Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

parch nie chce odpalić

Featured Replies

Napisano

witam, mam problem z moim parchem SC 1.1 SPI, nie chce odpalic, po przekręceniu stacyjki kontrolki (code z kluczykiem, aku, marchewa, i olej) zaczynają mrugać, nastepnie pod maska , nad komputerem 2 przekaźniki zaczynaja wariowac to znaczy strzelać, a rozrusznik nawet nie drgnie. Podmieniałem przekaźniki i dalej to samo. bezpieczniki wszystkie dobre. Co może być grane ??? Czekam cierpliwie na wasze odpowiedzi

Napisano

> witam, mam problem z moim parchem SC 1.1 SPI, nie chce odpalic, po przekręceniu stacyjki kontrolki

> (code z kluczykiem, aku, marchewa, i olej) zaczynają mrugać, nastepnie pod maska , nad

> komputerem 2 przekaźniki zaczynaja wariowac to znaczy strzelać, a rozrusznik nawet nie drgnie.

> Podmieniałem przekaźniki i dalej to samo. bezpieczniki wszystkie dobre. Co może być grane ???

> Czekam cierpliwie na wasze odpowiedzi

Sprawdź wszystkie masy czy nie są zaśniedziałe smile.gif

Napisano

Jeśli przekaźniki pod maską cykają non stop to na 100000% brak masy zeby.GIF

Dziś robiłem kilka pierdółek przy silniku i odpiąłem masę z bloku 270751858-jezyk.gif i zapomniałem przykręcić. Wsiadam do auta celem sprawdzenia czy nowo zamontowana osłona rozrządu jest OK i tu.... cyk cyk cyk cyk.... zeby.GIF sie przeraziłem ale po chwili przypomniałem sobie o masie. Musisz wszystkie kable masowe porządnie wyczyścić Panie.

Napisano

> Jeśli przekaźniki pod maską cykają non stop to na 100000% brak masy

> Dziś robiłem kilka pierdółek przy silniku i odpiąłem masę z bloku i zapomniałem przykręcić.

> Wsiadam do auta celem sprawdzenia czy nowo zamontowana osłona rozrządu jest OK i tu.... cyk

> cyk cyk cyk.... sie przeraziłem ale po chwili przypomniałem sobie o masie. Musisz wszystkie

> kable masowe porządnie wyczyścić Panie.

Ty to jesteś model, sprawdzać osłone rozrządu zeby.GIF

Ale potwierdzam, nie ma masy to tak sie będzie działo, sprawdź główne masy w komorze silnika, czasami kable sie urywają.

Napisano
  • Autor

i tu was zaskocze...bo masy sa całe...wyczyszczone i sprawdzone...nadal to samo... frown.gif

Napisano

> i tu was zaskocze...bo masy sa całe...wyczyszczone i sprawdzone...nadal to samo...

cosik ci zwarcie robi a to co ci cyka to moga byc wycieraczki że do końca nie doszły 270751858-jezyk.gif.Sprawdz czujnik wału

Napisano

> Ty to jesteś model, sprawdzać osłone rozrządu

> Ale potwierdzam, nie ma masy to tak sie będzie działo, sprawdź główne masy w komorze silnika,

> czasami kable sie urywają.

Mordowałem sie z nią z godzine ;D i w koncu jak załozyłem to delikatnie chciałem zakręcic silnikiem coby zobaczyc czy równo siedzi i paska nie zaczepia zeby.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.