Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Klatka Bezpieczeństwa!

Featured Replies

Napisano

Interesuje mnie montaż klatki a Cieniasie. Moje pytanie czy nie ma ktoś z was do sprzedania takiej gotowej, do wstawienia?

Wiem, że Trela robi dobre klatki ale troche to drogie, wolałbym kupic gotową i samemu włożyć.

Napisano

> Interesuje mnie montaż klatki a Cieniasie. Moje pytanie czy nie ma ktoś z was do sprzedania takiej

> gotowej, do wstawienia?

> Wiem, że Trela robi dobre klatki ale troche to drogie, wolałbym kupic gotową i samemu włożyć.

jak chcesz to Ci zalatwie wstawienie klatki w dobrej cenie... Zobacz sobie zdjęcie w moim podpisie... mnie ta klata kosztowala 1100zł (cała wspawana od podstaw) mam do niej wszystkie papiery, jest wg załącznika j itp a robota profi...

Napisano

> jak chcesz to Ci zalatwie wstawienie klatki w dobrej cenie... Zobacz sobie zdjęcie w moim

> podpisie... mnie ta klata kosztowala 1100zł (cała wspawana od podstaw) mam do niej wszystkie

> papiery, jest wg załącznika j itp a robota profi...

A obspawanie budy dodatkowo ile by kosztowało?

Kompletnie wszystko trzeba wybebeszyć?

Napisano

> ireco motor sport

> bierzesz powyginane elementy i spawasz sam

pospawac a pospawac tez roznica zlosnik.gif

Napisano

> A obspawanie budy dodatkowo ile by kosztowało?

> Kompletnie wszystko trzeba wybebeszyć?

Wybebeszyć i odmalować smile.gif

Napisano
  • Autor

> jak chcesz to Ci zalatwie wstawienie klatki w dobrej cenie... Zobacz sobie zdjęcie w moim

> podpisie... mnie ta klata kosztowala 1100zł (cała wspawana od podstaw) mam do niej wszystkie

> papiery, jest wg załącznika j itp a robota profi...

a jest możliwość zamówić klatkę do montażu? bo z tego sie Cie domyślam musiałbym auto postawić do wstawienia, z związku z tym raczej troche daleko bede miał.

A w sumie nie zapytałem, gdzie miałoby miejsce wstawienie tej klatki??

Napisano

> a jest możliwość zamówić klatkę do montażu? bo z tego sie Cie domyślam musiałbym auto postawić do

> wstawienia, z związku z tym raczej troche daleko bede miał.

> A w sumie nie zapytałem, gdzie miałoby miejsce wstawienie tej klatki??

Koleś to robi w brennej... obspawać budę też może... Jeżeli z nim zagadasz to może zrobić klatke u siebie w cc i potem tobie ją wstawić (lecz będzie to wtedy klatka skręcana więc nie będzie tak idealnie dolegać, przednie zastrzały będą bliżej itp...

Ja jak chciałem robić to właśnie taka opcje brałem pod uwagę, lecz po głębszym zastanowieniu się wolałem już całe auto rozebrać w środku, zawieźć i wspawać do auta, cena byla praktycznie ta sama a efekt jest o wiele lepszy bo auto jest sztywniejsze niż przy klatce skręcanej więc naprawde polecam...

Napisano

> ireco motor sport

> bierzesz powyginane elementy i spawasz sam

w ireco za elementy do takiej klatki jak ja mam do pospawania to zostawi z 1700-1800zł więc zupełnie nie opłacalny interes...

Napisano

> w ireco za elementy do takiej klatki jak ja mam do pospawania to zostawi z 1700-1800zł więc

> zupełnie nie opłacalny interes...

a jakie dokładnie to elementy?

Napisano

> a jakie dokładnie to elementy?

ale co jakie dokładnie bo nie wiem o co pytasz? takie, żeby zbudować taką klatke jak ja mam...

