Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

do oceniaczy

Featured Replies

Napisano

> Poproszę o ocenę wizualną z linka

> http://renault-megane-classic.autobazar.eu/16-16v-rxt-id1649488.html

> to dla znajomego

Dziwna wersja. Możliwe, że z tego rocznika okroili RXT, bo moja żona ma Megane RXT tyle, że w htb i z roku 2000. Po pierwsze, skrzela na masce mamy w chromie, poza tym jest komp pokładowy a tutaj go raczej brak - nie widzę na manetce wycieraczek guzika. Nasza ma też 114-115 kkm potwierdzone książką i nie wykazuje zużycia wewnątrz.

Aha - ale nasza nie ma halogenów w zderzaku spineyes.gif Może ma tu związek silnik - nasz jest 1.4 16V niewiem.gif

Ooo..i ta nie ma nawet lusterek elektrycznych - to ja już nie wiem, o co chodzi z tą wersją niewiem.gif

Napisano

Poliftowe faktycznie mialy grill chromowowany, wiec trzeba by sie przyjrzec ok.gif

No i tania to ona nie jest!!!

Napisano

> Poliftowe faktycznie mialy grill chromowowany, wiec trzeba by sie przyjrzec

nie wszystkie - tylko "bogatsze" wersje, ale RXT to prawie najbogatsza wersja, więc powinna IMO mieć chrom

> No i tania to ona nie jest!!!

ile to to ma kosztować? bo jakoś nie mogę namierzyć ceny...w PL by pewnie za ok. 12 kpln kupił...i to można trafić egzemplarze salonowe

Napisano

> nie wszystkie - tylko "bogatsze" wersje, ale RXT to prawie najbogatsza wersja, więc powinna IMO

> mieć chrom

Ok, to nie wiedzialem zlosnik.gif Myslale, ze wszystkie ok.gif

> ile to to ma kosztować? bo jakoś nie mogę namierzyć ceny...w PL by pewnie za ok. 12 kpln kupił...i

> to można trafić egzemplarze salonowe

Na stronie masz 3700EUR hehe.gif

Napisano

Nowe pokrowce na fotelach + pokrowiec na kierownicy = prawdopodobna chęć ukrycia dużego zużycia wnętrza.

Napisano

> Ok, to nie wiedzialem Myslale, ze wszystkie

może listwa z oznaczeniem wersji zmieniona niewiem.gif albo całe drzwi hmm.gif, bo w stosunku do naszej RXT to ma spore braki wyposażenia

> Na stronie masz 3700EUR

screwy.gifzlosnik.gif + pewnie jakieś opłaty za sprowadzenie, to w PL da się kupić taniej. W podobnych pieniądzach idzie kupić pewnie Megane II z początku produkcji zlosnik.gif

Napisano

> + pewnie jakieś opłaty za sprowadzenie, to w PL da się kupić taniej. W podobnych pieniądzach

> idzie kupić pewnie Megane II z początku produkcji

bez opłat bo Prebek jest "stamtąd" skromny.gif

Napisano

> bez opłat bo Prebek jest "stamtąd"

Faktycznie, ale szuka auta dla kolegi - a nie wiemy skąd kolega zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Faktycznie, ale szuka auta dla kolegi - a nie wiemy skąd kolega

Jestem z PL ale to faktycznie dla kolegi "tam" czyli SK.

Z rozmów właścicielem wynika iż samochodzik z SK saloonu, i serwisowany w ASO - w sobotę go obejrzą, oględziny ma pomóc przeprowadzać jakiś warsztatowiec.

Napisano

> Jestem z PL ale to faktycznie dla kolegi "tam" czyli SK.

> Z rozmów właścicielem wynika iż samochodzik z SK saloonu, i serwisowany w ASO - w sobotę go

> obejrzą, oględziny ma pomóc przeprowadzać jakiś warsztatowiec.

oblookaj dach (odstają listwy) i przód (zderzak rózni się odcieniem od błotnika), listwy na drzwiach nie są w jednej płaszczyźnie. Myślę, że bity spy.gif

Napisano

Dobra - z tą wersją to trochę namieszałem zlosnik.gif. Nasza ma więcej w wyposażeniu, ale dziś się zorientowałem, że to jest RXE a nie RXT, więc ta z ogłoszenia może być oznaczona adekwatnie do wypasu.

A listwy na dachu odstają we wszystkich poliftowych egzemplarzach oslabiony.gif - poczytaj forum megana, wielu z tym walczyło. Niektrórzy nawet zamawiali w ASO nowe listwy za całkiem spore pieniądze, by po roku mieć tak samo odstające rotfl.gif

Napisano

> Dobra - z tą wersją to trochę namieszałem . Nasza ma więcej w wyposażeniu, ale dziś się

> zorientowałem, że to jest RXE a nie RXT, więc ta z ogłoszenia może być oznaczona adekwatnie do

> wypasu.

> A listwy na dachu odstają we wszystkich poliftowych egzemplarzach - poczytaj forum megana, wielu z

> tym walczyło. Niektrórzy nawet zamawiali w ASO nowe listwy za całkiem spore pieniądze, by po

> roku mieć tak samo odstające

Mi tylko lewy tył shhh.gif Cza je uciąc ,bo za długie zlosnik.gif Albo na Super Glue.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.