Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ramiona wycieraczek pod podszybiem:)

Featured Replies

Napisano

Panowie! padła mi wycieraczka po stronie kierowcy. to lewe ramię pod podszybiem spadło sobie... tzn. wyrobiło się to plastykowe łożysko-tulejka. Czy jest jakaś metoda naprawienia tego metodą chałupniczą? ile kosztuje ten mechanizm nowy?

Napisano

> Panowie! padła mi wycieraczka po stronie kierowcy. to lewe ramię pod podszybiem spadło sobie...

> tzn. wyrobiło się to plastykowe łożysko-tulejka. Czy jest jakaś metoda naprawienia tego metodą

> chałupniczą? ile kosztuje ten mechanizm nowy?

46524670 - MECHANIZM WYCIERACZKI SZYBY » Dostępność - Produkt zastępczy » Rodzina FD02 - ZESPÓŁ NAPĘDOWY WYCIERACZKI SZYBY Makro rodzina MSymbol skonta FIlość minimalna w opakowaniu 1Jednostka miary NumWaga w gramach 2200Cena(1) 533,93 PLNCena z VAT-em 651,39 PLN

Zamiennie dla: 46524670 MECHANIZM WYCIERACZKI SZYBY - Data Zast. : 02/2002

Kod prod. Nazwa prod. Ilość min. Inf. o Zast.

51704325 MECHANIZM WYCIERACZKI SZYBY 1 1/1

to masz do P II

a do jakiego auta ???????????????????? to potrzebujesz bo widzę,że w profilu cytryna tuk.gif

Napisano

mi padły oba wyrobiły sie i spadały. frown.gif

Wiec wymontowałem, przewierciłem, dałem podkładkę i zawleczkę i działa teraz bez problemu. Jak zrobię foto to Ci prześle. pozdrawiam

Napisano

Witam.

O ile dobrze pamiętam, w zeszłym roku był wątek na ten temat wraz z manualem, nie wiem, czy Gizo przypadkiem się nie wypowiadał, jak to naprawić.

Napisano

> Panowie! padła mi wycieraczka po stronie kierowcy. to lewe ramię pod podszybiem spadło sobie...

> tzn. wyrobiło się to plastykowe łożysko-tulejka. Czy jest jakaś metoda naprawienia tego metodą

> chałupniczą? ile kosztuje ten mechanizm nowy?

wymontować mechanizm dospawać gwint od śrubki i na to podkładka z nakrętką lub dospawanie samej (dużej) podkładki.

Napisano
  • Autor

> 46524670 - MECHANIZM WYCIERACZKI SZYBY » Dostępność - Produkt zastępczy » Rodzina

> FD02 - ZESPÓŁ NAPĘDOWY WYCIERACZKI SZYBY Makro rodzina MSymbol skonta FIlość minimalna w

> opakowaniu 1Jednostka miary NumWaga w gramach 2200Cena(1) 533,93 PLNCena z VAT-em 651,39 PLN

> Zamiennie dla: 46524670 MECHANIZM WYCIERACZKI SZYBY - Data Zast. : 02/2002

> Kod prod. Nazwa prod. Ilość min. Inf. o Zast.

> 51704325 MECHANIZM WYCIERACZKI SZYBY 1 1/1

> to masz do P II

> a do jakiego auta ???????????????????? to potrzebujesz bo widzę,że w profilu cytryna

No do PII, PII:)

Napisano
  • Autor

> mi padły oba wyrobiły sie i spadały.

> Wiec wymontowałem, przewierciłem, dałem podkładkę i zawleczkę i działa teraz bez problemu. Jak

> zrobię foto to Ci prześle. pozdrawiam

badzo bym prosił jeśli można:)

Napisano

Jak już nic Ci nie pomoże, pisz maila do mnie. Mam na zbyciu kompletny, używany mechanizm do PII.

Napisano

wykręć mechanizm, dospawaj podkładki lub nawierc otwory w trzpieniach, nagwintuj i wkreć sruby z podkładkami, albo przewierć trzpienie i daj zawleczki. Szkoda kasy na nowy mechanizm. Ja mam dospawane podkładki, 10 minut roboty dla spawacza.

Napisano

> wykręć mechanizm, dospawaj podkładki lub nawierc otwory w trzpieniach, nagwintuj i wkreć sruby z

> podkładkami, albo przewierć trzpienie i daj zawleczki. Szkoda kasy na nowy mechanizm. Ja mam

> dospawane podkładki, 10 minut roboty dla spawacza.

Miałem to samo parę lat temu, to chyba wszystkich kropkowych czeka. Ja zrobiłem dokładnie tak jak radzi codi. Kupiłem najprostszy gwintownik (jeśli dobrze pamiętam to M4) za grosze w markecie, nagwintowałem wkręciłem śrubkę z podkładką i działa do dzisiaj.

Kupowanie całego kolejnego mechanizmu jest bez sensu. W tym drugim zaraz znowu ci się to wyrobi.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.