Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jak tam? Dajecie radę w te deszcze?

Featured Replies

Napisano

Fajnie się teraz po mieście jeździ. Kierowcy autek chętniej robią miejsce na przejazd zlosnik.gif

I się normalnie przyglądają jak kosmicie jakiemuś hehe.gif

Napisano

> Fajnie się teraz po mieście jeździ. Kierowcy autek chętniej robią miejsce na przejazd

> I się normalnie przyglądają jak kosmicie jakiemuś

nie wsiadam na 2oo jeżeli prognozy na dany dzień przewidują duże prawdopodobieństwo deszczu. Ochlapanie wodą z kałuży w samochodzie nie przeszkadza, na moto wrażenia bezcenne smile.gif

Napisano

> Fajnie się teraz po mieście jeździ. Kierowcy autek chętniej robią miejsce na przejazd

teraz to dopiero sie sezon zaczyna 270635636-JUMP2.gif

Napisano

> teraz to dopiero sie sezon zaczyna

wariaci smile.gif chociaż Ty to chyba na asfalt nie wyjeżdżasz?

Napisano

> nie wsiadam na 2oo jeżeli prognozy na dany dzień przewidują duże prawdopodobieństwo deszczu.

> Ochlapanie wodą z kałuży w samochodzie nie przeszkadza, na moto wrażenia bezcenne

Też tak mam crazy.gif. Mam awersje do deszczu na moto sick.gifcrazy.gif choć nie raz się zdarzyło w deszczu jechać - jestem na to gotowy i wyposażony dobrze zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> nie wsiadam na 2oo jeżeli prognozy na dany dzień przewidują duże prawdopodobieństwo deszczu.

Od zabezpieczenia jest "deszczak" zlosnik.gif

> Ochlapanie wodą z kałuży w samochodzie nie przeszkadza, na moto wrażenia bezcenne

OjtamOjtam...

Fajnie jest i już zlosnik.gif Do roboty mam jakieś 35 km, samochodem przejazd jakieś 2 godziny, motocyklem poniżej godziny (nawet w deszczu) wink.gif

Napisano
  • Autor

> teraz to dopiero sie sezon zaczyna

Codziennie szukam info o Pogoni za lisem 2010 zlosnik.gif

Napisano

Ja sobie nie radze:( Już mnie myśli nachodziły żeby motocykl sprzedać, bo jak coraz częściej taka pogoda to nie ma sensu go trzymać. Jednak dzisiaj pogoda była w miarę dobra, postanowiłem jechać na motocyklu do pracy i czułem się jak najszczęśliwszy człowiek świata:D Teraz nie wiem jak mogłem nawet myśleć o sprzedaży;p

Napisano

> Fajnie się teraz po mieście jeździ.

Ja się przełamałem, zmieniłem kombinezon sportowy na tekstylną modekę ze wszystkimi podpinkami, na dniach muszę kupić antifoga i rozglądam się za grzanymi manetkami. W pracy już wiszą ciuchy na przebranie.

Jak na skuterach mogli w śniegu pizzę rozwozić to ja też nie będę [motyla noga].

Jak solą sypną to pewnie odpuszczę bo szkoda sprzętu, ale takiej prawdziwej zimy to potrafi być góra parę tygodni.

Wolę zmarznąć trochę przez 15 min niż się gotować i kisić w autobusie 40 min lub stać w korku autem ponad godzinę.

Napisano

jak kosmicie to sie przygladali jak sie jezdzilo przy -20 stopniach i przedzieralo sie w miescie przez zaspy sniegu grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> jak kosmicie to sie przygladali jak sie jezdzilo przy -20 stopniach i przedzieralo sie w miescie

> przez zaspy sniegu

Ty się nie liczysz zlosnik.gif Ty jesteś poza normą hehe.gif

Napisano

> jak kosmicie to sie przygladali jak sie jezdzilo przy -20 stopniach i przedzieralo sie w miescie

> przez zaspy sniegu

taa.

przy -15 robilem zdjecia dostawcom pizzy, którzy jeździli w adidasach!

Napisano

Deszcz generalnie jakoś bardzo mnie nie odstrasza grinser006.gif ale w okolicach mojej pracy jest duży remont, budują estakadę, tramwaj, ... i generalnie w promieniu 2 km zasyfione asfaltowe drogi wyglądają jak leśne dukty sick.gif co raz że gdy popada to jest niebezpieczne, a dwa to nie musze tłumaczyć jak wygląda moto po takim przejeździe. no.gif dlatego przy dłuższych opadach wybieram MPK.

Napisano

w niedziele przelecialem 30 km w ulewie, wracalem z gor swietokrzyskich ... generalnie oprocz tego, ze slisko to spoko .... buty puscily po 5 km hahaah ale juz czekam na alpiny SMX-5 WP i rekawice goretexowe z fc-moto.de

Napisano

> Codziennie szukam info o Pogoni za lisem 2010

a tym razem sie moze wybiore, kumpel obiecal mi pozyczyc DR350

Napisano

> taa.

> przy -15 robilem zdjecia dostawcom pizzy, którzy jeździli w adidasach!

o tym wlasnie mowie, przez poprzednia zime dzielnie wozilem pizzunie w kazdych warunkach grinser006.gif

Napisano

> wariaci chociaż Ty to chyba na asfalt nie wyjeżdżasz?

troche wyjeżdżam czasem zlosnik.gif

Napisano

Wczoraj to się wypuściłem do roboty biglaugh.gif

Godz. 10.10 wystawiam rękę, nie pada. Wchodzę do garażu nie pada. Wyjeżdzam deszcz, mówię będę twardy. Do momentu kiedy nie zwolniłem w korku było znośnie sucho. Później całe mokre nogi i nalało mi się pod siedzenie beksa.gif

Obtrąbiłem dwa Febrisany i jutro montuje membranę zlosnik.gif

Napisano

Ja w weekend byłem na zlocie XJotek, 350km w jedną stronę, łącznie z przejażdżką na miejscu po okolicy wyszło ponad 800km w weekend. W drodze w tamtą stronę złapał mnie deszcz klika razy, w Bydgoszczy była konkretna ulewa, ze woda stała na ulicy a ja przebijałem sie przez korki. Był to dla mnie pierwszy taki powazny test w deszcz, dałem radę ale to nie była super przyjemność.

Napisano

> Od zabezpieczenia jest "deszczak"

> OjtamOjtam...

> Fajnie jest i już Do roboty mam jakieś 35 km, samochodem przejazd jakieś 2 godziny, motocyklem

> poniżej godziny (nawet w deszczu)

ja mam 5,5 - na moto 2x dluzej niz autem sick.gif

Napisano

Ja też staram się nie śmigać w wiekszym deszczu, ale jak tylko lekko pada to na moto i lece do pracyki, sama przyjemność nawet podczas jazdy w mieście.

Ale dziś po nocnych opadach miałem ostry uślizg koła, ale w sumie zero stresu.

Napisano

to ja nie wiem jak ty jechałeś ale my mieliśmy słoneczko zeby.GIF

Napisano

> to ja nie wiem jak ty jechałeś ale my mieliśmy słoneczko

trzeba było jechać w piątek przez Bydgoszcz sciana.gif to byś się załapał

Napisano
  • Autor

Moja żonka przeszła dzisiaj "chrzest bojowy" zlosnik.gif

Podróż do domu w deszczu hehe.gif

Na szczęście dała się wczoraj namówić na kupienie jej "deszczaka" ok.gif

ps. Żonka jeździ ze mną od czasu kupna motocykla, ale w deszczu jeszcze nie miała okazji wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.