Napisano

> ale co jakie dokładnie bo nie wiem o co pytasz? takie, żeby zbudować taką klatke jak ja mam...

co dostajesz z Ireco za te 1700-1800zl?

Napisano

> co dostajesz z Ireco za te 1700-1800zl?

Z góry wszystkich przepraszam... zle napisalem cene (wlasnie sprawdzilem maila od nich). Zestaw do samodzielnego montazu klatki w cc z krzyzej z tyłu oraz trójkąty w drzwiach (taka jak sparco do seja była) to koszt 1200zł (klatke dostajemy w kawałkach i sami sobie ją spawać musimy ( każdy element osobno). Koszt wstawienia w Ireco takiej klatki to 2400zł.

Napisano

> Z góry wszystkich przepraszam... zle napisalem cene (wlasnie sprawdzilem maila od nich). Zestaw do

> samodzielnego montazu klatki w cc z krzyzej z tyłu oraz trójkąty w drzwiach (taka jak sparco

> do seja była) to koszt 1200zł (klatke dostajemy w kawałkach i sami sobie ją spawać musimy (

> każdy element osobno). Koszt wstawienia w Ireco takiej klatki to 2400zł.

u mnie 1600,wszystko spawane tig-iem i jeszcze drogo zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

Mi najbardziej opłacałoby się gdzieś bliżej, Warszawa może. Tam mam gościa który cos koło 2000 robi klatki.

Na tym to lepiej nie oszczędzac, jednak o bezpieczeństwo chodzi.

Napisano

> ale co jakie dokładnie bo nie wiem o co pytasz? takie, żeby zbudować taką klatke jak ja mam...

ile dałeś za swoją?

ja zapłaciłem u nich za rolbara z krzyżem i przelotką do pasów 500zł później dokupowałem przednie pałąki i zapłaciłem 450zł

za zastrzały boczne chcieli 400zł

Napisano

> Z góry wszystkich przepraszam... zle napisalem cene (wlasnie sprawdzilem maila od nich). Zestaw do

> samodzielnego montazu klatki w cc z krzyzej z tyłu oraz trójkąty w drzwiach (taka jak sparco

> do seja była) to koszt 1200zł (klatke dostajemy w kawałkach i sami sobie ją spawać musimy (

> każdy element osobno). Koszt wstawienia w Ireco takiej klatki to 2400zł.

Rury frezowane, czy trzeba samemu? palacz.gif

Napisano

> ile dałeś za swoją?

> ja zapłaciłem u nich za rolbara z krzyżem i przelotką do pasów 500zł później dokupowałem przednie

> pałąki i zapłaciłem 450zł

> za zastrzały boczne chcieli 400zł

1200zł wspawana w auto od a do z pod ten konkretnie samochód i w takiej specyfikacji jakiej chciałem (krzyże w drzwiach, krzyż z tyłu, zastrzał poprzeczny za fotelami, zastrzał poprzeczny miedzy tylnimi nadkolami, przyspawana blachamy z otworami do przednich słupków oraz przyspawana do słupków bocznych oraz przy dachu nad szybą przednią). Mam do niej certyfikat, kopie faktury za kupno rur, oznaczenie z nr klatki itp itd...

Napisano

daj namiar poproszę grinser006.gif

PS malują wnętrze, rozkładają i składają wnętrze?

Napisano

> 1200zł wspawana w auto od a do z pod ten konkretnie samochód i w takiej specyfikacji jakiej

> chciałem (krzyże w drzwiach, krzyż z tyłu, zastrzał poprzeczny za fotelami, zastrzał

> poprzeczny miedzy tylnimi nadkolami, przyspawana blachamy z otworami do przednich słupków oraz

> przyspawana do słupków bocznych oraz przy dachu nad szybą przednią). Mam do niej certyfikat,

> kopie faktury za kupno rur, oznaczenie z nr klatki itp itd...

fajna cena

Napisano

> heh, nie widzę cennika jakiegoś

> A ten sejek jakiś tekst to central??

podłogi to nima..może odelżony? grinser006.gif

Napisano

> podłogi to nima..może odelżony?

nie sądze, to nie 1/4 zeby.GIF do ścigania chyba lepiej dociązyć tył (aku się daje itp) co by rozkład masy był lepszy i prowadzene?No chyba ze się myle zeby.GIF

Napisano

> daj namiar poproszę

> PS malują wnętrze, rozkładają i składają wnętrze?

