Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kiera

Featured Replies

Napisano

Witam Unomaniaków!

Tak sobie ostatnio pomyślałem żeby zwiekszyć komfort jazdy moim unolotem i pierwsze o czym pomyślałem to kiera 270635636-JUMP2.gif. Co można w naszym wehikule nasmarować/wymienić by skręcarka lepiej (lżej) chodziła bo jak narazie to u mnie dość cieżko z tym jest. smile.gif

Napisano

dopompować koła, nasmarować łożyska kolumny mcphersona, nasmarować maglownicę i to chyba tyle odpowiada za skręcanie

a i nie kręcić w miejscu

Napisano

> Witam Unomaniaków!

> Tak sobie ostatnio pomyślałem żeby zwiekszyć komfort jazdy moim unolotem i pierwsze o czym

> pomyślałem to kiera . Co można w naszym wehikule nasmarować/wymienić by skręcarka lepiej

> (lżej) chodziła bo jak narazie to u mnie dość cieżko z tym jest.

wymien lożyska w mcphersonie

Napisano

jeszcze możesz zmienić koła na cieńsze, najłatwiej się kręci na 135 a najciężej na 185

Napisano

> jeszcze możesz zmienić koła na cieńsze, najłatwiej się kręci na 135 a najciężej na 185

bzdura... to zależy od rodzaju gumy, ciśnienia, oporów toczenia, oporów bocznych opony itp... niejednokrotnie łatwiej się kręci na szerszych niż cieńszych (druga sprawa to w szerszych jest mniejszy jednostkowy nacisk na powierzchnie, a więc i mniejszy opór) ;p

Napisano

> bzdura... to zależy od rodzaju gumy, ciśnienia, oporów toczenia, oporów bocznych opony itp...

> niejednokrotnie łatwiej się kręci na szerszych niż cieńszych (druga sprawa to w szerszych jest

> mniejszy jednostkowy nacisk na powierzchnie, a więc i mniejszy opór) ;p

Ale szersze stykają się większą powierzchnią z podłożem 270751858-jezyk.gifgrinser006.gif

Napisano

Ja do siebie ze 155 zimówek włożyłem 185 i nie odczułem żadnej różnicy.

Napisano

> Ale szersze stykają się większą powierzchnią z podłożem

Ja rok temu zmieniałem 135 na 155 i kręciło mi się dużo lżej.

Napisano

> Ja rok temu zmieniałem 135 na 155 i kręciło mi się dużo lżej.

a ja na małej kierownicy nie odczuwam różnicy czy mam zimowe 155 czy letnie 195 grinser006.gif

Napisano

zrób remont generalny układu kierowniczego z wymianą łożysk, zworzni, smarowaniem krzyżaków w kolumnie i smarowaniem listwy, a jak nie będzie satysfakcjonujące, to załóż przekładnię ze wspomaganiem

Napisano

czepiasz się 270751858-jezyk.gif

a Ty napisałeś z wielkiej litery, a zdania nawet nie utworzyłeś wpysk.gif buhehe

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.