Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

1.1 tyrkoli.

Featured Replies

Napisano

Witam.

Ostatnio zauwazylem ze na niższych obrotach, wciskajac mu gaz, traci totalnie moc a po chwili jedzie jak powinien. Czasami i na wyższych obrotach mam ten problem oslabiony.gif

Mam swoje dwie opcje ale to później, czekam na Wasze pomysły, a jak znajde kilka chwil to obadam temat ok.gif

ps: czujnik położenia wału w 1.2 jest taki sam jak w 1.1 ?

Dzięki piwo.gif

Napisano

> ps: czujnik położenia wału w 1.2 jest taki sam jak w 1.1 ?

> Dzięki

Sam czujnik tak, ale 1,1 ma dłuższy przewód i inną kostkę.

Napisano

> Witam.

> Ostatnio zauwazylem ze na niższych obrotach, wciskajac mu gaz, traci totalnie moc a po chwili

> jedzie jak powinien. Czasami i na wyższych obrotach mam ten problem

> Mam swoje dwie opcje ale to później, czekam na Wasze pomysły, a jak znajde kilka chwil to obadam

> temat

> ps: czujnik położenia wału w 1.2 jest taki sam jak w 1.1 ?

> Dzięki

u mnie tez tak jest. pomaga zdjecie nogi z gazu hahaha.gif w ogole jak mu sie wcisnie w podloge to tak na dwa razy sie kula... najlepiej idzie, jak sie stopniowa dociska pedal wraz ze wzrostem obrotow zeby.GIF

Napisano

> Witam.

> Ostatnio zauwazylem ze na niższych obrotach, wciskajac mu gaz, traci totalnie moc a po chwili

> Mam swoje dwie opcje ale to później, czekam na Wasze pomysły, a jak znajde kilka chwil to obadam

> temat

Kurde mam ten sam problem :| Wciskam gaz chwila zamuły i po chwili dostaje moc boje_sie.gif Nie wiem co to moze byc , jak cos wymyślisz daj znac ok.gif ??

Napisano

odłącz sondę i zobacz jak będzie, miałem niedawno ten sam problem w 1.2 8v

Napisano

> u mnie tez tak jest. pomaga zdjecie nogi z gazu w ogole jak mu sie wcisnie w podloge to tak na dwa

> razy sie kula... najlepiej idzie, jak sie stopniowa dociska pedal wraz ze wzrostem obrotow

Ja tak zawsze robię ok.gif pełny gaz wciskam od 2500-3000 obrotów jak już turbina dobrze zaczyna dmuchać. Poniżej 2 tys to tylko muskam pedał gazu. Tak się już nauczyłem z dawna. Efekt uboczny takiej taktyki to niskie spalanie. Jeszcze jak miałem serię to pamiętam że nie było różnicy czy się wcisnelo w podłogę czy tylko do połowy z niskich obrotów. Subiektywnie wydawało mi się że jak wciskam mniej gazu to jest mocniejszy bo nie trzeba tak depać a ono już jedzie, a jak wciskałem do oporu to jechało tak samo tylko głośniej buczało w filtrze.

Napisano
  • Autor

> Sam czujnik tak, ale 1,1 ma dłuższy przewód i inną kostkę.

Dzięki ok.gif

Z kablem nie problem a z kostka w sumie też zlosnik.gif

Napisano

> temat

Mam to samo. Dodatkowo od czasu, do czasu potrafi przerwać na ułamek sekundy..

U mnie to na 100% przewody WN do wymiany wink.gif

Napisano
  • Autor

> Mam to samo. Dodatkowo od czasu, do czasu potrafi przerwać na ułamek sekundy..

> U mnie to na 100% przewody WN do wymiany

Ja akurat pprzewody mam niedawno wymienione ok.gif

Napisano

> Ja akurat pprzewody mam niedawno wymienione

Panie a u Ciebie nie miesza program przypadkiem? Masz teraz serie glowice, a program byl napisany pod dlubana... sick.gif

Napisano

chłopaki ja Wam mówię podmieńcie czujnik położenia wału wink.gif

Napisano
  • Autor

> Panie a u Ciebie nie miesza program przypadkiem? Masz teraz serie glowice, a program byl napisany

> pod dlubana...

Tu akurat program to nie jest, ale raczej tak jak napisał kolega wyżej zlosnik.gif

Napisano

> chłopaki ja Wam mówię podmieńcie czujnik położenia wału

Ja bym raczej dobrze wysuszył auto rotfl.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.