W trójmieście klatki buduje http://www.conceptmotorsport.pl/

Załącznikowe, niezałącznikowe - co tam tylko chcesz.

Jakby co, to mów że namiar masz ode mnie smile.gif

Napisano

trzeba zadzwonić i się dogadać... w takim fachu ciężko zrobić cennik bo to do każdego auta by trzeba robić oddzielnie...

Napisano

> trzeba zadzwonić i się dogadać... w takim fachu ciężko zrobić cennik bo to do każdego auta by

> trzeba robić oddzielnie...

Możesz wkleić zdjęcia mocowań klatki do karoseri (chodzi o stopy). Klient sie zastanawia ale nie jestem w stanie nigdzie znaleźć fotek ich klatek (mocowań do podłogi).

Napisano

> 1200zł wspawana w auto od a do z pod ten konkretnie samochód i w takiej specyfikacji jakiej

> chciałem (krzyże w drzwiach, krzyż z tyłu, zastrzał poprzeczny za fotelami, zastrzał

> poprzeczny miedzy tylnimi nadkolami, przyspawana blachamy z otworami do przednich słupków oraz

> przyspawana do słupków bocznych oraz przy dachu nad szybą przednią). Mam do niej certyfikat,

> kopie faktury za kupno rur, oznaczenie z nr klatki itp itd...

Powiem Ci, że ta Twoja klatka to prifi robota ok.gif (na podstawie zdjęć, może kiedyś w Tychach będę miał okazje ją dokładnie oblookać wink.gif)

Może zimą zdecyduje się na wstawienie, mam nadzieje, że cena nie ulegnie zmianie.

Zastanawiam się jeszcze czy czy nie połaczyć jej z przednimi kielichami?

Napisano

> Możesz wkleić zdjęcia mocowań klatki do karoseri (chodzi o stopy). Klient sie zastanawia ale nie

> jestem w stanie nigdzie znaleźć fotek ich klatek (mocowań do podłogi).

jak bede miał chwile to zrobie

Napisano

> Powiem Ci, że ta Twoja klatka to prifi robota (na podstawie zdjęć, może kiedyś w Tychach będę

> miał okazje ją dokładnie oblookać )

> Może zimą zdecyduje się na wstawienie, mam nadzieje, że cena nie ulegnie zmianie.

> Zastanawiam się jeszcze czy czy nie połaczyć jej z przednimi kielichami?

tzn z ceną to nie wiem jak bedzie, musisz zgadać się z Januszem Cieślarem i on Ci powie ile to bedzie kosztowało. Mi dał taką cenę ale w zamian przez pare eliminacji mam adres jego stronki na aucie. A z drugiej strony cena też jest taka bo facet ma sentyment do seicento/cinquecento wink.gif

Napisano
  • Autor

RallyMAN, jak bedziesz miał chwile to cyknij jak to jest do podłogi przyczepione, stopki itd. Jeszcze jakbyś mógł pokazac jak jest przyspawana do slupkow, dachu itd.

Wdzięczy będe mocno za takie fotki.

Pozdro!

Napisano

> RallyMAN, jak bedziesz miał chwile to cyknij jak to jest do podłogi przyczepione, stopki itd.

> Jeszcze jakbyś mógł pokazac jak jest przyspawana do slupkow, dachu itd.

> Wdzięczy będe mocno za takie fotki.

> Pozdro!

postaram się jutro zrobić fotki

Napisano

jak cos potrzeba to wiesz, ze sie dogadamy 20.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.