Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

STAG 300 vs. BRC

Featured Replies

Napisano

> w gwarancji masz zapis że jak jazda na gazie jest niemożliwa lub może uszkodzić elementy

> pojazdu/silnika?

> więc praktycznie powinni zrobić każdą z opisanych przez Ciebie rzeczy

Jest taki zapis. Jest też zapis że ocena czy należy się darmowa gwarancja leży w indywidualnej decyzji serwisu smile.gif. I tu zaczynają się schody. Oczywiście - możesz wymusić i jeździć do skutku. Tylko to niestety wymaga czasu a ja go nie mam. Zresztą w takiej sytuacji chyba taniej by było wziąść dzień urlopu i pojechać do Tarnowa gdzie zakładali. Niestety kupiłem samochód z tym przybytkiem i nie miałem możliwości wyboru. Nie piszę tego żeby krytykować jakąkolwiek instalacje - każda ma swoje wady i zalety. Piszę to tylko żeby uświadomić innych że gwarancja to tylko ładnie wygląda. Oczywiście dobrze że jest - to daje jakieś tam pole do działania. Moja instalacja jest na szczęście w miarę dobrze założona (wkręty w podwoziu oczywiście są smile.gif). Pojechałem w końcu do tego gościa od hamowni i w miarę to wyregulował. Nie żeby było super bo na benzynie dalej jest sporo lepiej ale da się z tym żyć.

Napisano

> Dyskusje tego typu zwykle są lekko jałowe, bo każdy zostaje przy swoim, bez względu na całą

> zawartość tematu.

Dobrze piszesz. Mod powinien szybko zamykać takie wątki.

Napisano

> Dobrze piszesz. Mod powinien szybko zamykać takie wątki.

Po co zamykać? - takie wątki powinny wisieć jako typowy przykład ekstremizmu, przestroga tym co nadto oddają się marce, ja tylko zastanawiam się co by było gdyby BRC udostępniło podobnie jak STAG w jawny sposób swój soft legalnie, kabelki/srelki i inne tego typu wyśmiewane sprawy - ile wtedy okazało by się spartolonych nie do spartolenia instalacji.

Po temacie już wiedziałem kto będzie miał w nim największy udział wink.gif i dlaczego będzie bronił samobroniącej się marki zeby.GIF

Napisano

czy dyskusja o wyższości BRC nad stagiem i odworotnie ma sens? Sens ma ale nie doprowadzi do uzyskania odpowiedzi na pytanie, która lepsza? Chcę mieć instalację BRC w astrze III i czekam bo w moim mieście j( toruń) jest jeden gazownik BRC- pandę tam gazowałem 5 lat temu. Wrażenia średnie, nie jest zle teraz. z początku mało paliła gazu ale słaba zawory było słychać, żeby wyprzedzić to przełączałęm na benzynę, po wymianie chłodnicy jet ok. Ceny zaporowe za wymiane filterka małego i dużego ( no name ) płaciśż 120 zł. ceny innych usług też wysokie. Czekam i rozglądam się. Dobry gazownik w promieniu do 100 km lub pojadę do nich. Ogólnie to jakość usług gazowników z bożej łaski jest słaba, bo każdy może być gazownikiem a te certyfikacy to wiszą dla ozdoby

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.