Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Realne spalanie gazu passat b4 1.8

Featured Replies

Napisano

witajcie

czytałem, że w cyklu mieszanym spala od 8l do 15l jak to jest w rzeczywistości bo to dosyć ciekawe i trwałe auto i zainteresowało mnie jako auto dla żony to jazdy głównie po wioskach.

Napisano

> witajcie

> czytałem, że w cyklu mieszanym spala od 8l do 15l jak to jest w rzeczywistości bo to dosyć ciekawe

> i trwałe auto i zainteresowało mnie jako auto dla żony to jazdy głównie po wioskach.

jesli nie bedzie duzych korkow w miescie albo bardzo but.gif to zmiascie sie spokojnie w 11L LPG

Napisano

Przy sprawnej instalacji nigdy nie przekroczyłem 12 l/100 w mieście i 10l/100km w trasie, zdarzały się wyniki mniejsze.

Miałem wersję 75KM (AAM).

Świetne, niezawodne i tanie w utrzymaniu auto.

BTW Ostatnio widziałem mój egzemplarz w komisie z przebiegiem z którym ja go sprzedawałem alien.gif a wiem, że jeździł jako taxi.

Napisano
  • Autor

> BTW Ostatnio widziałem mój egzemplarz w komisie z przebiegiem z którym ja go sprzedawałem a wiem,

> że jeździł jako taxi.

oczywiście zrobiłeś z tym porządek?

Napisano

> oczywiście zrobiłeś z tym porządek?

Nie 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

> Nie

to źle, nie dałeś nauczki więc jest szansa, że kiedyś sam poniesiesz jej konsekwencje kupując auto frown.gif

Napisano

> to źle, nie dałeś nauczki więc jest szansa, że kiedyś sam poniesiesz jej konsekwencje kupując auto

A co twoim zdaniem kolega Damu powinien zrobić? Pytam z ciekawości. hmm.gif

PZDR

Napisano
  • Autor

> A co twoim zdaniem kolega Damu powinien zrobić? Pytam z ciekawości.

> PZDR

Pójść do prokuratury i złożyć doniesienie w sprawie oszustwa. Oni się już resztą zajmą. Sprawdzony sposób działa wyśmienicie.

Napisano

> Pójść do prokuratury i złożyć doniesienie w sprawie oszustwa. Oni się już resztą zajmą. Sprawdzony

> sposób działa wyśmienicie.

Teorię znam. Po odpowiedzi wnoszę, że często to praktykujesz?

PZDR

Napisano
  • Autor

> Teorię znam. Po odpowiedzi wnoszę, że często to praktykujesz?

> PZDR

Raz mnie coś takiego spotkało i skorzystałem z okazji, żeby udowodnić śmieciowi z komisu, że nie jest bezkarny.

Napisano

> Raz mnie coś takiego spotkało i skorzystałem z okazji, żeby udowodnić śmieciowi z komisu, że nie

> jest bezkarny.

Napisz jaką karę poniósł.

BTW to w opisywanym przeze mnie przypadku spojrzałem tylko z ciekawości na licznik, nie rozmawiałem nt. tego samochodu więc skąd mam wiedzieć, czy nie informują o prawdziwym przebiegu? Skąd komisant ma znać ten prawdziwy przebieg? Takich niewiadomych jest mnóstwo i żeby taką sprawę zakończyć z powodzeniem trzeba mieć czas i chęci. Ja nie jestem strażnikiem Teksasu skromny.gif Żeby uprzedzić Twoje kolejne uszczypliwości dodam jeszcze, że w wyniku pewnej sytuacji, w której wykazałem postawę obywatelską (przypadek nie związany z motoryzacją) dostałem taki łomot że .... zatem być może stanę się kiedyś ofiarą oszusta przekręcającego liczniki, ale moje kości nie będą musiały się zrastać.

Prokuratorzy tez mają poważniejsze sprawy niż przekręcanie liczników crazy.gif

Napisano
  • Autor

> Napisz jaką karę poniósł.

Gdy sprawą zajmuje się prokuratura, właściciel komisu zaczyna trzepać portkami. Zwykle wtedy odzywa się do zainteresowanego i chce się dogadać. Idzie się wtedy do prokuratury i informuje o polubownym załatwieniu sporu (zależy na jakim etapie jest sprawa)

> komisant ma znać ten prawdziwy przebieg?

Jest profesjonalnym sprzedawcą i od niego wymaga się aby wiedział co sprzedaje.

Takich niewiadomych jest mnóstwo i żeby taką sprawę

> zakończyć z powodzeniem trzeba mieć czas i chęci. Ja nie jestem strażnikiem Teksasu

rozumiem, ale z tym czasem nie jest tak źle, w prokuraturze formalności trwają ok 40minut.

Żeby

> uprzedzić Twoje kolejne uszczypliwości dodam jeszcze, że w wyniku pewnej sytuacji, w której

> wykazałem postawę obywatelską (przypadek nie związany z motoryzacją) dostałem taki łomot że

> .... zatem być może stanę się kiedyś ofiarą oszusta przekręcającego liczniki, ale moje kości

> nie będą musiały się zrastać.

rozumiem, ale nie powinieneś się poddawać, zło nigdy nie może być górą.

> Prokuratorzy tez mają poważniejsze sprawy niż przekręcanie liczników

Każda sprawa jest ważna, prokuratura jest między innymi dlatego żeby pomagać takim jak my, utrzymywani są za nasze pieniądze więc nie ma czegoś takiego, że mają ważniejsze sprawy.

Napisano

Myślę, że albo jesteś idealistą, albo jesteś naiwny, albo jedno i drugie zlosnik.gif

W każdym razie odbiegliśmy dość mocno od tematu.

Pzdr.

30.GIF

Napisano
  • Autor

> Myślę, że albo jesteś idealistą, albo jesteś naiwny, albo jedno i drugie

raczej jestem idealistą i od każdego wymagam takiego podejścia. Inaczej świat zszedł by na psy. Na każdym kroku spotykam partaczy, budowali mi taras zrobili, źle musieli wszystko rozebrać i wymieniać belki podporowe bo były spękane. Jeszcze mi wciskali kit, że tak zachowuje się naturalne drewno. Należy wymagać jakości na każdym kroku i nigdy nie popuszczać. Jedynie w ten sposób można zmienić świat na lepszy i dogonić zachód.

> W każdym razie odbiegliśmy dość mocno od tematu.

> Pzdr.

fakt trochę odbiegamy uprzejmie więc przepraszamy cool.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.