Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Respekt- było blisko

Featured Replies

Napisano

Cały filmik jest z serii "Było blisko" joe monstera. Ale najciekawsze jest fragment filmu od 13 sek. Jakbyście to nazwali?

- repsekt

- głupota

Z pewnością "na wydre" lub wydr ę

Można się pośmiać jakiś tekst

Napisano

szczęście palacz.gif

Napisano

> Cały filmik jest z serii "Było blisko" joe monstera. Ale najciekawsze jest fragment filmu od 13

> sek. Jakbyście to nazwali?

> - repsekt

> - głupota

> Z pewnością "na wydre" lub wydr ę

> Można się pośmiać jakiś tekst

Kiedyś tak zrobiłem niechcący.. jako gówniarz jechałem super-wiejskim-pogromcą żużlówek - WSK'ą która miała coś z gaźnikiem nieteges... trzeba było czasm podpompować... no i tak mi zmuliła na zakręcie, schyliłem się, pompuję i zjechałem za bardzo na lewo.. z przeciwka jechało auto - poczułem muśnięcie na policzku spineyes.gifspineyes.gifspineyes.gifspineyes.gifspineyes.gif to cud, że to przeżyłem no ale ... bywa - tylko że tego nikt nie nagrał rotfl.gif

Napisano

Miałem kiedyś podobną sytuacje, wcale mi do śmiechu nie było. Ogolnie to uznałbym, że to szczęscie głupiego grinser006.gif

Napisano

- szczęście

- głupota

- brak umiejętności (tak, nie pomyliłem się grinser006.gif )

Napisano

Witam. Opowiem wam moją historyjke. A mianowicie majac lak kilka moze z 14 inie mają cjeszcze dosć oleju w głowie postanowiłem sobi zakupac supermoto " MOTORYNKA " . Swietna maszyna poprostu SZAŁ panic.gif, Ale nie o to chodzi, jexdziłem sobei nią na codzien i sie lansowałem po mieście aż tu nagle widze kolege mojego dobrego co był rok eno starszy i siedzi se wyobrascie sobie na ETCE 251. Ło Matko se pomyślałem i zem podjechał w celu zagadania co i jak. Okaząło sie ze kolegen zapierniczył statka starszemu bratu. No to se myslę a co zapytam i zagadąłem daj sie KARNĄĆ. Kolega na początku protestował ale jakoś mu przegadałem no sie zgdził. Sytuacja byla opanowana. Wsiadłem na te monstrum i oczywiscie trzeba bylo odpalić tera, ale ze za duzo nie ważyłem to było dośc trudne i mało tego to potrafiła oddac kopka co bolało. Ale sie udało sie spręzyłem i muślalem sobie to troszke wieksza MOTORYNKA to przyszpanuje przed koleżankami co stąły pod GEESAMI i sie lampiły co ten MuleZ pokarze. No i pokazałem zlosnik.gif. Zacisknełem Kalmke od sprzegła , jeden jest no teraz trzeba by ruszyć jakoś ostro. No i ruszyłem Pięknie ale nie zauważyłem ze lewa rączka siedzi wsiadce płotu kolegi bo tak byłem skoncetrowany zeby sie pokazać. INo i wyrrznąłem no powiedział bym przepiękną glebe zlosnik.gif. Morda oczywiscie poscirana , łokcie też, Ale nic sie nie stąło wszystko jest OK , MZ całe i se wsiadłem na Motorynke nic nie mówiąc założylem kask wiekszy ode mnie i se pojechałem. HEHE. Ostanio podjechal do mnie kolegen ten sam ale juz na R1 bo sie skałada ze pracuje w sklepie ze chińskimi wynalazkami i se myśle a co zapytam , I ta sama gadka oczywiscie teraz sie mi poukładało w bańce ale nie na tyle zeby nie spróbować. I zagadałem troszke dojżalej , to poka co to potrafi i wsiadłem jak na chińskeigo Colibra i pojechałem. Dojechałem do domku se rundeczke zrobiłem w koło domku i se na chodniczek wjechałem. Postałem zonka wyszła i oczywiscie powiedziala co na ten temat myśli, wiec sie zawinołem i no trzeba by zjechać z chodniczka. A ze sie zapomialem to trozku mnie ponioslo jak zjeżdżałem i mnie w niekontrolowany sposób dość moco szarpnęła unosząc kółeczko i potem wiadomo kangurki pikne. ale gleynie bylo. zatrzymalem sie oczywiscie spocony i blady, nogi z waty. I Koledze odprowadziłem już motorek ale piechotką. Bo jaoś mnei przeraził. I dlatego tez nie robie prawka na MOTO.

Pozdrawiam EWRYBADY MuleZ zlosnik.gif

Napisano

> Cały filmik jest z serii "Było blisko" joe monstera. Ale najciekawsze jest fragment filmu od 13

> - repsekt

> - głupota

Około 22 sekundy koleś musi się chować na poboczu przed idiotą wyprzedzającym na trzeciego. Miałem podobną sytuację, tylko, że wyprzedzały się dwa tiry na krajowej 8-ce gdzieś za Bełchatowem w stronę Wrocka. Widziałem z daleka i oceniłem, że luzik, zmieszczę się na wyasfaltowanym poboczu, ale życie płata figle i okazało się, ze jakiś kretyn w eskorcie zaczął wyprzedzać te dwa tiry moim poboczem, a ja w ostatniej chwili musiałem mieścić się na kawałku trawy między asfaltem a rowem melioracyjnym. Miałem koło 100wki wtedy na liczniku i miękkie nogi po całej akcji. Nic się na szczęście nie stało.

Napisano

> Witam. Opowiem wam moją historyjke. [.....]

> Pozdrawiam EWRYBADY MuleZ

facepalm.gifa po polsku, tak normalnie, z przecinkami, kropkami, to potrafisz? pad.gif

Napisano

> I dlatego tez nie robie prawka na MOTO.

> Pozdrawiam EWRYBADY MuleZ

Nie rób nie rób facepalm.gif

Napisano

> a po polsku, tak normalnie, z przecinkami, kropkami, to potrafisz?

Przeca kropki i przecinki są skromny.gif

Tylko czytać się tego nie da zakrecony.gif

Napisano

Hmm. Miało być wesoło. Może troszkę pojechałem za mocno, za co przepraszam. Ale jak kogoś w oczy szczypie to niech nie czyta. Proste zlosnik.gif

Napisano

> - repsekt

> - głupota

DOOOObre to shocked.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.