje innej firmy. konkurencja jest duża i wymusza bycia lepszym przedstawicielem jakiejś firmy. Ja tam osobiście się nie spotkałem, że w jednym mieście jest więcej niż jeden przedstawiciel np lovato czy elpigaz

Napisano
  • Autor

> trochę bez sensu taka ankieta, co ulica czy dzielnica to gazownik daje innej firmy. konkurencja

> jest duża i wymusza bycia lepszym przedstawicielem jakiejś firmy. Ja tam osobiście się nie

> spotkałem, że w jednym mieście jest więcej niż jeden przedstawiciel np lovato czy elpigaz

No ale może są trendy jakieś w danych regionach, może ludzie sobie polecają "z ust do ust" to a nie tamto... no chyba że internet zdominował wszystko i granice się zatarły grinser006.gif

Napisano

> No ale może są trendy jakieś w danych regionach, może ludzie sobie polecają "z ust do ust" to a nie

> tamto... no chyba że internet zdominował wszystko i granice się zatarły

lokalnie to polecają sobie sprawdzone warsztaty, gdzie jest jakis konkretny i obcykany w temacie fachura. Ja np wybrałem warsztat, który z dobre 20 lat funkcjonuje na rynku gazu, dodatkowo oferował instalację popularnej firmy, gdzie elementy serwisowe są przezz dlugie lata robione i dostarczane. Wcześniej miałem jakąś włoską, co po 2 latach już nie można było dostać jakiś ścisle okreslonych elementów zamiennych. mam elpigaz i zero problemów z obsługa 5 letniej instalacji

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.