Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Duże kombi 40-50 tys zł

Featured Replies

Napisano

> Powinno być super jak w Stilo po wirusie ale niestety tak nie było myślę że jak sie przejedziesz

> to sam coś więcej powiesz na ten temat...

mysle ze do innego auta nie ma co porównywać, odczucie predkosci i przyspieszenia na pewno jest inne, ale nic pojezdzimy to zobaczymy. Osobiscie to okolice 9-10s mnie w pelni satysfakcjonują wink.gif

> Poszukam.... w danych katalogowych ładowność maksymalna jest inna dla 150 KM i 200 KM .... zobacz

> na stronie Fiata

na stronie Fiata nie ma slowa o 2.4 tongue.gif

> Tu zobacz....

> Nie wiem... nie mam a moje doznania były pozytywne... ale co innego przejechać się a co innego

> zrobić 100.000 km

> Podobno od 8,4 do 11 a skrajnie w mieście do 13,5... zobacz tu .....

> No i jeszcze to.....

ok dzieki za opinie ok.gif

Napisano

> ciach

> Jeśli szukacie coś o silnikach 1.9 w cromie to spójrzcie co piszą o tychże w vectrach bo to te same

> jednostki, słowa kluczowe: egr, dwumas/sprzęgło, nastawnik klap wirowych (w 150KM). Spalanie

> od 4.5l wzwyż.

czytalem kiedys jak rozwazalem zakup Signum, opinie byly, ze to najlepszy wybor wsrod diesli montowanych w Oplu. Dwumasa to standard, a EGR to fakt wada tego silnika, ale z tego co widze nie jest to jakis super kosztowna rzecz.

Napisano

> ciach

> Jeśli szukacie coś o silnikach 1.9 w cromie to spójrzcie co piszą o tychże w vectrach bo to te same

> jednostki, słowa kluczowe: egr, dwumas/sprzęgło, nastawnik klap wirowych (w 150KM). Spalanie

> od 4.5l wzwyż.

Opel niestety zmodyfikował te silniki i wstawił tam klapy wirowe, które są największym problemem tego silnika... ale fiat ich nie ma.... przynajmniej ja nie mam .... a co do EGR-a to mam dwa silniki Fiata JTD 1,9 w Stilo i w Cromie i w obu należy EGR-y co kilkadziesiąt tyś km czyścić .... co do 2-masu to w stilo padł mi po 240 tyś km.... a mam wirusa na 155 KM

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.