Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Op-com i najnowsze oprogramowanie na chińczyka

Featured Replies

Napisano

Witam

Od kilku dni jest dostępne oprogramowanie w wersji 100315f które działa na fejsach z chin.

Czy ktoś z was instalował program, sprawdzał co potrafi i czy dalej nie "zabija" samego fejsa zlosnik.gif

Napisano

Skąd masz info o tym, że działa na chinolach?

Napisano
  • Autor

> Skąd masz info o tym, że działa na chinolach?

Jakby ci to powiedzieć........... z internetu mam hahaha.gifhahaha.gifhahaha.gif

Napisano

> Witam

> Od kilku dni jest dostępne oprogramowanie w wersji 100315f które działa na fejsach z chin.

> Czy ktoś z was instalował program, sprawdzał co potrafi i czy dalej nie "zabija" samego fejsa

Działa. Wczoraj sprawdzałem . Jest dużo nowych możliwości. Można programować Indeksy kodów, RECa, zmienić 1 raz przebieg licznika w Astrze H ... i podobno aktywować BC ale tego ostatniego nie sprawdzalem

rzucil bym linką ale przyjdzie mod i banned.gif

Jak ktoś chce to znajdzie na peb.pl

Napisano
  • Autor

> Działa.

claps.gif

> zmienić 1 raz przebieg licznika w Astrze H ...

który zapis, w liczniku czy w komputerze

Napisano

> który zapis, w liczniku czy w komputerze

W liczniku. Jest taka opcja w programowaniu instrumentow ale nie sprawdzalem jak i czy działa. Chciałem też zmienić język wybierania głosowago w UWA z niemieckiego na angielski i programowanie przeszło OK ale język się niezmienił także mimo wszystko jakieś niedoróbki pozostały

Napisano
  • Autor

Działa zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Doszła możliwość programowania świateł dziennych w Corsie C

Napisano

> Działa. Wczoraj sprawdzałem . Jest dużo nowych możliwości. Można programować Indeksy kodów, RECa,

> zmienić 1 raz przebieg licznika w Astrze H ... i podobno aktywować BC ale tego ostatniego nie

> sprawdzalem

> rzucil bym linką ale przyjdzie mod i

> Jak ktoś chce to znajdzie na peb.pl

Czy ktos Wie czy juz da sie aktywowac BC chinskim op-comem?

Napisano

> Czy ktos Wie czy juz da sie aktywowac BC chinskim op-comem?

Podobno się da ale nie mam pojęcia jak. Wydaje mi się ze trzeba przekopać sie przez wszystkie moduły po kolei i zaprogramować je. Zapewne w zakładkach z szyną CAN.

Napisano

czy dołożyli możliwość połączenia się i przeprogramowania MIDa w eFce

pozdr sklejek

Napisano
  • Autor

> czy dołożyli możliwość połączenia się i przeprogramowania MIDa w eFce

Trza się podłączyć i sprawdzić

Napisano

Czy ktoś to testował z interfejsem vag kkl? do VW:)

Napisano

> Czy ktoś to testował z interfejsem vag kkl? do VW:)

Zapomnij że zadziała.

Napisano

> Zapomnij że zadziała.

hmm u mnie działa smile.gif

Napisano

> hmm u mnie działa

Program op-com na fejsie kkl?

Napisano

> Program op-com na fejsie kkl?

jeśli się nie mylę to tak, bo miałem dwa i jeden z nich działał i chyba ten, ale w domu jeszcze raz dla pewności sprawdzę.

Orientuje się ktoś jak nazywa się urządzenie serwisowe opla? Bo ta druciarnia powoli mnie irytuje. Jakiś takiś odpowiednim fiatowego examinera.

Napisano

Nie wierzę że działa op-com na zwykłym fejsie, za nic na świecie. AB-COM może i tak, ale na pewno nie op-com.

Serwisowy sprzęt nazywa się TECH2 firmy Vetronix. Jeszcze napisz, że chcesz sobie z powodu druciarni kupić techa to będziesz mym mistrzem rotfl.gif

Napisano

> Nie wierzę że działa op-com na zwykłym fejsie, za nic na świecie. AB-COM może i tak, ale na pewno

> nie op-com.

> Serwisowy sprzęt nazywa się TECH2 firmy Vetronix. Jeszcze napisz, że chcesz sobie z powodu

> druciarni kupić techa to będziesz mym mistrzem

Zbieram takie urządzenia, mam już w kolekcji examiner i zwalonego clipa, jeśli cena nie będzie powalająca to dlaczego nie? Przydać się zawsze przyda.

poprawka, nowy 8500zł używkę widziałem za 5tyś może coś taniej się załatwi z jakiegoś aso grinser006.gif

Napisano

> poprawka, nowy 8500zł używkę widziałem za 5tyś może coś taniej się załatwi z jakiegoś aso

Nie no, rozbawiłeś mnie, na prawdę hehe.gif

Napisano

> Zbieram takie urządzenia, mam już w kolekcji examiner i zwalonego clipa, jeśli cena nie będzie

> powalająca to dlaczego nie? Przydać się zawsze przyda.

> poprawka, nowy 8500zł używkę widziałem za 5tyś może coś taniej się załatwi z jakiegoś aso

Spoko Poczekaj z rok, dwa aż ASO przejdą na MDI. Techy będą za półdarmo a jak chinole sklonują MDI to już wogóle będzie taniocha smile.gif

Napisano

> Spoko Poczekaj z rok, dwa aż ASO przejdą na MDI. Techy będą za półdarmo a jak chinole sklonują MDI

> to już wogóle będzie taniocha

na razie badan temat, ale całość wydaje się być interesująca.

Napisano

A ja z innej beczki, wie ktoś może gdzie kupić chińskiego OPCOMa ? Bo te z allegro poznikały, albo kryją się pod jakąś nazwą nową, której nie znam. ....

Napisano

> A ja z innej beczki, wie ktoś może gdzie kupić chińskiego OPCOMa ?

ebay wink.gif

Napisano

na forum Vectry Tomcat sprzedaje.

Napisano

dziala sprawdzalem u siebie nic sie nie uwala

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.