Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jak myślicie jak by Hiena wyglądała na tym ALU ?

Featured Replies

Napisano

> Wzór 1

> wzór 2

> wzór 3

pod mój gust żadne mi nie podpasowały...

Napisano
  • Autor

> pod mój gust żadne mi nie podpasowały...

włąsnie mnie się wszystkie podobają, podobne wzory jeżdżą w Audi i zastanawiam się jak by to wyglądało w Sienie smile.gifzlosnik.gif

Napisano

dla mnie tez brzydale więc nie doradzę zbytnio. Najlepiej zrobic jakiegoś VT i wg siebie ocenic co się najbardziej widzi

Napisano

zbliża się koniec lata w handlu i czas sprzedaży końcówek roku 2010 więc może warto poszukać wyprzedaży po jakimś norauto albo czymś podobnym? chociaż ciężko dostać coś do fiata 4 x 98

Napisano

jak dla mnie nr 1 by najlepiej wygladal

Napisano

> Wzór 1

> wzór 2

> wzór 3

Jak dla mnie żadne. Siena i Albea są autami z takim wyglądem, że trzeba sporo się nagłowić, żeby nie popaść w kategorię wiejskiego tuningu.

Ja bym poszedł w kierunku skromnych i tradycyjnych felg 5-ramiennych o nie za wielkiej średnicy. Prostota ma urodę ponadczasową.

Napisano

nie kupuj tych chinskich badziewi, bo nie wiadomo czym to grozi

tak jak pisze kolega KOZODOJ, lepiej jakies markowe 5 ramienne 14 lub 15 cali i bedzie gitara

w uzywkach napewno sie cos trafi

Napisano

Polecam do Sieny tego typu felgi:

bb93086e45e8cc50.jpg

Jeździmy na nich już siedem lat i wyglądają jak nowe. Według mnie wizualnie też pasują do sylwetki auta.

Napisano

o własnie waytogo.gif są super. nawet miałem takie kupic, ale trafiły mi sie inne

Napisano
  • Autor

hmmm każdy tak pisz że te Felgi "chińskie" są do dupy, a mam takie pytanie czy ktoś z tych wszystkich osób Posiadał takie felgi? Bo ogólna opinia nic nie mówi ... a paru znajomych ma takie Fele i nie narzeka ... Czy to czasem nie jest tak jak opinia o Fiacie, że każdy kto nie jeździ Fiatem mówi nie kupie fiata bo sie pier..... itp.

Napisano

jak dla mnie jest dokladnie tak jak piszesz ok.gif bo wujek zony ciotki ziutki mial i byly be rotfl.gif tez znam pare osob co smigaja na chinolach i ani sie nie krzywia ani nie ma problemu z wywazeniem ok.gif podoba ci sie wzor to bierz

Napisano

> hmmm każdy tak pisz że te Felgi "chińskie" są do dupy, a mam takie pytanie czy ktoś z tych

> wszystkich osób Posiadał takie felgi? Bo ogólna opinia nic nie mówi ... a paru znajomych ma

> takie Fele i nie narzeka ... Czy to czasem nie jest tak jak opinia o Fiacie, że każdy kto nie

> jeździ Fiatem mówi nie kupie fiata bo sie pier..... itp.

a miał ... strasznie sie krzywia .... ale jezdzac na standardowej oponie wysokiej jak balon nic im sie nie powinno dziać. Choc pod moj gust ni chu chu nie podchodzą ...

Napisano

nie, nie miałem, i miec nie chce, bo widziałem co sie z taką felgą zrobiło jak koles wjechał w niedużą dziure, po drugie ani troche te felgi nie pasują do fiatów, tym bardziej tych starszych, bo do grande albo nowego bravo to moze jeszcze obleci

Napisano

i tak najlepiej wygladaja stalowki z kołpakami na tyrtyki facepalm.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

> Wzór 1

> wzór 2

> wzór 3

troszkę późno, ale...

możesz sobie dopasować fele na TEJ stronce

jeśli sznurek nie zadziała to wyklikaj sobie na stronie felgi

Napisano
  • Autor

> troszkę późno, ale...

> możesz sobie dopasować fele na TEJ stronce

> jeśli sznurek nie zadziała to wyklikaj sobie na stronie felgi

Bardzo Fajna Strona dzięki smile.gif

Napisano

> Bardzo Fajna Strona dzięki

ja aRti polecam tobie felgi z 4,5,6 ramionami duzo lepiej wyglądaw sience, a takie wielo ramienne to musiał bys z 16 cali wsadzic aby efekt był naprawde dobry

Napisano

nigdy mi sie takie pelne nie podobaly, jak dla mnie 2 ostatnie propozycje najlepsze, chociaz i tak nie ma to jak rancik zlosnik.gif

Napisano

> nigdy mi sie takie pelne nie podobaly, jak dla mnie 2 ostatnie propozycje najlepsze, chociaz i tak

> nie ma to jak rancik

Mi z tych najbardizej podobaja sie ats cup i bwa 270751858-jezyk.gif no ale wiadomo to rzecz gustu skromny.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.