Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kolejny przekręt (komis)?

Featured Replies

Napisano

witajcie

trafiłem na dwa ogłoszenia dwa różne przebiegi ale ta sama miejscowość, czy mi się wydaje czy to jest to samo auto?

toledo

toledo2

Napisano

ten sam samochód ... ślady na zderzaku nawet ma takie same po prawej stronie na dole

kołpaki tak samo pouszkadzane facepalm.gif

Napisano
  • Autor

> ten sam samochód ... ślady na zderzaku nawet ma takie same po prawej stronie na dole

właśnie, licznik widać więc kręcony tylko po co tylko o tyle? chyba, że dla zmyły a na jeszcze innym ogłoszeniu mogło być 550tyś zlosnik.gif a już chciałem jechać oglądać jutro to auto.

Napisano

> witajcie

> trafiłem na dwa ogłoszenia dwa różne przebiegi ale ta sama miejscowość, czy mi się wydaje czy to

> jest to samo auto?

> toledo

> toledo2

to samo, w dodatku nieudolnie zrobione pad.gif

Napisano
  • Autor

> to samo, w dodatku nieudolnie zrobione

spasowanie trochę nie bardzo, a na pierwszy rzut oka tak mi się podobał.

Napisano

Myślisz że komuś chciało by się licznik cofać o 16 kkm?? jaki to ma sens? Myślę że to drugie dał koleś który to auto sprowadził, a potem wstawił je do komisu.

Napisano

> właśnie, licznik widać więc kręcony tylko po co tylko o tyle? chyba, że dla zmyły a na jeszcze

> innym ogłoszeniu mogło być 550tyś a już chciałem jechać oglądać jutro to auto.

moc podana w ogloszeniu inna

moze komus sie zdjecia pokielbasily

faktycznie niektore uszkodzenia wygladaja podobnie a nawet tak samo

Napisano

> właśnie, licznik widać więc kręcony tylko po co tylko o tyle? chyba, że dla zmyły a na jeszcze

> innym ogłoszeniu mogło być 550tyś a już chciałem jechać oglądać jutro to auto.

a moze tyle pomiedzy daniem ogloszenia jednego a drugiego autko tyle zwyczajnie przejechalo?

16 kkm cofac licznik to..... nie ma sensownego wytlumaczenia na tak glupawe ewentualne cofniecie

Napisano

> witajcie

> trafiłem na dwa ogłoszenia dwa różne przebiegi ale ta sama miejscowość, czy mi się wydaje czy to

> jest to samo auto?

> toledo

> toledo2

Obawiam sie, ze ten rocznik za taka cene to kazdy bedzie szrot...

A cofniecie licznika to pewnie najmniejsze zmartwienie akurat zlosnik.gif

Napisano

> Obawiam sie, ze ten rocznik za taka cene to kazdy bedzie szrot...

> A cofniecie licznika to pewnie najmniejsze zmartwienie akurat

Wg mnie ktos na pale wpisal a komis wpisal to co na liczniku.

Napisano

> a już chciałem jechać oglądać jutro to auto.

Naprawde? Przeciez golym okiem widac ze to jakis ulep. Walony przodem na 1000000% Jeszcze nawet grill popekany rotfl.gif

Napisano

> Naprawde? Przeciez golym okiem widac ze to jakis ulep. Walony przodem na 1000000% Jeszcze nawet

> grill popekany

To jest chyba piate najtansze Toledo z tego roku na otomoto, wiec czego sie spodziewasz? hehe.gif

Napisano

> To jest chyba piate najtansze Toledo z tego roku na otomoto, wiec czego sie spodziewasz?

no jakto ... zapewne okazji oink.gif

Napisano

> To jest chyba piate najtansze Toledo z tego roku na otomoto, wiec czego sie spodziewasz?

Zdziwiony bylem ze chce to kupic a nie co do stanu auta zlosnik2.gif

Napisano

> Myślisz że komuś chciało by się licznik cofać o 16 kkm?? jaki to ma sens? Myślę że to drugie dał

> koleś który to auto sprowadził, a potem wstawił je do komisu.

mylisz się.. sprzedałem paska handlarzowi w maju, miał 190,5tys. Handlarz wystawił na internecie ogłoszenie z przebiegiem 180tys. Widocznie "tak ładniej wygląda.

Sam wystawiałem na otomoto, wypisałem wszystko co było robione, przebiegi etc. Nikt nawet nie zadzwonił.

Handlarz przypicował naściemniał w opisie i auto poszło na pniu.

Napisano

Zwrocilem jeszcze uwage , ze ja jednym ogloszeniu jest bezwypadek , a na drugim juz tego nie napisali - przynajmniej to szczerze

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.