Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Citroen Metropolis

Featured Replies

Napisano

> jak dla mnie jeszcze troche za kosmiczny

Ale tylko trochę. W sam raz do filmu o Batmanie. Ale żadnej rewolucji chyba nie ma, trochę zwęzili mu oczka, za nisko siedzi, szoruje spoilerami po polskich dziurawych drogach, trochę za duże koła chyba dali z przodu (ja rozumiem modę na duuuże fele ale bez przesady, to sięmusi komponować z resztą)

A'propos kosmicznych pojazdów, jak byłem małym szczylem zobaczyłem jakąś animację o miastach i samochodach przyszłości. Tylko się skrzywiłem. Ileś lat później zobaczyłem na ulicy dostawczaki Fiata i Citroena i to były właśnie te śmieszne kolorowe pudełeczka, które wieki przedtem zobaczyłem w telewizji...

Napisano

> A'propos kosmicznych pojazdów, jak byłem małym szczylem zobaczyłem jakąś animację o miastach i

> samochodach przyszłości. Tylko się skrzywiłem. Ileś lat później zobaczyłem na ulicy

> dostawczaki Fiata i Citroena i to były właśnie te śmieszne kolorowe pudełeczka, które wieki

> przedtem zobaczyłem w telewizji...

Cos w tym jest

Ogólnie człowiek stopniowo sie przyzwyczaja . np nowa Civic na początku mnie przerażała , a teraz juz auto jak auto .

Przypadki można by mnożyc

Napisano

jak słyszę "limuzyna citroena" to od razu widzę lichą sprzedaż podobną do C6...

Napisano

> jak słyszę "limuzyna citroena" to od razu widzę lichą sprzedaż podobną do C6...

Sporo tego tu jezdzi - porownywalnie do innych limuzyn.

Napisano

Księgowi już zacierają ręce na widok takiego prototypu, będzie na czym przycinać koszty

Napisano

> Bylo juz?

Bylo w 1955.

Tylko, ze wtedy zaskakiwalo rozwiazaniami technicznymi.

C6 mimo, ze naszpikowane elektronika, rewolucja nie jest.

Jesli tu bedzie podobnie - sukces tez pozostanie tylko w marzeniach.

Napisano

> Czyli gdzie?

Przeciez nie ukrywam - wlasne oczka + google Twoim przyjacielem - za duzo onetu, bo wszystko chcesz miec na tacy podane smile.gif

Napisano

> Przeciez nie ukrywam - wlasne oczka + google Twoim przyjacielem - za duzo onetu, bo wszystko chcesz

> miec na tacy podane

fakt za dużo onetu...

zamiast pisać merytorycznie bawisz się w zgadywanki...

Napisano

> nawet ladny

moze i ladny, ale producent samochodow popularnych nigdy nie zawojuje bardziej segmentu wyzszego

chociazby dlatego, ze nikt nie chce wydac na samochod 200k i miec taki sam znaczek na masce jak sasiad z samochodem za 30k

Toyota to zrozumiala, Nissan to zrozumial i jeszcze inni a widze, ze francuzi uparcie swoje....

Napisano

> moze i ladny, ale producent samochodow popularnych nigdy nie zawojuje bardziej segmentu wyzszego

> chociazby dlatego, ze nikt nie chce wydac na samochod 200k i miec taki sam znaczek na masce jak

> sasiad z samochodem za 30k

> Toyota to zrozumiala, Nissan to zrozumial i jeszcze inni a widze, ze francuzi uparcie swoje....

A jak się do tego ma Mercedes A?

Napisano

> A jak się do tego ma Mercedes A?

a kosztuje 30k i jest hitem sprzedazy w swojej klasie?

NIE.

Auto bardzo dobre dla zony wlasciciela np. E-klasy wink.gif

akurat wchodzenie marek luksusowych w mniejsze segmenty ma sens bo produkt trafia w jakas tam luke a nadal jest luksusowy i przede wszystki obslugiwany przez luksusowa siec

a sprzedawanie (i co gorsza pozniej serwisowanie) luksusowego np. Citroena w sieci, ktora nie potrafi wlasciwie obsluzyc Jana Kowalskiego jest zupelnie bez sensu

Napisano

> fakt za dużo onetu...

> zamiast pisać merytorycznie bawisz się w zgadywanki...

W nic sie nie bawie - po prostu wymagam od rozmowcy ODROBINY pomyslunku. Jesli go po drugiej stronie nie ma - nie mamy o czym gadac. offtopic.gif

Napisano
  • Autor

> moze i ladny, ale producent samochodow popularnych nigdy nie zawojuje bardziej segmentu wyzszego

> chociazby dlatego, ze nikt nie chce wydac na samochod 200k i miec taki sam znaczek na masce jak

> sasiad z samochodem za 30k

> Toyota to zrozumiala, Nissan to zrozumial i jeszcze inni a widze, ze francuzi uparcie swoje....

Hmm tylko w sumie citroenowi trzeba przyznac ze proboje cos zmieniac ... gdyby nie odwazne decyzje jak hydropneumo zawias ... awangardowy jak na tamte lata CX , BX XM wyglad to mysle ze jednak na ulicach byloby nudno

A tak przynajmniej cos z tego trafilo pod strzechy i ... przynajmniej ja ....z checia patrze na XMa albo CXa jak widze na ulicy mimo ich juz wieku

ale jak to mowia pozyjemy zobaczymy 20.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.